Ziaja goat’s milk body balm

body balmMocht je nog op zoek zijn naar een fijne body cream, dan is de goat’s milk body balm van Ziaja misschien wel iets voor jou. Een body balm met geitenmelk als ingrediënt, dat klinkt naar meer!

Sorry voor alle body creams waar ik jullie de laatste tijd mee dood gooi, maar ik merk dat mijn huid echt wat extra verzorging nodig heeft met dit weer. Tijdens mijn zoektocht naar body cream kwam ik erachter dat ik er best wel wat in mijn stash heb & daar zitten een hoop fijne tussen! Vandaar dat er nu zoveel voorbij komen, niet getreurd, want er zijn ook nog een heleboel make-up reviews, kerst (oog)looks, lifestyle en persoonlijke posts in aantocht.

Ziaja focus on skin

Ik kocht deze goat’s milk body balm afgelopen herfstvakantie in Spanje, omdat mijn benen daar ontzettend droog waren (lees: als je over mijn benen heen wreef leek het te sneeuwen) en ik geen bodylotion of iets dergelijks mee had genomen.

De body balm zit in een grote, witte pompflacon met daarop zwarte letters en 3 geitjes. Simpel, niet teveel poespas en alleen de nodige informatie op de verpakking.

Ziaja goat's milk

Op de achterkant vind je de ingrediënten, wat het product zou doen voor je huid en hoe te gebruiken.

Ingrediënten

Ingrediënten;

Aqua (Water), Isopropyl Myristate, Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin, Sorbitan Sesquioleate, Cyclopentasiloxane, Magnesium Sulfate, Polyglyceryl-3 Ricinoleate, Propylene Glycol, Goat milk extract, Lactobacillus/Milk solids/Glycine Soja (Soybean) Oil Ferment, Cyclodextrin, Cera Microcristallina (Microcrystalline wax), Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1, 3-Diol, Parfum (Fragrance), Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Eugenol, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Citric Acid.

Goat's milk

De body balm is vrij dun van structuur, hij smeert fijn uit en trekt goed/snel in de huid. De body balm laat geen vettig laagje achter op de huid. Na gebruik voelt mijn huid meteen een stuk zachter aan.

De body balm is rijk aan proteïnen, natuurlijke zuren en vetten, vitamine A & D.

Het is een neutrale geur, dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ik kan de geur het beste omschrijven als; Dove (je kent vast wel die zeep blokken van Dove, daar ruikt dit naar/doet het me aan denken). Je moet van de geur houden, persoonlijk vind ik de geur niet zo lekker. Doe mij maar iets (licht)zoets of met patchouli ofzo.

Omdat ik de geur niet zo lekker vindt gebruik ik hem voornamelijk op mijn benen.

swatch

Op de site van Ziaja kan ik alleen de 200 ml variant terug vinden en daarvoor betaal je €4,69.

Zelf heb ik een flacon met 400 ml, maar hiervoor heb ik ook niet meer dan €5,00 betaald.

Ziaja is dierproefvrij.

Mocht je nog op zoek zijn naar een fijne micro peeling voor je gezicht, dan zou ik zeker even mijn post over de Ziaja rose butter micro peeling lezen.

body balm

Wat is jouw favoriete product van Ziaja?

4 gedachten over “Ziaja goat’s milk body balm”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *