Interieurboost met stijlvolle lampen


Boost je interieur met stijlvolle lampen, veel mensen vergeten dat lampen ook een heleboel doen voor je interieur. Niemand wil een simpele lamp waar fel wit ongezellig licht vanaf komt. Lampen kunnen een ruimte een bepaalde sfeer geven en een bepaalde stijl doorvoeren.

Nu Wessel en ik heerlijk gesetteld zijn in ons nieuwe appartementje en we na zo’n 6 weken wachten dan ook eindelijk kunnen genieten van onze nieuwe eettafel met stoelen is een hoop al naar onze zin. Echter hingen er nog wel een aantal saaie plafondlampen en daar wilden we graag iets anders voor in de plaats, iets wat beter bij de rest van het interieur paste en de stijl die we in huis hebben hiermee verder doorvoeren.

We hebben niet één stijl in onze meubels, het is een gezellige mix tussen landelijke meubels, gecombineerd met modern, nautisch en een tikkeltje industrieel. Het is leuk om diverse stijlen te combineren die uiteindelijk ook weer ontzettend goed bij elkaar passen en elkaar versterken.

Bij Directlampen.nl kozen we uiteindelijk een aantal mooie plafondlampen uit. We kozen lampen in industriële stijl, een tweelichts plafondlamp in het grijs voor in de keuken die afzonderlijk van elkaar een richting op kunnen worden gedraaid en twee keer dezelfde rooster plafondlamp in het bruin voor in de hal.

stijlvolle lampen

De lampen geven meteen een hele andere sfeer aan het appartement. Het ziet er ineens zo anders uit dan met een paar saaie witte plafondlampen. We zijn ontzettend blij met deze mooie industriële lampen, ons appartementje begint zo steeds meer eigen te worden.

Nu is de afdeling lampen ook klaar, kunnen we gaan verder kijken voor het volgende. Zo willen we nog graag een nieuwe grote/hoge krabpaal voor de katten & een nieuw tv-meubel.

Wat vind jij van deze stijlvolle lampen?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

18 gedachten over “Interieurboost met stijlvolle lampen

  1. Goede lampen geven zoveel sfeer in huis en kunnen gelijk een hele andere kijk geven aan het huis. Eigenlijk worden ze altijd een beetje vergeten, terwijl ze zo belangrijk zijn.

  2. Lampen blijf ik altijd zo lastig vinden. Ik vind heel veel mooi, maar een goed lichtplan opzetten in huis is toch een uitdaging. Ik geloof dat we nu (9 maanden in ons nieuwe huis) er aardig zijn…

  3. Ik vind het ook altijd lastig om mooie lampen uit te zoeken, die tevens ook nog betaalbaar zijn. Ze geven wel een goed stuk sfeer, maar de prijzen vind ik meestal aan de hoge kant.

  4. Leuk dat jij ook een samenwerking hebt met direct lampen. Ik had gekozen voor een wandlamp voor in mijn make-up kamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *