Wereldkaart aan de muur

wereldkaartWe wonen inmiddels al weer even in ons nieuwe appartement, maar de muren waren nog wat kaal. Ondertussen is ‘het kale muren probleem’ helemaal opgelost, want er hangt nu een toffe wereldkaart aan de muur!

Wessel is dol op wereldkaarten, met name oude wereldkaarten met aan de zijkanten versieringen van schepen en mythologische zeewezens. We vonden een prachtige variant waarop je de twee wereld halfronden naast elkaar ziet.

Op deze manier zie je heel duidelijk hoe de verschillende continenten over de wereld verdeeld zijn. Aan de onderkant zie je de zee met schepen en links- & rechts onderin zie je personen afgebeeld staan. Steekt natuurlijk prachtig af op een witte muur.

Wij kozen voor een wereldkaart op canvas van 120 x 80 cm, maar er is ontzettend veel keus in verschillende wereldkaarten. Naast canvas zijn ze ook verkrijgbaar op behang, hout, kurk, aluminium, poster, schoolplaat, ingelijst of foto plexiglas. Daarnaast hebben ze ook stadskaarten, kraskaarten en speciaal voor kinderen (waaronder zelf in te kleuren kaarten).

Voor het canvas dat wij kozen betaal je €119,95 en voor een ophangsysteem €3,67. De door ons gekozen kaart op canvas is stevig en van goede kwaliteit, wij vinden het echt een aanwinst voor in ons appartement.

Je kunt er voor €8,95 ook nog een zakje met 100 prikvlaggetjes (verschillende kleuren) bij nemen. Ontzettend leuk, want zo kun je met de vlaggetjes op je kaart aangeven in welke landen je allemaal al op vakantie bent geweest bijvoorbeeld!

Wat vind jij van een wereldkaart aan de muur?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

Eén gedachte over “Wereldkaart aan de muur”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.