9 feestideeën voor volwassenen

verjaardagsfeestideeën9 toffe feestideeën voor volwassenen! Vroeger had ik een maand van tevoren al een aftelkalender voor mijn verjaardag en na elk nachtje slapen ging er een kruisje in het vakje. Aftellen zoals vroeger doe ik niet meer, maar een feestje op zijn tijd is natuurlijk wel leuk!

Op z’n Hollands met z’n allen in een kringetje zitten en de schaal met kaas en worst doorgeven. Vind je dit toch echt te suf en te standaard? Vier het dan eens op een van de onderstaande manieren, je bent tenslotte maar één keer per jaar jarig. Hieronder 9 feestideeën voor volwassenen!

1. High tea
Nodig wat vrienden & familie bij je thuis uit en organiseer je eigen high tea. Je kunt ook zeggen dat iedereen iets (zelfgemaakt) meeneemt voor bij de high tea.

2. Photobooth
Regel ergens dat je een photobooth huren kunt, zorg voor foto props (zoals een snor op een stokje, tekstballonnen of hoedjes) en leef je uit met je vrienden en familie in de photobooth. Naderhand kun je hier een superleuk fotoalbum mee maken, zo heb je ook nog eens een leuke herinnering aan je verjaardag.

3. Spelletjesavond
Organiseer een spelletjesavond onder het genot van lekkere hapjes en een drankje, succes gegarandeerd! Laat iedereen zijn favoriete (bord)spel meenemen, houd een karaoke of speel bingo.

photobooth

4. Wijn/bierproeverij 
Organiseer een wijn- en/of bierproeverij. Als je zelf wat kennis hebt van wijn/bier kun je dit makkelijk zelf regelen, maar je kunt ook een bedrijf inhuren die dit allemaal voor je regelt.

5. Lopend buffet
Creëer je eigen lopend buffet bij jou thuis op het aanrecht of op de eettafel. Zet er diverse lekkere hapjes neer, zowel warm als koud. Denk hierbij aan vlees, salades, sauzen, stokbrood, etc.

6. Bowlen
Heb je competitieve vrienden of familie? Reserveer een paar bowlingbanen en ga de strijd aan met elkaar! ’s Avonds kun je vaak ook kiezen voor disco bowlen, hierbij staat de muziek extra hard en kun je opdrachten tussendoor doen om shotjes te winnen.

feestideeën voor volwassenen

7. Thema
Vier je verjaardag in een door jou gekozen thema. Laat iedereen in stijl (verkleed) van het thema komen opdagen, voer het thema ook door in de versiering en de hapjes. Wat dacht je van een 90’s party, piraten, back to the future, Halloween of een foute party?

8. Kinderfeestje
Herbeleef de kinderfeestjes van vroeger. Begin met het uitnodigen van vrienden met een uitnodigingskaartje. Organiseer spelletjes als koekhappen, spijkerpoepen, schminken, kijk een Disneyfilm, friet met snacks als avondeten en niet te vergeten een zakje snoep voor mee naar huis!

9. Escape room
Gegarandeerd plezier en samenwerking in een escape room. Je moet samenwerken om binnen de tijd uit de escape room te komen, daarna zou je met z’n allen uit eten kunnen gaan of je bestelt een heleboel pizza’s!

Heb jij nog leuke feestideeën voor volwassenen?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

20 gedachten over “9 feestideeën voor volwassenen”

  1. Wat een super leuke tips, hier gaan we vaak bowlen, maar een high tea lijkt me ook zo leuk om eens te doen. Ook leuk om gewoon eens heel iets anders te doen en ook best fijn om niet iedereen thuis te hebben ( maar naar een escaperoom te gaan)

  2. haha, ja acht! zelf ook eens een ‘kinderfeestje’ georganiseerd bij een 30ste verjaardag. Lachen gieren brullen om volwassen met te zien spijkerpoepen en koehappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *