MAC Extra dimension skinfinish highlighter – Soft frost

De MAC extra dimension skinfinish highlighter in de kleur Soft frost kocht ik enige tijd geleden al bij De Bijenkorf. Echter had ik er nog nooit een review over geschreven, terwijl het echt een prachtige highlighter is!

soft frost

‘De MAC Extra Dimension Skinfinish Soft frost geeft je huid de perfecte gloed. Deze highlighter in de vorm van vloeibaar poeder zorgt voor een prismatische weerspiegeling, accentueert je gezicht en geeft het vorm. Het resultaat? Een lumineuze en mooi gedefinieerde finish. De crème achtige poederformule blijft maar liefst tien uur lang zitten.’

In totaal zijn er 8 verschillende tinten extra dimension skinfinish highlighters te koop. Show gold heb ik zelf ook, de review daarvan vind je hier terug.

Soft frost is een koele highlighter en qua kleur lijkt ‘ie bijna tegen het wit aan te zijn. Als je hem beweegt in het licht dan zie je pas goed de prachtige reflectie die deze highlighter heeft. Er verschijnt een prachtige roze/violet gloed.

Op je gezicht werkt dit net zo! Als het licht er op een bepaalde manier op valt transformeert het van koele highlighter naar een prachtige gekleurde gloed.

De kleur is moeilijk over te brengen via foto’s maar op bovenstaande en onderstaande swatches kun je al veel beter zien wat ik bedoel qua glans. In het echt is ‘ie nog veel mooier!

De kleur van Soft frost is goed op te bouwen, je kunt er dus zelf voor kiezen of je hem subtiel aanbrengt of voor een lekker opvallende en heftige look gaat.

De MAC extra dimension skinfinish highlighter kost €34,00 en bevat 9 gr.

Wat is jouw favoriete highlighter?

8 gedachten over “MAC Extra dimension skinfinish highlighter – Soft frost”

  1. Wauw de highlighter geeft een zeer mooi effect. Toen ik het product zag dacht ik oei zo wit maar het resultaat is mooi. Ik heb op dit ogenblik een vloeibare highligter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *