4 x zomer schoenen musthaves

zomer schoenen musthaves
Deze 4 soorten schoenen zijn echte musthaves voor in de warme zomer! En daarbij: een vrouw heeft natuurlijk nooit genoeg schoenen in haar kast staan. Zo heb ik zelf alleen al 4 paar teenslippers in mijn kast liggen, elk paar in een andere kleur, zodat ze overal mee te combineren en matchen zijn.

Dit zijn wat mij betreft de 4 onmisbare soorten schoenen in jouw kast voor deze zomer.

Slippers

Als het gaat om zomerse schoenen dan kunnen de slippers, met stip op 1, natuurlijk niet ontbreken! Handig voor naar het strand of het zwembad, maar kan ook prima onder een zomers jurkje of shorts. Hiermee kun je natuurlijk ook eindeloos variëren, want slippers zijn er in allerlei verschillende kleuren en printjes. Badslippers, teenslippers, leren slippers..

Zelf ben ik een fan van de teenslippers van Ipanema (met glitters!), Havaianas en de Birkenstocks.

Sandalen

Met sandalen bedoel ik dus niet die suffe saaie dingen (no offense meant), want tegenwoordig heb je ontzettend veel leuke sandalen! Ze zijn zelfs met en zonder hakje te verkrijgen. Sandalen geven je look meteen een hele zomerse en elegante touch. Ideaal voor op een warme zomeravond. Alleen nog even je teennagels voorzien van een rood lakje en je bent ready to go!

Espadrilles

Stijl en comfort combineren? Het kan met espadrilles! Deze schoenen zijn perfect voor de fashion gevoelige dame die er van houdt om eropuit te gaan. Het fijne van espadrilles is dat ze ontzettend goed te combineren zijn en ok nog eens heel comfortabel zitten aan je voeten. Wat wil je nog meer?

Sneakers

Bij de zomer denk je misschien niet meteen aan sneakers, maar dit zijn voor mij schoenen die absoluut niet mogen ontbreken in de schoenen garderobe. Ten eerste kunnen dames sneakers elk seizoen en dus ook prima in de zomer. Ze staan lekker sportief onder een rokje of maxi dress en zitten super comfortabel.

De zomer staat in het teken van festivals (behalve dit jaar, want: Corona) en dan zijn een paar goede stappers echt onmisbaar als je de hele middag en avond in de zon staat te dansen. Mijn favoriete zijn Adidas sneakers dames!

Van sneakers heb je altijd plezier!

Wat zijn jouw favoriete schoenen voor in de zomer?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

8 gedachten over “4 x zomer schoenen musthaves

  1. nou ja ga maar lachen maar ik loop het liefste op mijn crocs haha die zitten voor mij het lekkerste omdat ik niet alle schoenen aan kan en anders mijn filas en nikes echt open zomerschoentjes ben ik nog niet tegengekomen

  2. Mijn Havaianas, leuke platte sandaaltjes, niet lachen: cowboylaarzen (vind ik geweldig onder een skinny jeans met hemdje, of onder een kort spijkerbroekje of maxi jurk), sneakers (ook tegenwoordig super leuk onder een maxi jurk) en als ik uitga (maar mag even niet) of uit eten ga (vind ik ook nog steeds spannend) stiletto heels. Als het warm wordt gaat het alleen best knellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *