Love Beauty and Planet – Happy & hydrated conditioner

happy & hydrated
Op de een of andere manier vind ik de producten van Love Beauty and Planet zo mooi om te fotograferen, komt waarschijnlijk door de vrolijk gekleurde verpakkingen. Ik scoorde onlangs de happy & hydrated conditioner, verrijkt met natuurlijke sheaboter en ethisch geproduceerde cederhout olie. Het hydrateert en beschermt droog haar. Ik vertel je er graag meer over!

De happy & hydrated conditioner biedt verzorgende hydratatie aan droog haar. Deze vochtinbrengende conditioner is gemaakt met ingrediënten van natuurlijke en duurzame oorsprong. Verwen je haar met deze delicate formule verrijkt met sheaboter, voor milde verzorging en rijke hydratatie van droog haar. Geniet van de heerlijke, houtachtige noten van cederhout olie.

– 100% biologisch afbreekbare formule
– Ethisch geproduceerde cederhout olie
– Natuurlijke sheaboter
– Vegan
– Veilig voor geverfd haar
– Plantaardige ontklitters
– De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic
– 98% van natuurlijke oorsprong
– Subtiele geur met romige, exotische en houtachtige tonen van cederhout
– Zonder siliconen, kunstmatige kleurstoffen en sulfaten

Ingrediënten: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cocos Nucifera Oil, Parfum, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Disodium EDTA, Butyrospermum Parkii Butter, Benzyl Alcohol, Coumarin.

Na het wassen van mijn haren met een shampoobar verdeel ik de conditioner alleen in mijn haarpunten en haarlengten, niet op de aanzet/wortels. Na gebruik van de happy & hydrated conditioner voelt mijn haar heerlijk zacht aan, heeft het een mooie natuurlijke glans en is het makkelijk door te kammen.

Dankzij de handige dop met kleine opening valt er goed te doseren met de conditioner, zo pak je niet onverwachts te veel product in een keer. De geur van de conditioner is heerlijk zacht, al denk ik dat ik vooral de sheaboter ruik in plaats van de cederhout olie.

De happy & hydrated conditioner bevat 400 ml en kost €10,65

Heb jij wel eens producten van Love Beauty & Planet geprobeerd?

8 gedachten over “Love Beauty and Planet – Happy & hydrated conditioner

  1. Ik zag het wel ergens in een folder staan en vooral de verpakking trok mijn oog, dus ik denk wel dat ik even naar de winkel ga om het te kopen en uit te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *