Action pop-art sheetmaskers

sheetmaskers Action
Bij de Action kwam ik onlangs deze toffe pop-art sheetmaskers tegen en die kon ik natuurlijk niet weerstaan! Ze belandden al snel in mijn winkelmandje. Ik ben dol op sheetmaskers en als ze er dan ook nog eens zó tof uitzien ben ik om.

De pop-art sheetmaskers van de Action zijn verkrijgbaar in 3 verschillende varianten: stress, jetlag en hangover. De gezichtsmaskers hebben ieder hun eigen ingrediënten en eigenschappen.

Hangover

Het hangover sheetmasker is verrijkt met caffeïne voor de optimale oppepper! Nou zullen de feestjes en daarmee ook de hangovers in Corona tijd waarschijnlijk wel meevallen, maar je kunt je ook behoorlijk slecht voelen na een gebroken nacht (bijvoorbeeld als je nog kleine kinderen hebt of gewoon slecht slaapt zoals ik).

Het masker heeft een subtiele frisse geur, is doordrenkt met vloeistof en voelt heerlijk verfrissend aan op de huid. Er staat op de verpakking dat je hem 15 minuten moet laten zitten, hem dan eraf halen en de achtergebleven vloeistof. Het sheetmasker is zo doordrenkt met vloeistof dat ik hem ruim een halfuur heb laten zitten en toen was ‘ie nog steeds best wel vochtig. Er zat ook nog teveel vloeistof op mijn gezicht na het verwijderen van het masker, dus dat heb ik voorzichtig wat gedept met een tissue. Heerlijk masker en sluit, op de ogen/neus na, goed aan.

Stress

Een van de drie sheetmaskers is speciaal voor als je last van stress hebt en laat dat nou net mijn specialiteit zijn! Mijn lichaam staat altijd ‘aan’ in de vecht en vluchtmodus (aldus mijn specialist) waardoor het nooit echt rust krijgt.

Dit masker is verrijkt met de kalmerende geur van lavendel om ervoor te zorgen dat je je weer relaxed voelt naderhand.

Zelf ben ik niet zo’n fan van de geur lavendel, maar in dit sheetmasker is het gelukkig subtiel aanwezig en voelt mijn huid na gebruik heerlijk zacht en verzorgd aan. Nog lekkerder om even languit plat op de bank te gaan liggen met dit maskertje op en een rustgevend muziekje aan.

Jetlag

Het laatste van de drie sheetmaskers is speciaal tegen een jetlag en is verrijkt met aloë vera. Aloë vera heeft onder andere een ontstekingsremmende werking en kalmeert de huid. Ook erg geschikt voor als je last hebt van onzuiverheden/puistjes, acne en andere huidirritaties.

Ik heb nog nooit gevlogen met het vliegtuig en dat zit er voorlopig ook niet in door alle maatregelen, maar altijd met het verzetten van de klok ben ik zo brak. Ik houd me dan ook voor dat een jetlag ongeveer hetzelfde voelt. Het masker met aloë vera heeft een heerlijk verkoelende werking en een frisse geur. De huid voelt na gebruik verzorgd aan.

Dit is mijn absolute favoriet van deze drie sheetmaskers!

sheetmaskers

Welk van deze sheetmaskers lijkt jou het fijnst?

14 gedachten over “Action pop-art sheetmaskers

    1. Er staat op de verpakking dat je ze niet moet gebruiken op een geïrriteerde of beschadigde huid. Niets over of het geschikt is voor de gevoelige huid. Ik vond ze zelf erg mild, maar het is natuurlijk altijd oppassen met wat je gebruikt als je een gevoelige huid hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *