Zumprema fashion sport leggings + winactie!

Als het aan mij ligt loop ik de hele dag in een legging, ook als ik niet ga sporten. Ze zitten namelijk ontzettend comfortabel, zijn makkelijk om in te bewegen en ze zien er ook nog eens super leuk uit! 

Op de site van Zumprema kun je terecht voor leuke èn betaalbare sport & yoga leggings. Daarnaast vind je er ook kleding, laptop sleeves en tassen.

Zelf koos ik twee toffe sport leggings; een met luipaard print en een met grijs tinten. Er is ruime keus in verschillende leggings, ik vond het dan ook erg lastig kiezen. Zo is er ook een sport legging met marble print, skelet of flamingo’s. Alle leggings kosten €21,95 per stuk en boven de €20,- betaal je geen verzendkosten!

De leggings pasten bij mij gewoon door de brievenbus en ik had ze binnen 1 werkdag al in huis (vóór 16:00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden). Ze zitten per stuk netjes in een hersluitbaar zakje verpakt.

De leggings van Zumprema zijn erg rekbaar en gemaakt van een sneldrogende & ademende stof. Daarnaast zijn de leggings super zacht (polyester & spandex), waardoor ze heerlijk zitten, het is net een tweede huid.

Alle Zumprema leggings zijn one-size-fits-most modellen. De nauwsluitende taille zorgen ervoor dat de leggings altijd goed rondom je benen en billen zitten, zonder dat ze afzakken tijdens het sporten. Daarnaast zijn de leggings voorzien van een high waist (ik vind het fijn als je ze lekker hoog kunt optrekken, haha).

De leggings zijn bij de billen wel redelijk doorschijnend (bij bukken bijvoorbeeld), maar ik heb redelijk wat leggings thuis van allerlei merken & prijscategorieën en ze hebben het allemaal.

Win een legging naar keuze!

Ik mag een van jullie blij gaan maken met een toffe sport of yoga legging van Zumprema naar keuze! Hieronder lees je hoe je kans maakt. De winactie sluit zondag 14 april 2019 om 23:59 uur. De winnaar ontvangt daarna zo snel mogelijk bericht per mail.

Hoe maak je kans?
– Laat in een reactie onder deze post weten dat je mee doet
– Laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje.
Volg Zumprema op Facebook
Volg Zumprema op Instagram
– Open voor Nederland

Niet verplicht, maar zorgt voor extra winkansen (+1):
– Jouvence volgen via Facebook
– Jouvence volgen via Instagram

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

33 gedachten over “Zumprema fashion sport leggings + winactie!”

  1. Wat een leuke winactie! Ik doe mee… Moet eerlijk bekennen dat ik nog niet zo’n soort legging heb, maar zo te lezen wel iets dat je zou moeten hebben haha!

  2. Wat een leuke winactie! Ik doe mee… Moet eerlijk bekennen dat ik nog niet zo’n soort legging heb, maar zo te lezen wel iets dat je zou moeten hebben haha!

  3. Wat een leuke winactie! Ik doe mee… Moet eerlijk bekennen dat ik nog niet zo’n soort legging heb, maar zo te lezen wel iets dat je zou moeten hebben haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *