Behind Jouvence #40 | Haar geverfd, uit eten & 6 jaar partners

Behind Jouvence
Tijd voor een nieuwe Behind Jouvence! Vorige keer in de Behind Jouvence vertelde ik al dat ik een kleurintake had gehad bij de kapper & in deze Behind Jouvence laat ik je het resultaat zien. Ook ging ik een aantal keer uit eten, brachten we een bezoekje aan de IKEA, de nieuwe locatie van Ruben Robijn, ben ik inmiddels begonnen met trainen voor de Nijmeegse Vierdaagse & zijn Wessel en ik al 6 jaar geregistreerd partners .

Behind Jouvence
Links mijn haren voor en rechts mijn haren na de verfbeurt bij de kapper.


In de vorige Behind Jouvence liet ik het kitten boekje van Royal Canin al even zien & inmiddels heb ik hem helemaal ingevuld.

Het verschil tussen Bengel (links) en Boemba (rechts). Bengel, Boefje & Kaylo (3 van onze 5 katten) zijn overigens ook vrij groot voor een kat zijnde.


Ik wilde even naar het dorp voor boodschappen, maar moest de auto krabben. Het ijs zat zelfs aan de binnenkant! Maar zoals je ziet zijn de boodschappen uiteindelijk wel gelukt.


Mijn nieuwe blauwe oversized blazer van de Only kwam binnen!

’s Middags had ik een afspraak bij de podotherapeut voor het nakijken van mijn wandelschoenen en zooltjes i.v.m. het oefenen voor de Nijmeegse Vierdaagse. Hij heeft wat aangepast aan mijn zooltjes, dus nu even aankijken wat dat doet en anders een nieuwe afspraak maken.


’s Avonds ging ik lekker uit eten bij Meet & Ribs – Bourgondische proeverij.


Ook was ik weer te vinden op de dierenweide.

Boemba lekker lui op de bank, luilak.


We brachten een bezoekje aan de nieuwe locatie van Ruben Robijn in Duiven. Van Wessel kreeg ik een herkimer diamant hangertje ❤, die heb ik aan mijn ketting erbij gehangen.


Bij de IKEA kochten we een nieuwe badmat (goedgekeurd door Boemba), kussenhoezen & 2 kleine dubbelwandige glazen.


Mijn Pink Gellac nagelwaaier bijwerken.

Met mama mee naar het ziekenhuis, afdeling mond-, kaak- & aangezichtschirurgie voor het verwijderen van een wortelpunt (apexresectie).


Mijn bestelling van Hunkemöller kwam binnen (3 slips voor €10,-) met mijn nieuwe fluffy slippers (& Bengel ?‍⬛).


Deze toffe sneakers van Adidas gaan op het verlanglijstje.

Met mijn zusje taartje eten bij de HEMA – red velvet ?


De kledingstomers die ik mag uittesten kwamen binnen, heel benieuwd naar! Binnenkort meer hierover.

’s Avonds lekker relaxen op de bank met een warme chocolademelk in mijn nieuwe dubbelwandige glas van de IKEA.


Bij opa thuis aan de klus en ’s avonds bestellen we met z’n allen Chinees.

Mickey lag op de stoel naast mij te slapen terwijl ik bezig was met mijn studie.


Carnaval! ? ’s Avonds naar de verlichte optocht kijken. Een van de karren was zo groot dat ‘ie de bocht niet kreeg en dus moest er een paaltje wijken.

En de stempassen kwamen binnen. Ga jij stemmen?


Boemba ?

’s Avonds kook ik pasta bij opa.


Onze vaste prik naar Duitsland voor de drogisterij artikelen, frisdrank, dierenvoeding & om te tanken.

Nieuwe wandelbroek besteld, want er moet weer geoefend worden voor de Nijmeegse Vierdaagse (4×40 km).


’s Avonds uit eten bij Meet & Ribs – Bourgondische proeverij (tapas).


De auto was smerig en moest hoognodig weer door de wasstraat (ook van binnen gestofzuigd, interieur gepoetst en bandenspanning gecheckt).

Mickey speelt verstoppertje.


Wessel & ik zijn vandaag (27-2) 6 jaar man & vrouw ?❤️ (geregistreerd partners)!

Zie je bij de volgende Behind Jouvence!

18 gedachten over “Behind Jouvence #40 | Haar geverfd, uit eten & 6 jaar partners

 1. Wat ene prachtige haarkleur heb je nu, zoiets zou ik ook wel willen, maar dat lukt vast niet met mijn donkere (en grijze) haar.
  Die Boemba, zo heerlijk lui, dan wil je er toch heerlijk bij kruipen?
  Zo een kleur badmat hebben wij ook, baal dat je er alles op ziet…mijn katten lopen altijd met het houtgruis aan hun pootjes de douche in en dan zit ie onder het spul… En even uitkloppen werkt niet. Volgende keer moet ik kijken of er geen gemêleerde versie is met meer kleuren. Super leuk om jouw katten te zien!

 2. Wauw, je haar lijkt ook meteen gezonder! Dat had ik niet verwacht. Meestal is verf toch juist slecht voor haren?

  1. Na het verven een serum laten aanbrengen. Verf is niet zo heel goed voor je haren als je het vaak doet, verf trekt echt in je haren. Echter is er bij mij een colorance kleurspoeling gebruikt (vervaagd langzaam naarmate je het vaker wast), die legt een kleurlaagje om je haren heen in plaats van dat het erin trekt. Daardoor een stuk minder schadelijk voor je haren. Blonderen is overigens pas echt slecht voor je haren, been there done that.. 🙂

 3. Leuk om zo een kijkje in je dagelijkse beslommeringen te krijgen! En ja, jullie katten, geweldig om te zien hoe Boemba zo lekker chill er bij ligt. Onze Mikey ligt er ook vaak zo lekker chill bij. En Duitsland is echt ideaal he als het gaat om drogisterijspulletjes, ik koop er trouwens ook vaak kattenbakvulling en maaltijdzakjes van Felix, scheelt ook een hoop met hier.

  1. Sla er ook altijd een flinke lading kattensnacks en natvoer in bij Das Futterhaus. Heb er helaas nog geen fijne kattenbakvulling gevonden, hier koop ik altijd die van Flamingo de citroengras variant of die van Tigerino canada style babypoeder geur. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *