Ziaja concentrated haarmasker

Eindelijk weer eens een review van Ziaja online op mijn blog. Dit haarmasker voor droog en beschadigd haar is inmiddels helemaal op, tijd dus voor een uitgebreide review!

Het concentrated hair mask van Ziaja zit in een crèmekleurige pot met daarop blauwe barok-achtige figuren en een zwarte schroefdeksel.

Dit haarmasker geeft je haar een moment van regeneratie en hydrateert de haren intensief. Het bevat onder andere zijde proteïnen en vitamine B5 als actieve ingrediënten.

In het begin moest ik even wennen aan de geur, ik vond het een mannelijke geur, maar na een paar keer gebruiken vond ik het juist een hele zachte & frisse geur.

Ik heb helaas geen ingrediëntenlijst voor jullie, aangezien ik de verpakking al heb weggegooid en ik nergens op het wereldwijde web de ingrediënten terug kan vinden helaas. Ik gok dat de ingrediënten van het haarmasker in de hoofdlijnen veel op het concentrated smoothing hair mask lijkt.

Na het wassen van je haren met shampoo breng je het concentrated hair mask van Ziaja aan en laat je dit 3 tot 5 minuten inwerken. Zelf breng ik het haarmasker alleen in de punten van mijn haar aan, omdat deze altijd meer verzorging nodig hebben en om te voorkomen dat mijn haar niet zo snel vet wordt. Daarna spoel ik het goed uit en laat ik mijn haar, na het droogdeppen met een handdoek, aan de lucht drogen.

Na gebruik van het haarmasker voelt mijn haar heerlijk zacht aan en valt het gelijk een stuk voller/mooier. Ook ruikt het heerlijk fris naar de geur van het haarmasker.

Voor een pot van 200 ml betaal je €3,90.

Wat is jouw favoriete Ziaja product?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

12 gedachten over “Ziaja concentrated haarmasker”

  1. Ik hou van Ziaja, de haarmaskers zijn hier alleen niet zo een groot succes. Voor mijn haar is het echt meer een conditioner en dat is dan ook echt waar ik ze voor gebruik haha. Wel fijn dat ze voor jou wel fijn werken.

    1. Het is eigenlijk een hele zachte frisse geur, maar toen ik het de eerste paar keer rook deed het me denken aan een product van Wessel, vandaar de associatie naar de mannelijke geur.

  2. De prijs is wel leuk en zeker als student. Zelf gebruik ik altijd een masker van de kapster, maar als je minder wilt uitgeven voor een masker is dit er volgens mij zeker een om uit te proberen.

  3. De prijs is wel leuk en zeker als student. Zelf gebruik ik altijd een masker van de kapster, maar als je minder wilt uitgeven voor een masker is dit er volgens mij zeker een om uit te proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *