De 5 leukste kerstpakketten!

kerstpakketten
Nog even en dan is het weer de mooiste tijd van het jaar: kerst! Naast een kerstboom en het beruchte kerstdiner, horen natuurlijk ook de welbekende kerstpakketten bij de feestdagen. Op mijn werk kregen we nooit een traditioneel kerstpakket, maar bij Wessel wel en ik vind het elke keer zo’n feest om uit te pakken!

Kerstpakketten zijn er tegenwoordig in allerlei vormen en maten, je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. Je kunt ze zelfs helemaal zelf samenstellen als je dat zou willen. Hieronder een rijtje met de vijf leukste kerstpakketten voor kerst 2020.

Traditioneel

Wat mij betreft met stip op één, want het blijft een van de leukste pakketten om uit te pakken als je het mij vraagt. Uit onderzoek blijkt overigens dat het traditionele kerstpakket nog steeds ontzettend populair is. Je kent ze wel; de grote kartonnen doos met daarin stro en daartussen allerlei lekkers voor met de feestdagen. Vaak zitten er erg verrassende producten in, tevens een leuke manier om nieuwe producten uit te proberen.

Rituals

Als mega Rituals fan kan dit kerstpakket natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Rituals heeft heerlijke geurlijnen (zelfs unisex) in haar assortiment zitten en daardoor zit er voor iedereen wel wat bij. Erg fijne producten om jezelf eens extra mee te verwennen onder de douche of na het douchen. Vooral de douche foams zijn een aanrader.

Rituals collectie

Kleur

Wat je tegenwoordig ook steeds vaker ziet zijn kerstpakketten die zijn samengesteld aan de hand van een hoofdkleur. Met name rood, blauw en goud zijn kleuren die je veel voorbij ziet komen bij dit soort pakketten. Zo had Wessel vorig jaar een erg leuk en bomvol kerstpakket met alles in een naturel/bruine tint.

Wijn- of bierpakket

Voor de echte wijn- en/of bier liefhebbers is zo’n pakket natuurlijk ontzettend leuk om cadeau te krijgen. Zo heb je notabene meteen wat te proeven voor bij het kerstdiner of de gourmet. Ik heb onder andere zelfs al whiskey, gin, thee, cognac en limoncello proeverij kerstpakketten voorbij zien komen. Leuk voor de liefhebber/kenner!

de leukste kerstpakketten

Eigen keus

Ik snap dat de keuze reuze is en dat het voor je werkgever ook echt niet makkelijk is om iedereen tevreden te houden, een pakket naar eigen keus is dan een uitkomst! Meestal krijg je hierbij een unieke code waar tegoed op staat. Met dit tegoed kun je dan op bepaalde sites (vaak een digitale kerstmarkt) een eigen keuze maken waar je het tegoed voor inruilt.

Welk van deze kerstpakketten zou jij het liefst ontvangen?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

12 gedachten over “De 5 leukste kerstpakketten!

  1. Leukste vind ik toch wel het traditionele kerstpakket, maar omdat er steeds zoveel gedoe over de inhoud was zijn ze bij ons op het werk jaren geleden overgegaan op bol.com bonnen. Heel praktisch, maar ook heel saai

    1. Die vind ik ook het leukst! Jammer dat er zoveel te doen is om de inhoud van het kerstpakket, een hoop mensen krijgen zelfs helemaal niets.

  2. Wat een leuke suggesties! Ik vind een pakket met van alles wat altijd het leukste. Wij stellen ze altijd zelf samen, dan zitten er altijd dingen in die bijna iedereen wel lekker of leuk vind. 🙂

  3. Het traditionele kerstpakket, met van alles er in. Wel extra leuk als er een thema aan vast zit. Zo kreeg ik ooit een winter bbq pakket met allerlei lekkere spulletjes die goed passen bij een winter bbq, maar ook om zo te eten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *