MAC Chili – matte lipstick

MAC Chili
Bij een van mijn MAC bestellingen ontving ik de MAC Chili matte lipstick er gratis bij in mini formaat. Tot mijn verbazing vond ik hem, eenmaal aangebracht op mijn lippen, veel mooier dan ik van tevoren had verwacht!

MAC Chili (matte) is een van de 9 bestseller kleuren lipstick van MAC. Chili is een bruin – oranje – rood tint lipstick met een semi matte finish. Hij is matte, maar bevat een subtiele glans als het licht er op een bepaalde manier op valt.


1x swatchen op mijn hand.

MAC Chili (matte) is er in full size formaat (3 gr) en kost €25 de kleine variant die ik heb is een travel size (1,92 gr) en kost €16. Het is een fijne manier om kennis te maken met een kleur lipstick, zonder meteen de volle pond te hoeven betalen. Ook een handig formaat voor in je handtas.


Full face – foto gemaakt met smartphone.

Ik vind het een prachtige kleur, niet te fel en toch mooi & krachtig rood van kleur. Hij brengt ook heerlijk romig aan, geen stug gedoe ondanks dat het een matte lipstick is.

Chili

Wat is jouw favoriete kleur MAC lipstick?

20 gedachten over “MAC Chili – matte lipstick

    1. Ligt eraan wat de ondertoon is van de lipstick. Als je wat gele tanden van jezelf hebt, dan moet je lipsticks met een oranje ondertoon vermijden. 😉

    1. Komt omdat de full face foto met mijn telefoon is genomen (front camera), maar hij is in het echt de kleur van de andere foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *