Ziaja rose butter micellair water

Ik heb al eens de micro-peeling uit deze lijn mogen proberen en daar was ik zo enthousiast over, dat ik ook graag het micellair water uit deze lijn wilde testen.

Het micellair water uit de rose butter lijn is gericht op de droge en gevoelige 30+ huid. Zelf heb ik een gemengde huid (vette t-zone en de rest is vrij droog), dus ik was erg benieuwd wat dit micellair water voor mijn huid zou doen.

Wat zegt Ziaja erover?

Dit reinigingswater verwijderd make-up, werkt effectief tegen uitdroging, kalmeert irritaties, maakt de huid zacht en zorgt ervoor dat de huid niet trekkerig aanvoelt. 

Het micellair water bevat géén parabenen, parfum en kleurstoffen. Daarnaast is het dermatologisch en opthalmologisch (of het irriteert op de ogen) getest. De hoofdbestanddelen zijn glycerine (hydraterend) en rozenboter (verzachtend).

De micro-peeling uit deze geurlijn ruikt echt heerlijk. Ik was dan ook erg benieuwd naar de geur van het micellair water. Er zit geen parfum in, speciaal voor de gevoelige huid, waardoor het micellair water geurloos is. Aan de ene kant vind ik dit een beetje jammer, want ik vind de geur van de rose butter lijn heerlijk. Maar wel goed dat het micellair water ook echt parfum vrij is en dus ideaal voor de gevoelige huid.

Ik heb het micellair water nu dik een maand in gebruik. Ik reinig mijn gezicht en hals 2 keer per dag met een wattenschijfje en het micellair water. Het reinigt mijn gezicht goed, al mijn make-up en vuil op de huid wordt er goed vanaf gehaald. Na gebruik voelt mijn huid lekker zacht aan, het is niet vettig en geeft geen trekkerig gevoel. Daarnaast heb ik het idee dat mijn huid sinds het gebruik van het rose butter micellair water een stuk rustiger is en minder onzuiverheden heeft.

Ook als ik geen make-up op heb reinig ik mijn gezicht en hals 2 keer per dag met het micellair water. Omdat er door de dag heen toch allerlei vuil op komt. Denk bijvoorbeeld aan onbewust met je handen aan je gezicht zitten.

Het micellair water is naar mijn mening dan ook echt een aanrader. Voor een flesje van 200 ml betaal je €4,29. Je vindt het hier.

*Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

4 gedachten aan “Ziaja rose butter micellair water”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.