Over de site

De naam Jouvence (sjoe-vance) is Frans voor make-over, een naam die ik erg toepasselijk vindt voor mijn blog. Er waren al veel blognamen met het woord beauty erin, ik wilde iets anders dan dat en ik wilde niet alleen vast zitten aan de niche beauty. Vandaar de naam Jouvence. Misschien verander ik de naam ooit nog, maar zolang ik niet weet waarin blijft het bij dit. Daarnaast is zolang mijn blog Jouvence bestaat het altijd een stukje van mij geweest, een deel van mijn leven.

Op Jouvence blog ik in de hoofdlijnen over beauty & lifestyle en dit alles met een persoonlijk tintje. Ik ben begonnen met bloggen, omdat ik het fijn/ontspannend vindt om te schrijven/bloggen. Daarnaast vind ik het heerlijk om nieuwe producten te proberen en zo nieuwe favorieten te ontdekken. Maar ook om mijn eigen kunnen op beauty gebied te ontdekken, mijn persoonlijke ervaringen met anderen te delen, de dingen waar ik tegenaan loop als chronisch zieke (fibromyalgie & cvs) bespreekbaar te maken & mijn blogtips door te geven aan anderen.