Over de site

Op Jouvence.nl blog ik in de hoofdlijnen over beauty, lifestyle en persoonlijke ervaringen. Mijn blog is, een fractie van, een spiegeling van mijzelf. Zo zal mijn blog altijd met mij mee groeien en veranderen. Toen ik 20 was had ik uiteraard hele andere interesses dan dat ik dat nu heb en zo zal het in de toekomst ook zijn. Ik blog vooral graag, naast beauty en lifestyle, over de dingen die ik interessant vindt en mij bezig houden in het leven. Bloggen is voor mij echt een uitlaatklep en ik vind het heerlijk ontspannend werken om te schrijven/bloggen.

Daarnaast probeer ik graag nieuwe producten uit, in de hoop zo nieuwe favorieten te ontdekken, mijn persoonlijke ervaringen & kennis met jullie delen, onder andere waar ik tegenaan loop als chronisch zieke (fibromyalgie, cvs & pds), en zo allerlei onderwerpen bespreekbaar maken op mijn blog.

Online

In principe staat er elke dag iets nieuws online, behalve op zondag. Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren dat er niets nieuws online komt, niet getreurd, want er staan ruim 600 artikelen online!

Blognaam

De naam Jouvence (sjoe-vance) is Frans voor jeugd, een naam die ik destijds erg toepasselijk vond voor mijn blog. Er waren al veel blognamen met het woord beauty erin, ik wilde iets anders dan dat en ik wilde niet alleen vast zitten aan de niche beauty. Vandaar de naam Jouvence. Inmiddels is het ook meer een beauty, lifestyle & persoonlijke blog, dan alleen maar een beauty blog en ben ik helemaal ‘vergroeid’ met de blognaam.