Winactie verwenpakket

verwenpakketIk ga een groot verwenpakket weggeven op Jouvence! Vandaag mag ik 27 kaarsjes uitblazen, een mooie gelegenheid om ook iemand anders te trakteren op een verwenpakket. Nu in tijden van Corona kan iedereen wel wat extra’s gebruiken. Je mag ook meedoen voor iemand anders!

Op de foto zie je een deel van de inhoud van het verwenpakket. Ik wil niet alles verklappen, zodat het toch nog een beetje een verrassing blijft wat de winnaar ontvangt. Het verwenpakket heeft een waarde van ruim €200!

In het verwenpakket zitten onder andere producten van Kneipp, Biovène, OPI, Kruidvat, Balea, W7, Davitamon, Ciaté, Essence, The Beauty Dept., System Professional, Ziaja, Burberry Britt, Salt of the Earth, La Roche-Posay, Rituals, Dr. Organic, Blue M, EOS, Vitals, Crodino & meer..

verwenpakket

Meedoen

Hoe maak je kans?
– Laat in een reactie onder deze post weten dat je mee doet & waarom jij dit verwenpakket wilt winnen.
– Laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje.
– Open voor Nederland & België.

Niet verplicht, maar zorgt voor extra entries (+1):
– Jouvence volgen via Facebook.
– Jouvence volgen via Instagram.
– Volg Cherie Magazine op Facebook
– Tag onder de winactie foto op Instagram en/of Facebook minstens 2 vrienden/vriendinnen.
– Het winactie bericht van Jouvence delen op Facebook of op Instagram stories.

Alle verplichte stappen worden gecontroleerd. Meedoen kan tot en met zondag 31 mei 2020 23:59 uur. De winnaar ontvangt zo snel mogelijk een mailbericht van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

202 gedachten aan “Winactie verwenpakket”

 1. Wow! Moet ik echt uitleggen waarom ik graag kans wil maken op dit pakket? Ik zie dan niet precies de inhoud, maar ik kan wel wat producten en vooral ook merken ontdekken die me erg hebberig maken. Enige ijdelheid is mij bepaald niet vreemd en ik stel ook hoge prioriteit aan een gezond lichaam. Ik doe mee dus.

  1. Wat een heerlijk verwen pakket! Ik wil het graag winnen en dan delen met mijn vriendinnen. Het lijkt zo veel, daar kunnen beat wat anderen ook van mee genieten ♥️

 2. Heerlijke verwennerij voor mezelf op dit moment kan ik wel gebruiken. Mijn moeder in een verzorgingshuis voor dementerende mensen…pfff wat mis ik haar. ( net zoals iedereen met iemand in een verzorgingshuis.

 3. Wow wat een pakket vol verwennerij. Ik zou dit heel graag aan mijn dochter cadeau doen. Na een half jaar geen inkomen is het haar nu eindelijk gelukt om een baan te krijgen. Maar financieel is het zeker nog altijd lastig. Zo’n pakket is dan echt een super cadeautje. En als er dingetjes in zitten die ze zelf niet gebruikt is het ook super leuk om weer eens te kunnen delen met vriendinnen.

  1. Gefeliciteerd met je 27e verjaardag. Wat een geweldige prijs geef je weg. Ik zou deze graag willen winnen. Ik zie op de foto al allerlei producten die ik al vaak in handen gehad heb maar steeds twijfelde om uit te proberen. Ik vind dan spulletjes die iemand anders nodig heeft belangrijker en last het dan al snel weer liggen. ? En daarnaast ben ik natuurlijk benieuwd naar de spulletjes die nog niet op de foto staan.

 4. Van harte gefeliciteerd met je 27ste verjaardag. Wat een mooi pakket. Daar wordt je toch blij van. Ik zou het pakket delen met mijn moeder en tienerdochter. En samen de mooie producten uitproberen. Na de deze moeilijke tijd samen tijd doorbrengen is waardevol.

 5. Hieperdepiep hoera! Gefeliciteerd! ?
  Ik doe graag mee omdat ik van verrassingen houd! En mijn moeder en zus ook, dus zou het (als het weer mag) lekker samen uitpakken en verdelen!

 6. Gefeliciteerd!!!
  Ik doe graag mee, want ik zie allemaal producten al die ik nog nooit heb geprobeerd, daarnaast ben ik wel heel benieuwd wat de verrassingen zijn haha ?
  Ik volg jou en cherie magazine op fb, jou op insta en heb 2 vriendinnen getagd ?

  Succes iedereen!

 7. Wat lief dat je op je verjaardag ook zo’n prachtig pakket weggeeft, mijn zusje en haar dochters verdienen deze kadodoos ,want zij werken in de zorg en hebben zich volledig ingezet en blijven dat ook doen. Daar mag best iets meer dan een dankjewel voor geschonken worden, vandaar dat ik graag meedoe ! Ik volg je al op fb, insta en bloglovin , ook cherie-magazine ☺️

 8. Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een ontzettende mooie winactie.. ik wil graag meedoen voor mijn moeder. In deze tijd is ze ontzettend goed voor mij en mijn vriend, die vanwege de crisis tijdelijk bij ons woont. Ik wil haar lekker verwennen met dit pakketje.

  Ik volg je al een poos op Fb en Ig. Ik zal cherie magazine gaan volgen (als ik dat ook niet al deed).

  1. Ik zou dit heel graag winnen voor mijn vriendinnetje! Ze heeft een hele heftige periode achter de rug waarbij niemand echt voor haar klaarstond en daardoor erg depressief werd. Ik zou haar deze heel graag cadeau doen, om te laten zien dat ondanks ik ver weg woon ik er nog altijd voor haar ben♡

 9. Gefeliciteerd!! Wat een heerlijke leeftijd … zo jong.
  Ik zou het pakket graag winnen voor mijn dochter. In een jaar tijd is ze 3 keer geopereerd en helaas is niet alles weg en wacht ze op de volgende operatie. In deze tijd komt er ook geen bezoek. Daarom wil ik haar extra verwennen met kadootjes.

 10. Van harte gefeliciteerd 🙂 wat leuk dat je zo een mooi pakket weggeeft. Ik heb echt verschillende favorieten merken erbij zien staan 🙂 het leuke van zo een pakket lijkt mij ook dat je producten kan proberen die je anders misschien wel nooit had gekocht, wie weet wat voor een fijne producten ik ontdek mocht ik de gelukkige zijn. En er zullen vast ook leuke producten voor mijn moedertje inzitten die kan in deze tijd wel bijvoorbeeld een heerlijk maskertje gebruiken om te ontspannen, het pakket is immers groot zat om te delen. Het heeft me nu toch ook wel nieuwsgierig gemaakt naar wat er allemaal precies inzit, en wil ik daar achterkomen zal ik toch wat geluk nodig hebben 😉 voor nu maar gewoon duimen, hopen en afwachten. Groetjes Leoni

 11. ???? Allereerst Gefeliciteerd met je 27-ste verjaardag! Wat een heerlijke leeftijd is dat.????

  Ik zelf word 23 mei 50 jaar, een echte mijlpaal en mijn tweelingdochters Sterre en Nikki worden op 20 mei 14 jaar. Heerlijke pubermeiden die beginnen te experimenteren met make-up en dergelijke. Wat een geweldig cadeau zou dit zijn, om samen met mijn dochters te delen.

  ???Heel veel succes met je Beauty & Lifestyleblog! ???

 12. Gefeliciteerd met je verjaardag?? Ik waag graag een kansje voor dit mooie pakket,het quarantaine gevoel begin ik ook aardig te kennen. Ben bijna 3maanden thuis na operatie en groep van thuisblijvers ivm corona. Hopen dat het zo mijn deur voorbij vliegt,en met dit pakket zou ik heerlijke spa momenten kunnen maken om van iets leuks te genieten.

 13. Hieperdepiep hoeraaa! Gefeliciteerd met je verjaardag!
  En wat een mega gaaf pakket geef je weg, altijd leuk om nieuwe producten te ontdekken. Daarom doe ik graag mee voor mijn zusje, mijn moeder en mezelf om na een zware periode een momentje voor ons in te kunnen plannen zodra het weer kan en mag. ?

 14. Proficiat met je verjaardag ??
  En wat een leuke pakket wij maken daar super graag een kansje op? iedere mama verdient het om extra in de watten te leggen in deze moeilijke periode, daarom waag ik super graag een kansje voor mijn allerliefste Mama die ik al maanden niet gezien heb door deze moeilijke tijd en wat mis ik haar zooo erg en wat zou ze echt heel erg blij van worden als ik haar veras??

 15. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! ? Wat leuk dat je op deze dag ook iemand anders wil trakteren op een verwenpakket! Ik doe graag mee! Waarom ik dit verwenpakket wil winnen? Omdat ik wel een verwenmoment voor mezelf kan gebruiken! Daarnaast zou ik de producten graag verdelen met o.a. mijn zusje, schoonzusje en vriendinnen omdat zij het ook verdienen !

  Ik heb ook gezorgd voor alle extra entries 🙂

 16. WOW, dat ziet er uit als een heel fijn pakket! Ik ben dol op verrassingen en nieuwe producten proberen. In deze vreemde maar voor mij hectische tijd is een verwenmomentje voor mezelf zo nu en dan wel fijn. En als ik niet alles gebruik dan ken ik genoeg dames om het mee te delen. ??

 17. Ohh wat een leuk pakket, ik zou op 18 maart geopereerd worden maar helaas kon dat niet doorgaan, ik zou dit pakket delen met mijn mams die er altijd voor mij is en samen een lekkere beautydag ervan maken dit kunnen we beide wel gebruiken ?

 18. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik zelf ben op 12 mei jarig en dit zou een mooi cadeau zijn voor mezelf. Ik vind leuk om nieuwe producten uit te proberen op het gebied van (huid)verzorging en make up. Ik volg je op Facebook. Nu maar duimen op een portie geluk voor mezelf.

 19. Wat een leuke winactie en nog gefeliciteerd! Het lijkt me heerlijk om me te kunnen verzorgen en nog even te ontspannen voor alles straks weer terug gaat naar vroeger.

 20. Wat een onwijs leuk pakket. Ik doe mee voor mijn moeder die tijdens de quarantaine met een gezin van 8 midden in een grote verbouwing zit en daar alles draaiende moet houden.

 21. Heerlijk! Ik maak graag kans om al die prachtige producten uit te proberen.
  Ik heb ook alle extra stappen gedaan.

 22. Proficiat met je 27ste verjaardag 🙂

  Wat lief dat je dan zo’n mooi pakket weggeeft. Maak er graag kans op. Heerlijk voor me-time en ik hou van mooie producten die hierbij aan meedragen 🙂

 23. Wat een mooi pakket! Ik zou dit heel graag aan mijn zus cadeau doen, die zich een slag in de rondte werkt, terwijl ze met een kleintje in huis nauwelijks aan slapen toekomt.

 24. Tof pakket! Ik wil graag winnen omdat ik wel wat me-time kan gebruiken; dat schiet er nu volledig bij in. Met dit pakket heb ik een excuus om me even terug te trekken en wat aandacht aan mijzelf te geven. ?

 25. ?? Van Harte ?? Wat een fijne actie. Doe graag mee wat een feestje zou het zijn als ik win even heerlijke me-time!!

 26. wat een geweldig gebaar, verras me maar met dit prachtige exemplaar, schitterend kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar

 27. het zou een fantastische verrassing zijn voor mijn mijn lieve vrouw
  Die is binnenkort ook jarig sorry niet origineel maar wel waarheid
  gun mij en haar deze leuke verrassing dan heeft ze toch nog een beetje verjaardagsgevoel

 28. Twee violen en een trommel en een fluit want jij blaast 27 kaarsjes uit. Heel graag loot ik mee voor dit mooie pakket om samen te delen met mijn dochters en schoondochter.

 29. Happy B-day en super leuk dat we op deze manier mee mogen genieten! Ik volg je op Facebook en vind het heel leuk om nieuwe producten en merken te ontdekken en van te genieten met mijn lieve vriendinnen.

 30. wat een mooi initiatief. Ik doe graag mee voor mijn vrouw. Ze is super lief en ik en de kids houden erg van haar. Ze is deze maand jarig en dit zou een mooi cadeau zijn.

 31. Voor mijn dochter! Zij werkt in de zorg en maakt -zeker nu-lange dagen en daarbij heeft zij drie kleine kinderen en toch is zij altijd opgeruimd en blij! Ik gun haar dit pakket om haar een pluim te geven! Zo trots op haar!

 32. Wauw, wat een heerlijk pakket! Als ik hem zou winnen, zou ik hem verdelen tussen mijn moeder, mijn zus en mijzelf. Dus 3 mensen die hier heel blij van zouden worden!!

 33. Als verrassing voor mijn mama. Dan kunnen we samen op Moederdag een lekker thuis Spa dagje houden!! Zou echt super tof zijn.

 34. Wow!! Dit bericht wordt ik vrolijk van.
  Hartelijk gefeliciteerd met je 27ste verjaardag.
  Ik doe graag mee voor zo’n heerlijk verwen pakket.
  De afgelopen weken zaten wij thuis, dat voelde als een dwangbuis.
  Dus mijzelf eens heerlijk kunnen verwennen met mooie pakket zou super zijn.
  Ik zal zeker verdelen met mijn schoonzus.

 35. Ik doe veel vrijwilligerswerk in de belangenbehartiging van mensen met een arbeidsbeperking, ik wil graag meer tijd en aandacht aan mezelf besteden, omdat ik mezelf vaak vergeet. Daarom wil ik deze producten winnen.

 36. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag whoepwhoep!?

  Wat super leuke winactie dit! Ik doe graag mee omdat ik wel toe ben aan wat verzorgingsspulletjes. Ik zit namelijk in de pubertijd dus mijn huid is helaas niet al te best! Dus ik kan dit pakket heeeeeel goed gebruiken hehe (maar ik denk dat iedereen dat wel kan maarja ?) Ook kan ik dit met mijn moeder delen die daar vast ook blij van wordt. (Ik wil het ook wel met mijn broers delen maar ik denk dat die daar wat minder blij van worden haha) Maaruhh ik hoop dus heel graag dat ik win. Fingers crossed! ?
  Groetjesssss

 37. alleen van het kijken naar de foto word ik al blij, laat staan als ik dit in het echie met mijn dochters kan delen

 38. Heerlijk, wie wil dat nou niet winnen. Superpakket vol met geweldige producten. Ik kan niet wachten om die allemaal uit te gaan proberen.

 39. Ik doe graag mee. Leuk om samen met mijn dochter te proberen. Ze zit in haar `rare` eindexamenjaar en kan wel wat ontspanning gebruiken!

 40. Wauw dat zou een geweldig zijn! Het zou super zijn om mezelf mee te belonen voor alle ontwikkelingen die ik dit jaar al heb doorgemaakt en alle moeilijke stappen die ik heb moeten zetten. Even lekker wat tijd voor mezelf :).

 41. Super leuk pakket! Dit zou ik delen met mijn vriendinnen, worden we allemaal blij van 🙂

 42. van harte gefeliciteerd!

  Wat is het leven momenteel anders he?
  Ook mijn verjaardag heb ik uiteraard niet gevierd.
  Ik mis vooral de gezelligheid met familie/vrienden.
  Maar zolang we corona buiten de deur kunnen houden, heb ik het ervoor over.
  Om terug te komen op dit fantastische pakket: Uiteraard wil ik, zoals zovele, graag winnen.
  Een lekker verwenpakketje voor mijzelf!
  Ik kan wel gaan uitwijden over waarom ik het verdien enzovoorts, maar dat vind ik onnodig! Elke vrouw verdiend uiteraard weleens zo’n pakket voor zichzelf

 43. Dat is even een mooi pakket. Heerlijk zou het zijn als je jezelf een lekker kan verwennen. En met zo’n mooi pakket kun je ook wel samen delen . Prachtig toch. Ik doe graag mee aan deze super winactie.

 44. Ik doe graag mee aan deze mega leuke actie! Mama is in juni jarig, en natuurlijk heb ik al cadeautjes. Maar zo’n extra verwenpakket, poeh, daar zou ze echt mega blij mee zijn! Ik heb alle extra stappen gevolgd, behalve het taggen van vrienden en het delen van de actie.

 45. # Gewoon even lekker genieten van puur natuur of fijne bad spullen dat is in deze periode helemaal weldadig dus ik maak daar zeker me zelf maar ook mijn vriendin blij mee.dus ga ik gezellig met jullie in ze en doe mee., wens iedereen veel win en relax plezier.
  #Winactie verwenpakket

  Groetjes uit Almere-Haven
  en houd het gezellig & veilig anno 2020

 46. Graag doe ik mee! Wat een leuke actie zeg, dat oogschaduwpalette van essence sprong me direct in het oog, wat een mooie kleurtjes!

 47. Allereerst van harte gefeliciteerd natuurlijk. Met dit megagave pakket zou ik graag mijn dochter mee willen verrassen. Ze is net zo oud als jij en zit er een beetje doorheen nu ze al zolang thuis aan het werk is. Ze mist de gezelligheid van collega’s en het ziet er naar uit dat dit nog wel even voor duurt. Vandaar dat ik graag voor haar meeloot om haar een beetje op te vrolijken met deze verwennerij.

 48. Wowie! Wat een mooi pakket. Ik doe mee aan deze actie en mocht ik dit pakket winnen, ga ik daar mijn beste vriendin die binnenkort jarig is eens goed mee verrassen.

 49. Gefeliciteerd met 27-ste verjaardag, het zonnetje lacht je toe. Wat een geweldig cadeau pakket geef je weg, mocht ik winnen dan deel ik het samen met mijn lieve dochter.

 50. Ooh wat zou dit geweldig zijn om te winnen! Mijzelf eens verwennen met heerlijke producten doe ik nooit maar als ik deze prijs zou winnen dan zou ik mij er volledig aan overgeven!

 51. Prachtig. Ik doe graag mee, niet voor mezelf, maar ik gun mijn schoondochter dit mooie pakket. Zij mag best eens in de watten gelegd worden. Ze werkt als verpleegkundige, en ik hoef niemand uit te leggen dat de afgelopen maanden heel pittig waren. Ze is bovendien moeder van een zoon van 4 en tweeling dochters van bijna 3…… Dat is geweldig leuk maar ook zwaar !! Ze vraagt niet veel voor zichzelf, maar is buitengewoon attent voor allen die ziek of verdrietig zijn, jarig of eenzaam, eenieder verrast zij met een kaartje en/of een leuk werkje van de kleintjes. Echt een lieve topper, zij verdient dit dubbel en dwars !

 52. Met dit heerlijke pakket wil ik graag mijn 91 jarige moeder verwennen die de laatste tijd erg eenzaam is omdat ze geen visite mocht krijgen en niet meer 3 keer in de week naar haar clubjes kon gaan.

 53. Van harte gefeliciteerd. Ik doe graag mee om mijn vrouw hiermee te verrassen. We hebben niet de makkelijkste tijd nu door omstandigheden maar zij is en blijft mijn rots en een baken voor onze kinderen

 54. Ik doe mee voor mijn zus, zij heeft wel een cadeautje verdiend met een baan in de zorg die de nodige impact op haar gemoedstoestand heeft, Daarnaast is zij ook nog oppas grootmoeder voor mijn kleine nichtje en zit ze met mijn zwager midden in de verbouwing van hun woning.

 55. Mijn moeder staat altijd voor mij klaar
  en daarom verdient zij een verwengebaar.
  Met een verwenpakket
  wordt zij echt in het zonnetje gezet
  beleeft zij veel verwen- en ontspanpret!

 56. Alsnog Gefeliciteerd.
  Wat een heerlijk pakket verloot je.
  Ik ben gek op producten van Kneipp, Opi, La Roche-Posay en Rituals dus waag graag een kans(je)
  Vind het heerlijk om mezelf zo te verwennen.

 57. Ik doe graag mee, met 2 meiden (13 en 15) in huis zijn mijn spullen niet altijd veilig ze vinden alles lekker wat met geurtjes enz te maken hebben dus lijk me leuk om ze te verassen met wat leuke dingen uit de box.

  E gefeliciteerd natuurlijk

 58. Ik doe mee en zal graag deze verwenpakket willen winnen zodat ik even kan relaxen en een heerlijke spa-moment kan beleven!

 59. Gefeliciteerd! Mooie leeftijd 🙂 ik doe graag mee voor mijn dochter, die heeft zo n verwenpakket verdiend de afgelopen weken.

 60. wat een heerlijk pakket! ik gun deze mijn buurvrouw. sinds kort alleenstaand en tevens ook nog werkzaam in de zorg, dus wil haar graag een hart onder de riem steken

 61. Oh, wauw, dit is een leuke actie! In doe heel graag mee voor dit verwenpakket, zoals iedere werkende moeder is deze rare corona periode me niet in de koude kleren gaan zitten en kan ik wel een blijmaker gebruiken

 62. Zie er goed uit en hou van verassingen
  Laat ik bijna jarig zijn en 40 jaar worden een goede reden toch 🙂
  En onze dochter van 14 zou hier ook heel blij van worden

 63. hartelijk gefeliciteerd, doe zeer graag mee voor dit mooie pakket vol met heerlijke producten die ik zeer graag aan mijn dochter wil schenken omdat ze altijd voor iedereen klaar staat ook al gaat het soms niet zo goed

 64. Ik wil dit pakket graag aan mij.mn tweelingzusje geven om haar een hart onder de riem te steken in deze tijd, ze werkt met dementerende ouderen en heeft een aantal bewoners verloren aan het Corona virus.. met dit pakketje wil ik haar wat laten ontspannen en een glimlach op haar gezicht bezorgen !

 65. Gefeliciteerd!:)
  In deze verveling is zo’n verwenpakket zeker niet verkeerd. Een heerlijk wellness middagje met mijn moeder zie ik wel zitten. Ik doe mee!

 66. Wat een prachtig mooi pakket om te winnen. Ik maak heel graag een kansje om mijzelf te verwennen met dit heerlijke pakket!

 67. super leuk actie geef je weg! ik heb vandaag zwangerschapsverlof gekregen! 6 juni uitgerekend van ons 1ste kindje, en wel een meisje! deze maand zelf ook nog jarig en wel 20 mei, dus nog net een stier haha. we wachten het rustig af allemaal, maar deze prijs zou erg welkom zijn met de rare tijd die we hebben gehad, en nog deels

 68. Wat lief dat je dit doet. Ik hoop dat je een leuke dag hebt vandaag en zelf ook lekker verwend wordt.

  Ik zou dit leuke pakket graag willen winnen, omdat ik 3 april jarig bent geweest. Ik wilde een leuk feest geven, maar dit is door Corona niet gelukt. Zou leuk zijn om toch nog een leuk kado als dit te krijgen 🙂

 69. erg leuk ik zou met dit pakte me zelf erg verwennen omdat ik veel er druk werk heb in de gehandicapten zorg vergeet ik me zelf wel een te verwennen dus daarom doe ik graag mee

 70. Gefeliciteerd ? ???

  Wat een mooi pakket, ik ben vaak streng voor mij zelf en wat zachtheid en geurigs mag ook wel eens!
  Daarbij zou ik met mijn lieve cadeaudochter nog meer fun kunnen hebben! ?

  Heerlijk ✨

 71. Ik hoop mijn lieve mama hiermee te kunnen verrassen ✨??. Ze is maandag 70 jaar geworden ??, maar ziet er nog uit als 60 (we houden haar jong ?). Ondanks wat dingetjes aan dr gezondheid staat ze al jarenlang elke dag ‘s ochtends op om ontbijt voor ons te maken en om ons uit te zwaaien ❤️❤️. Ze doet zoveel voor andere mensen, staat voor iedereen klaar, dag en nacht, daarom zou het zo leuk zijn als zij nu zelf in het zonnetje wordt gezet ✨????

 72. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag ??
  Ik doe heel graag mee, echt een heerlijk pakket en ik hou ook van verrassingen ??

 73. Ik doe graag mee! Wat een heerlijk pakket. Ik wil hem winnen om er weer helemaal verzorgd uit te zien nu het leven van alle dag weer gaat beginnen, na de lange coronatijd!

  Ik volg je op facebook en instagram
  Ik volg ook Cherie op Facebook.
  Ik heb twee mensen getagd op facebook.

 74. Wat een leuke actie! Ik zou dit mooie, grote pakket verdelen tussen mijzelf en mijn vriendinnen, we werken op verschillende gebieden in de zorg en het zou na/in deze bijzondere tijd ontzettend leuk zijn om eindelijk weer bij elkaar te komen en met elkaar het pakket onderling verdelen ❤️

 75. Deze verpleegkundige op de Kinder Intensive Care kan wel een boost gebruiken! Ik doe het werk met alle liefde, maar het is pittig, zeker nu. Zorgen voor een ander, begint bij zorgen voor jezelf. En daar kan dit heerlijke pakket zeker weten een handje bij helpen! Ik zou een deel van de producten willen geven aan m’n lieve mama die mantelzorger is naast haar drukke baan. Zij blij, ik blij, allebei een boost!

 76. Voor mijn dochter. Omdat ze door de corona crisis niet haar stage kan afmaken. Waardoor ze in juni niet haar mbo diploma krijgt.
  Waardoor ze pas in Januari met haar vervolgopleiding op het hbo kan beginnen.
  Maar ze heeft zich voor de volle 100% ingezet en is bij de lidl full time gaan werken ivm de corona drukte.
  Ze moet zich vaak door klanten laten uitschelden omdat ze de regels niet willen nakomen.
  Daarom heeft ze wel een verwenpakket verdiend.

 77. Ik doe graag mee! Wat een waanzinnig leuke winactie, lijkt me heerlijk om weer even me-time in te plannen met deze producten na al deze doldwaze weken! ?Fingers crossed ?

  1. Ten eerste, van harte gefeliciteerd!❤️Ik doe graag mee om dit pakket te winnen voor mijn moeder en mijzelf. We vinden het altijd leuk om samen te tutten als ik daar op bezoek kom en zijn er altijd op uit om nieuwe dingetjes te proberen!?

 78. Het zal wel heel anders zijn om in deze tijd jarig te zijn! Maar van harte gefeliciteerd. Ik loot graag mee voor mijn jarige nichtje en voor mezelf, t is tenslotte ook moederdag?. Fijne verjaardag groetjes van ons

 79. Gefeliciteerd, jammer dat je het niet echt kan vieren. ik was in maart jarig en toen kon het ook al niet.
  Ook ben ik een mama,oma en zorgmedewerkster dus deze Moederdag is ook een moeilijke dag voor mij.
  Daarom lijkt dit pakket heerlijk voor wat ontspanning te zorgen

 80. Ik doe graag mee, waarom mijn examens gaan weer van start. Ook heb ik doordat mijn moeder niet echt lekker was (geen corona of zo, totaal geen koorts maar lichaamlijk vooral uitgeput) heb ik bijna gelijk met de corona lockdown alles in huis overgenomen dit is nog steeds bezig. In de tussentijd heb ik gewoon online lessen en voorbereidingen op de examens de 1ste is de 14e

 81. Wauw, zou dit zo graag willen winnen. Door de coronacrisis zit ik nu helaas als ZZP’er zonder werk. Steeds lees ik de folders en zie ik leuke aanbiedingen, maar moet toch echt even zuinig aan doen nu!

 82. Iets te laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd met je 27 ste verjaardag, wat een heerlijke leeftijd.
  Ik ben 74 jaar maar doe toch graag mee voor dit schitterende verwenpakket.
  Ik heb geen Soc.Media (om privéredenen), maar heb wel geliked en geloved op bloglovin.
  Hoop ondanks dat mee te mogen loten.

 83. Verras graag mijn lieve mama ♥ Zij is herstellende van twee heupoperaties en kan deze fantastische opkikker wel gebruiken!

 84. Voor de leukste schoonmoeder,de mijne! Ze bestaan! 😛
  Zij heeft veel voor mijn gezin gedaan afgelopen jaar,ik wil graag iets moois terug geven!

 85. Voor mijn lieve vrouw,tevens de leukste moeder!
  Zonder haar aan mijn zijde had ik niet voor de tweede keer kanker kunnen verslaan!

 86. Voor de leukste mama die ik ken,dochterlief ♥
  Zij zit midden in een complexe scheiding en kan wel wat vrolijks gebruiken!

 87. Wat een verwennerij, ik waag een kansje, want denk dat we er allemaal wel aan toe zijn, in deze rare tijden

 88. Wow supergaaf zonder zielig te doen ben eind februari begin maart 2 x geopereerd aan een hernia waarvan ik nu nog altijd naween heb en toen kwam de lockdown, al mijn familie, kinderen en kleinkinderen heb ik al 9 weken niet gezien omdat zij in Belgie wonen en ik in NL en de grens niet over mogen. Tot overmaat van ramp kon ik mijn voeten niet verzorgen en mijn haar heeft een uitgroei van hier tot Tokio dus je begrijpt dat ik niet ver van een dipje afzit en wel eens een opkikkertje zou kunnen gebruiken. Daarom doe ik heel graag mee

 89. Wauw,wat een leuke actie! Wat lief van jou!
  Zou hem aan mijn dochter geven,die 7 Mei jarig is geweest en in het onderwijs werkt.
  Er zit zoveel moois in,dat ik andere mensen ook nog blij kan maken!

 90. Gefeliciteerd! Ik maak graag kans omdat ik vind dat ik dit wel verdien. Ik ben in deze gekke tijden blijven doorwerken om voor anderen te zorgen en daarnaast thuis ook nog voor mijn kindjes. Nu is het tijd om eens voor mezelf te zorgen. ??

 91. Ten eerste Gefeliciteerd?. En ik vind het echt een super pakket. Maar ik zie ook wel heel veel dingen die mijn moeder leuk vindt en die verdient echt een cadeautje. Mijn ouders vallen buiten alle regelingen van de overheid maar ze kunnen ook nier doorwerken. Iets wat ik ook niet zou toejuichen aangezien ze beide tot de risicogroep horen. Ik vind het zo sneu voor ze daarom een beetje extra.verwennen!

 92. Nog gefeliciteerd met je verjaardag, al is ruim een week later wel wat laat om nog te feliciteren haha. Ik doe graag mee met de winactie, want het ziet er uit als een heerlijk verwen pakket! Ik zou het pakket delen met mijn moeder en zus, en lekker een verwenmiddagje houden, want zo te zien kan dat wel met dit pakketje 🙂 Dat kunnen we allemaal wel gebruiken in deze tijd!

 93. Ik zou dit heeeel graag willen winnen, omdat ik heel erg kan genieten van nieuwe productjes! Het is ideaal om in deze tijden mezelf toch nog eens te verwennen. Wat ontstressen van de examenstress zou wel eens fijn zijn!

 94. OMG! Ik heb dit echt nodig in deze coronatijd. Ik ben veel bezig met school online en dat levert veel stress op. Af en toe moet ik mezelf even rust geven en verwennen. Dit pakket zou heel erg helpen, vooral om even heerlijk zen te worden!!

 95. Gelukkige verjaardag! ??
  Waarom wil ik dit pakket winnen? Goh, waarom niet? ? Er zit zoveel leuks in!
  Ik zit reeds 2 maanden in zelf-isolatie omdat mijn mama op de intensieve zorgen bij de COVID-19 patiënten werkt en ik de mensen rond mij niet in gevaar wil brengen. Dus een verwennerij pakketje voor haar en mezelf zou geweldig zijn ?!

 96. Alle eerste van harte gefeliciteerd ♥️
  Ik wil. Graag mee doen voor me moeder die het nu ontiegelijk zwaar heb ze loop de benen uit haar lijf naar het ziekenhuis toe voor me zus die vorige maand is opgenomen met een acute galblaas ontsteking dat helemaal verkeerd is gegaan waar door we haar bijna kwijt waren daarom. Verdien me. Moeder dit paket dat is de reden dat ik graag mee doe voor mij moeder

 97. Ik zou dit enorm graag winnen! Een paar producten wil ik zelfs al een tijdje uit proberen! De laatste tijd heb ik het heel zwaar met school, dus zou het geweldig zijn voor een verwendagje!

 98. Van harte gefeliciteerd. Wat een geweldig pakket. Ik doe graag mee omdat ik het heerlijk vind om mezelf te vertroetelen, en nu is er ook veel meer tijd om dit te doen. Ik word helemaal blij van het zien van al die prachtige producten.

 99. Ik zou graag dit pakket winnen omdat erg leuke producten bij zitten. En om mezelf te verwennen na deze drukke periode met Corona in het ziekenhuis. En het gaat nog niet direct rustiger worden..

 100. Wow, wat leuk! Een verwenpakket is in deze tijden zeker welkom. Ik zou dit pakket delen met mijn mama en mijn zus. We werken in de sociale sector en hebben het nu drukker dan ooit. Een pauze met wat verwennerij is dus zeker meer dan welkom!

 101. Wauw! Wat lief van je dat je dit doet! Deze doos ziet er fantastisch uit en ik ben zeer benieuwd om deze productjes te testen! Veel liefs!
  Je kan mij ook volgen op @bibs.eyes ?

 102. Hoi, van harte gefeliciteerd!
  Wat een super leuke acties!
  Ik zou graag dit pakket willen winnen zodat ik een beautymiddag ( of meerdere ) kan organiseren voor mijn cliënten en collega’s op de afdeling. Zij verdienen het om in de watten gelegd te worden. Vooral nu met corona hebben zij het erg moeilijk.
  Ik heb alle pagina’s gevolgd uiteraard.
  Heel veel succes.
  Liefs Kelsey

 103. Graag wil ik dit pakket winnen omdat ik dit dan kan schenken aan mijn moeder. Mijn moeder werkt namelijk in de zorg en kan daarom dit extra hard gebruiken in deze tijd. Daarnaast is ze ook een super moeder die altijd voor mij klaar staat wanneer ik het even moeilijk heb.
  Fingers crossed! ☺️❤️

 104. Wow geweldig pakketje! Dit zou zo goed zijn voor mijn beschadigd huidje door al die online make-up lessen! Daarom zou ik graag m’n huid eens goed verwennen! ❤️

 105. Ooh dit super leuk! Wie wil nu niet zo’n fantastisch pakket winnen ? stiekem wil ik winnen voor mezelf dat ik mezelf nog wat kan verwennen als mommy to be dan zijn we voldoende uitgerust en relaxed als we aan het grote avontuur beginnen! En ook als mommy moet je er steeds stralend uitzien! Fingers crossed ? Groetjes Dina

 106. Dit lijkt mij superleuk om samen met mijn mama en schoonmama te gebruiken! Een ladiesnight wordt helemaal af met zo een pakket! ?

 107. Wauw wat gaaf! Ik zou het super vinden om die verwen pakket te winnen niet alleen voor mij zelf maar ook voor mijn moeder wij zijn beide dol op lekkere verzorgingsproducten! ?
  En natuurlijk van harte gefeliciteerd! ?

 108. Oeh, dit is fijn! Ik zou me hiermee heel veel avondjes in de badkamer opsluiten, al dan niet samen met mijn dochter van 7!

 109. Jeetje wat een super pakket zeg! Mijn jongste dochter is gisteren 10 geworden. Dat betekend dat we nu 4 tieners in huis hebben. Verzorgingsproducten gaan dus harder en sneller er doorheen dan een paar jaar geleden. Een flinke uitbreiding met diverse (en voor ons vele nieuwe) producten zal dan ook erg leuk zijn voor ons allen.

 110. Van harte gefeliciteerd!!
  WoW wat een mooi pakket!
  Zou super leuk zijn voor mn dochter isa die nu al wekenlang thuis keihard zit te blokken voor school! Super trots op haar! X peggy

 111. Wauw, wat gaaf, ik doe zeker mee!!
  Waarom ik graag wil winnen, omdat het altijd leuk is om een verrassing te krijgen, helemaal in deze tijd!

 112. Tja, welke vrouw wil dit nou niet winnen? Super leuk, en delen met oma natuurlijk, die wel een extra boost kan gebruiken

 113. Gefeliciteerd en wat een leuke actie! Ik doe graag mee om mijn vriendinnen en mezelf te verwennen met de inhoud. Er zit genoeg in om te delen!

 114. Wat een mooie actie. Ik doe mee voor de leefgroep van mijn dochter. Voor de activiteit beauty salon waa5 ze leren zichzelf te verzorgen en daarvan te genieten.

 115. Wat een geweldig verwenpakket! Doe heel graag mee en mocht ik de gelukkige zijn die wint dan deel ik het pakket met mijn dochter.

 116. HIEPERDEPIEPHOERA van harte gefeliciteerd met je verjaardag, nog vele jaren 🙂

  En een toffe winactie, ik doe graag mee!

  groetjes Fenny

 117. 27 kaarsjes, net als ik! Een mooie leeftijd die gevierd mag worden met mooie producten. Een verbouwing in aantocht, dat verdient een eigen treatment na alle drukke klusdagen.

 118. Mijn hemel, wat een reacties. Ook ik wil graag meedoen aan deze superactie. Zeker is deze tijd van binnenlieten. Dat is voor iedereen vervelend. Ook voor ons de iets ouderen , niet samen dingen doen wat je gewent bent. Maar ook voor de kinderen en voor alle anderen. Het is een mooi pakket daar kun je even mee vooruit. Graag doe ik mee.

 119. Gefeliciteerd met je verjaardag meid! Super leuk dat je iemand blij wilt maken met een verwenpakket. Ik zou hem super graag willen winnen omdat ik echt hou van selfcare dagjes en graag samen met mijn vriend een keer een selfcare dagje wil houden. Misschien niet heel mannelijk maar ook mannen kunnen aan selfcare doen toch? haha. Fingers crossed 🙂

 120. Ik wil graag dit verwenpaket geven aan mijn moeder zij heeft een vitaal beroep waardoor zij heel veel overwerkt ik zelf heb ook een vitaal beroep (stage) waardoor wij allebij hard werken ik doe daarnaast ook nog een mbo opleiding. Mijn moeder verdiend dit paket omdat zij toch nog met mij mee gaat naar mijn paard om het paard te verzorgen maar ook brengt ze mij naar stage en school om opdrachten in te leveren zodat ik zo min mogelijk kans maak om besmet te raken. Wij verzorgen daarnaast mijn opa en doen zijn boodschappen ik zou dit paket graag samen met mijn moeder willen gebruiken. Wand dat verdiend zij

 121. Wat een gaaf pakket. Die ga ik delen met mijn zusje. Heeft een zwaar jaar achter de rug, gaat weer niet over en gaat nu toch maar een mbo doen. Tot overmaat van ramp heeft ze dan geen zomervakantie omdat ze dingen moet leren zodat ze de opleiding versneld kan doen. Ik ga een midweek met haar weg en dit pakket zou ons ultieme meidenavondjes (en dagjes) kunnen bezorgen.

 122. I would love to win this package so I can pamper my sister who is an essential worker. She is a nurse and has been working tirelessly since the Corona outbreak, she lives in her garage at her home so that she does not put her family at risk of contacting the virus. She deserves to be spoiled!

 123. ik doe graag mee aan deze verwennerij met name omdat mijn zwangerschapsverlof bijna ingaat dan kan heb ik ineens heel veel me time 🙂

 124. Wat een ontzettend leuke winactie! Als ik win, ga ik lekker met mijn jongere zusje een verwen middag houden. We hebben het de laatste tijd allebei erg druk gehad. Zelf zit ik ook midden in een verhuizing. Het lijkt me heerlijk om dan samen een middag door te brengen en echt even te kunnen ontspannen. Dat kan zij ook wel gebruiken!

 125. Dit verwenpakket zou ik graag winnen voor mijn moeder. In mijn ogen heeft ze het zeker verdiend nu ze als herintreder aan de slag is gegaan als verpleegkundige in het ziekenhuis. Ondanks dat ze al 67 is en mijn vader van 73 een verhoogd risico loopt door longproblemen. Ik ben zo trots op haar een wil haar graag in de watten leggen.
  Ze is altijd dol geweest op lekkere crèmes, smeersels en maskertjes. Misschien zit er wel net zo’n heerlijke meiden-verwenavond in, net als vroeger?!

 126. Super leuk, zeker in deze tijd. Dan zou ik het aan mijn moeder geven.doordat wij beide tot de risicogroep behoren hebben wij elkaar al lang niet meer gezien. Dus extra fijn dan zo’n verassing!!

 127. Oh wat een hoop reacties al. Maar goed, wie niet waagt die niet wint.
  Ik doe heel graag mee met deze actie. Ik vind het heerlijk om spulletjes uit te zoeken, en een deel van deze spullen zal waarschijnlijk naar mijn moeder en mijn vriendin gaan, maar de leukste spulletjes daar ga ik mezelf eens mee verwennen.

 128. Zou zo graag mijn lieve moeder hiermee verrassen, om haar te laten weten dat ik zo trots op haar ben!

 129. ik doe graag mee want als fanatiek wielrenner zorg ik altijd goed voor mijn lichaam, zowel uiterlijk als innerlijk, voor de producten waar ik niet zoveel mee heb, laat ik mijn familie graag meedelen.

 130. lekker om me zelf te verwennen maar omdat ik in de gehandicapten zorg werk gun ik mijn collegas ook een verwennerij uit dit pakket. omdat we ons samen door deze corona tijd heen slaan samen met onze cliënten

 131. Allereerst gefeliciteerd!!
  Wat een gaaf pakket! Ik doe heel graag mee voor mezelf als dat ook mag. Ik ben een trotse mama van 3 dochters van 9, 6 en 1 jaar. Even lekker een verwenmomentje voor mezelf zou heerlijk zijn.

 132. Ik doe graag mee. Gewoon eens een keer het gevoel mogen ervaren een prijs te winnen. En dan nog een hele mooie prijs ook!

 133. Alsnog van harte. Wat ben jij nog lekker jong. Ik voel me nog steeds een jonge blom hoor, maar mijn huid verklapt dat ik toch al 45 ben geworden. Ik was de 12e jarig. In dit mega-verwenpakket zitten vast wel producten die dit rimpelige velletje weer wat jeugdigs geven. Als ik win,voel ik me gewoon nog een beetje jarig en ontvang ik tóch nog kadootjes. Verheug me er nu al op.

 134. Wat een gaaf pakket!
  Ik zou hier mijn dochters mee willen verrassen! Ze verdienen het van harte!

 135. Ik zie dat veel mensen meedoen en toch doe ik toch een poging om een kans te maken om dit geweldig pakket te winnen. Als ik dit zou winnen dan geef ik het aan mijn super lieve vriendin die het momenteel hard kan gebruiken. Even een geluksmomentje voor haar, een krachtboest. ?

 136. Happy 27th birthday!! ? Zelf ben ik ook 27 dus ik snap hoe je je voelt haha! Ik hou het prachtige pakket niet voor mezelf willen winnen maar voor mijn lieve moeder ✨??. Ze is net 70 jaar geworden ??, maar ziet er nog uit als 60 (we houden haar jong ?). Ondanks wat dingetjes aan dr gezondheid staat ze al jarenlang elke dag ‘s ochtends op om ontbijt voor ons te maken en om ons uit te zwaaien ❤️❤️✨. Ze doet zoveel voor andere mensen, helpt bij oudere mensen thuis, staat voor iedereen klaar, dag en nacht, daarom zou het zo leuk zijn als zij nu zelf in het zonnetje wordt gezet ?????

 137. Dit wil ik zo graag winnen voor mijn lieve collega. De afgelopen periode is het super zwaar geweest op het werk (verzorgingstehuis) en ze verdient het om even goed verwend te worden en lekker te kunnen ontspannen

 138. ik doe zeker mee om dit mooie pakket te winnen. dit ga ik dan kado geven aan mijn zus die over 3 maanden gaat trouwen. dan heeft ze een prachtig kado met verschillende verwennerijen erin.

  leuk!

 139. ik zou mijn zus hier graag mee verwennen omdat ze zo hard aan het werk is in de gehandicapten zorg . om haar een keer te verrassen en verwennen

 140. Wauw wat een te gekke en gulle winactie! Ik maak heel erg graag kans om mijn moeder te verrasen. Nu zij zo hard werkt in de zorg verdient ze wel wat leuks! ?❤️ Followed on Facebook & fingers crossed ?

 141. Wauw wat een te gekke en gulle winactie! Ik maak heel erg graag kans nu ik door de corona crisis als student helaas wat minder te besteden heb, dit zou me helemaal opfleuren ?❤️ liked (op fb & insta) & fingers crossed ?

 142. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag en natuurlijk loot ik heel graag mee!
  Als verpleegkundige maak ik in deze hectische tijd lange dagen en ervaar ik ook de nodige stress.
  Als ik thuiskom na een zware dienst mag ik me graag ontspannen om me weer op te kunnen laden.
  Dat fijne gulle verwenpakket kan ik dan ook goed gebruiken. ❤️

 143. Nog gefeliciteerd!! Ik loot natuurlijk ook graag mee, wat een fantastisch pakket met fijne merken! Nu onze verbouwing van het huis erop zit kan ik wel wat me-time gebruiken.
  Liked, shared & duimen maar !! (Zowel op facebook als op instagram)
  xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *