Ziaja concentrated smoothing haarmasker

Ziaja is inmiddels een merk wat regelmatig op mijn blog voorbij komt en dat is niet zonder reden, want de producten van Ziaja bevallen mij ontzettend goed! Vorige week ging ik weer eens langs de kapper sinds een lange tijd niet geweest te zijn, het was echt weer nodig. Een haarmasker zo nu en dan is geen slecht idee voor mijn haar volgens de kapper.

Het concentrated smoothing haarmasker van Ziaja zit in een crèmekleurige pot met daarop in het goud barok-achtige figuren en de nodige informatie.

Het haarmasker bevat argan olie. Dit hersteld de gespleten haarpunten. Door de hydraterende eigenschappen voelt je haar glad en zacht aan. Daarnaast zit er ook tsubaki olie (ook wel camellia olie) in, dit verzorgt droog en beschadigd haar, maakt het zacht en laat het glanzen.

Ingrediënten: Aqua (water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Cetyl Esters, Behentrimonium Chloride, Isopropyl Myristate, Panthenol, Argania Spinosa Kernel Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Sodium Benzoate, Parfum (fragrance), Linalool, Citric Acid.

Het masker is geschikt voor alle haartypen (met name ideaal voor droog en/of beschadigd haar), het versterkt de natuurlijke veerkracht, laat het haar glanzen, maak het haar soepel en glad & verzwaart het haar niet.

Je brengt het haarmasker aan op vochtig haar, laat het 3-5 minuten inwerken en daarna spoel je het goed uit.

Wat vind ik ervan?

Het haarmasker is vrij dik van structuur en is makkelijk te verdelen in het haar. Zelf gebruik ik het haarmasker vooral in de haarpunten.

Ik ben fan van de geur van het haarmasker, een vrij zoete geur, erg lekker. Ik denk dat je vooral de tsubaki olie ruikt (zoete, nootachtige geur).

Na gebruik voelt mijn haar zacht aan, ook heb ik het idee dat het inderdaad de haren niet verzwaart. Mijn haar lijkt voller/meer volume te hebben en krijgt een mooie slag onderin het haar. Daarnaast heeft het een gezonde glans.

Ik ga dit haarmasker zeker vaker gebruiken (minimaal 3x per week). Dat komt mijn haar ook beter ten goede. Kan de kapper de volgende keer trots zijn op hoe ik met mijn haar ben omgegaan.

Ziaja concentrated smoothing hair mask bevat 200 ml & kost €3,89.

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

12 gedachten aan “Ziaja concentrated smoothing haarmasker”

  1. Klinkt als een heerlijk masker! Toevallig heb ik droog en beschadigd haar en was ik nog op zoek naar een goed haarmasker. De geur lijkt me ook erg lekker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *