Ziaja rose butter micro-peeling

Ik schreef al eens iets over de energising shower scrub van Ziaja en vandaag is het de beurt aan de rose butter micro-peeling. De micro-peeling is gericht op de droge & gevoelige huid voor vrouwen van 30 jaar en ouder.

Nou komt de doelgroep van de micro-peeling niet helemaal met mij overeen, want met net een maand 24 jaar oud zijn, kom ik een aantal jaren tekort. Ook heb ik niet echt een droge huid. Op sommige plekken wel wat droger, zoals mijn voorhoofd, maar ik heb met name een gemengde huid (vette t-zone). Een gevoelige huid heb ik dan weer wel.

Op bovenstaande foto zie je de ingrediëntenlijst van de rose butter micro-peeling.

De hoofdingrediënten van de micro-peeling zijn: rozenboter, vitamine B5, B6, C & E.

De micro-peeling zit in een witte tube met daarop een tekening wat me een beetje doet denken aan een mandala. Het formaat van de tube is erg fijn, hij is makkelijk in gebruik en past makkelijk in je toilettas.

Deze micro-peeling maakt je huid schoon van dode huidcellen, zorgt ervoor dat je huid meer zuurstof krijgt en hersteld de huid.

Je verdeelt de micro-peeling over je gezicht en masseert deze in een roterende beweging over de huid, daarna spoel je hem eraf met lauw warm water. Je mag de scrub zo’n 2/3 keer per week gebruiken.

Ik heb de rose butter micro-peeling nu al een tijdje in gebruik en ik ben er erg over te spreken. Ondanks zijn naam micro-peeling voel je de scrubdeeltjes wel degelijk zitten, het product voelt prettig aan op het gezicht en na gebruik is mijn huid ontzettend zacht! Ook de geur vind ik erg aangenaam, een zachte lichtzoete bloemige geur.

Mijn huid is vrij gevoelig en reageert bijna op elke verandering, maar na gebruik van de micro-peeling heb ik nergens last van gehad. De micro-peeling gebruik ik niet over mijn hele gezicht, omdat ik een gemengde huid heb. Ik gebruik het product met name op mijn kin, aangezien ik, als ik last heb van onzuiverheden ze daar zitten.

Ik merk dat mijn huid een stuk rustiger is/eruit ziet.

Naast de micr0-peeling bevat de rose butter lijn ook een hydraterende dag créme, anti-rimpel nachtcréme, reinigingswater en een gezichtsmasker.

Persoonlijk ben ik ook erg benieuwd naar het gezichtsmasker en het reinigingswater uit deze lijn.

De rose butter micro-peeling van Ziaja bevat 60 ml en kost €4,19.

*Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

9 gedachten aan “Ziaja rose butter micro-peeling”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.