Zitzak Elly van Terapy

Elly zitzakTerapy gelooft in recharge, want net als onze smartphones en laptops moet iedereen toch worden opgeladen? Daarom heeft Terapy zitzakken gemaakt, speciaal voor het ondersteunen van je rug, zodat je jezelf optimaal kunt opladen!

Met onze producten willen we iedereen het gevoel geven even weg te mogen dromen op een wolk van marshmallows. Om daarna met een opgeladen gevoel verder te kunnen gaan. Zodat iedereen zich vrij voelt op zijn of haar eigen manier.‘ – aldus Terapy.

Van Terapy mocht ik de zitzak Elly uitproberen. De zitzak is verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren. Daarnaast zijn er ook een aantal limited edition varianten (kleine meerprijs). Toe aan een andere kleur? Dan bestel je gemakkelijk een nieuwe kleur hoes. De hoes is afritsbaar en wasbaar op 30 graden. De hoes is gemaakt van rekbaar katoen en een hele zachte stof. Hierdoor vormt de zitzak zich naar je lichaam en word je rug ondersteund. Door de rekbare stof kan de zitzak wel tegen een stootje.

De zitzak zelf is gevuld met speciaal ontwikkelde EPS-korrels van hoge kwaliteit. Deze korrels bevatten minder lucht, waardoor ze hun volume langer behouden en de zitzak lekker blijft zitten.

Zitzak Elly is een zitzak die je kunt omvormen tot een druppel met extra rugsteun. Je knieën zijn dan gebogen in een hoek van 90 graden, zoals bij een normale stoel.

De zitzak zit erg comfortabel, hij vormt zich naar je rug (als je hem in een druppelvorm duwt) en geeft voldoende steun. Veel meer dan bij een ‘standaard’ zitzak.

Terapy zitzak

Toen ik mijn Elly zitzak uit de doos haalde was ik in de veronderstelling dat ze mij de verkeerde zitzak hadden opgestuurd, want het was helemaal geen druppelvormige zitzak. In het bijgeleverde boekje stond in de eerste zin; ‘Je zult je misschien afvragen waarom Elly niet de vorm heeft die je had verwacht. Maak je geen zorgen, je hebt niet het verkeerde product ontvangen. Er is een simpele truc om van Elly een druppelvorm te maken.‘ In het boekje vind je ook hoe je de hoes kunt vervangen en hoe je de zitzak eventueel bijvult met EPS-korrels.

Van Elly een druppelvorm maken
1. Houd de twee bovenste punten elk in één hand vast.
2. Trek één punt omhoog, terwijl je de ander in de zitzak duwt.
3. Ga zitten in de holte die je zojuist hebt gemaakt.
4. Ontspan.

Voor de Elly zitzak betaal je €129,-.

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

7 gedachten over “Zitzak Elly van Terapy”

  1. Lijkt mij een fijne zitzak! Mijn moeder heeft jaren geleden een supergrote zitzak voor mij gemaakt. Ik heb toentertijd de stof mogen uitzoeken voor de hoes. Heel leuk! Deze persoonlijke zitzak gebruik ik nog dagelijks om op te liggen (bij de verwarming) 🙂

    Liefs,
    Marloes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *