Behind Jouvence #48 | Nieuwe banden, Mega Piraten Festijn & kerst


In deze Behind Jouvence de laatste maand van mijn jaar in een overzichtje & wat is die weer ontzettend snel voorbij gevlogen. In de maand december kwamen de nieuwe autobanden binnen, ging ik naar het Mega Piraten Festijn in het Gelredome, we vierden kerst, Wessel & ik kregen op de valreep van 2023 allebei nog Corona en ik heb een nieuwe stofzuiger!


De nieuwe all season autobanden van Vredestein kwamen binnen. Rib uit het lijf.. πŸ’Ά

Van mama kreeg ik deze glazen onderzetters met houder 🫢 Ze staan nu te pronken op onze eettafel.

kerst
De kerst versiering weer in huis gehaald, staat altijd zo knus. Dit jaar voor het eerst ook op het antieke dressoir een guirlande (vorig jaar hadden we de kast nog niet).


Op het gewei en bovenop de vitrinekast.


Deze glazen met gouden randje scoorde ik bij de Action, evenals de allesreiniger van Fabulosa in de geur apfelstrudel. De perfecte geur voor kerst!


Hoe leuk is dit snoepballetje van Smolke x Dikkie Dik?

Het gaat elke dag weer wat beter met kleine Boemba. Af en toe nog wat wankel.


Bij oma thuis poetsen (grote schoonmaak) en ’s avonds lekker Chinezen.

Nieuwe autobanden onder de auto laten leggen.


Bij de Albert Heijn hielden ze een inzamelingsactie van de Voedselbank. Ik vind dit erg belangrijk en doneer daarom ook altijd een aantal producten (nu had ik een aantal potten groenten, zilvervliesrijst, houdbare melk en havermout gekocht voor de Voedselbank).

Het kerstpakket van Wessel. Een hoop producten die wij toch niet gebruiken, dus we hebben het kerstpakket gedoneerd bij ons in het dorp (werden ingezameld en nieuwe pakketten van gemaakt voor de minima, vorig jaar hebben ze er 70 kunnen weggeven).


In de steigers, want we gingen naar het Mega Piraten Festijn in het Gelredome – Arnhem.


& het was erg gezellig!


Dag erna opnieuw in de make-up steigers, want oma was jarig. Lekker met z’n allen Chinees gehaald.


De avond erop ga ik naar bed met mega erge keelpijn, de dag erna voel ik me helemaal belabberd. Ik heb nog een C test liggen thuis, dus besluit hem te doen en ja hoor.. Tante Corrie is op visite. Het enige voordeel is dat ik weer een hoop films heb gekeken (Barbie, a man called Otto, Hardcore never dies, Leo, The last voyage of the Demeter).


Na een week voel ik mij gelukkig weer beter en ga ik met mijn zusje naar Duitsland om boodschappen te doen.


Zaterdags voor kerst halen we het vlees op bij de slagerij wat we besteld hebben.

Boemba helemaal zen.


❀ Van Wessel krijg ik deze prachtige blauwe Morpho in lijst πŸ¦‹, dit tΓ© schattige eendenkuiken πŸ₯, een Koninginnepage πŸ¦‹ in lijst, een cadeaubon van de HunkemΓΆller en 4 dvd’s.


Kerstavond vieren we samen met de vader van Wessel bij opa πŸŽ„ Lekker samen gourmetten. En wederom in de steigers..


Eerste kerstdag komt Wessel z’n moeder bij ons gourmetten πŸŽ„, helaas voelt Wessel zich niet lekker en eet nauwelijks wat.


Tweede kerstdag ga ik alleen naar mijn ouders toe, omdat Wessel ziek op bed ligt. We gourmetten, spelen kaartspelletjes en kijken The Streamers. πŸŽ„


Wessel heeft ook Corona te pakken..

Het water in de uiterwaarden staat inmiddels goed hoog.


Met mijn ouders mee naar de Mediamarkt voor het uitzoeken van een nieuwe laptop voor papa.

Mijn teen is al 3 weken ontstoken en hij wordt maar niet rustig, dus langs de huisarts. Ik heb antibiotica zalf meegekregen, als het over een week niet beter is dan gaan ze onder verdoving een stuk nagel wegknippen en eruit trekken.


Mijn zusje heeft een nieuwe tattoo gezet, met o.a. mijn geboortedatum.

Van Wessel kreeg ik deze heerlijke chocolaatjes ❀


Hoe tof is deze kleur van Pupa Milano? 😍

Helemaal into de nepwimpers de laatste tijd. Ik had altijd wimper extensions, die deed mijn nichtje zetten, maar die is door haar aanrijding een jaar uit de running helaas.. πŸ˜•


Boemba 😻

En mijn nieuwe stofzuiger is binnen, heb hem nog niet geprobeerd.

Dit was de laatste Behind Jouvence van 2023! Het enige wat er nog op de planning staat dit jaar is oliebollen eten (die mijn moeder & oom elk jaar zelf bakken voor de hele familie), staatslot kopen en aftellen tot het nieuwe jaar.

20 gedachten over “Behind Jouvence #48 | Nieuwe banden, Mega Piraten Festijn & kerst

  1. Vervelend joh dat jullie allebei nog corona hebben gehad. Wij zijn ook allebei grieperig geworden, maar geen corona gelukkig. Fijn dat het trouwens met jullie kat weer een stuk beter gaat! Is hij ook bang voor het vuurwerk?

  2. Allebei corona, heftig… Benieuwd of dat serum helpt, dat zou mooi zijn. Ik ben ook dol op valse wimpers maar heb nog geen reden gehad om ze te dragen. Leuk weekoverzicht weer!

  3. Ja, wij hebben ook gekozen voor dit type banden. Een rib uit je lijf, maar uiteindelijk minder gedoe met steeds wisselen, kosten daarvoor en kosten voor de opslag. Toevallig ging ik vrijdagavond niet lekker naar bed. Morgen wel allerlei afspraken, weet niet eens of ik nog een test heb liggen. Maar ik voel wel dat het iets de betere kant op gaat. Als ik nu een foto van een glas champagne zie, denk ik geen ‘bleh’ meer. Voor mij een teken dat het goed gaat (best erg wat ik nu zeg).

    1. Ja precies dat! Een hoop minder gedoe met telkens wisselen, al die banden opslaan, etc. Op onze vorige auto ook altijd vierseizoensbanden gehad, maar toen we een nieuwe auto kochten lagen er nog goede zomerbanden op, dus toen besloten deze eerst op te rijden. Er heerst echt van alles momenteel, was aan de beterende hand omtrent corona, maar volgens mij komt het nu weer net zo hard terug. Vooral tegen de avond kak ik in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *