Over de site

Op Jouvence.nl blog ik in de hoofdlijnen over beauty, lifestyle en persoonlijke ervaringen. Mijn blog is, een fractie van, een spiegeling van mijzelf. Zo zal mijn blog altijd met mij mee groeien en veranderen. Toen ik 16 of 20 was had ik uiteraard hele andere interesses dan dat ik dat nu heb nu ik rond de 30 ben en zo zal het in de toekomst ook zijn. Ik blog vooral graag, naast beauty en lifestyle, over de dingen die ik interessant vindt en mij bezig houden in het leven. Bloggen is voor mij echt een uitlaatklep en ik vind het heerlijk ontspannend werken om hier over te schrijven/bloggen en wellicht anderen op deze manier te helpen.

Daarnaast probeer ik graag nieuwe producten uit in de hoop zo nieuwe favorieten te ontdekken, deel ik graag mijn persoonlijke ervaringen & kennis met jullie, onder andere waar ik tegenaan loop als chronisch zieke (fibromyalgie, me/cvs & pds) en zo allerlei onderwerpen bespreekbaar te maken op mijn blog.

Online

Er komt met enige regelmaat een nieuwe blogpost online. Hier heb ik echter geen vaste dagen voor, maar er wordt in ieder geval wekelijks ge├╝pdatet.

Blognaam

De naam Jouvence (sjoe-vance) is Frans voor jeugd, een naam die ik destijds erg toepasselijk vond voor mijn blog. Er waren al veel blognamen met het woord beauty erin, ik wilde iets anders dan dat en ik wilde niet alleen vastzitten aan de niche beauty. Vandaar de naam Jouvence. Inmiddels is het ook meer een beauty, lifestyle & persoonlijke blog, dan alleen maar een beauty blog en ben ik helemaal ‘vergroeid’ met deze blognaam.