Nieuwe lampen van Directlampen.nl

Directlampen
Op 1 juni dit jaar wonen we al weer twee jaar in ons appartementje. Cliché, maar wat gaat de tijd toch snel! Zo langzaamaan zijn we bezig om ons ‘oude’ interieur te vervangen voor nieuwe items. Zo scoorden we onder andere al een nieuwe tv meubel en een nieuw vloerkleed. Er misten alleen nog wat lampen.

Er waren echter nog een paar lampen die aan vervanging toe waren. Zo wilden we graag een andere plafondlamp op het toilet hebben, in plaats van de standaard lamp die er al vanaf het begin hangt.

nieuwe lampen

En boven onze eethoek hadden we geen lamp hangen, gewoonweg omdat daar geen kabels zijn getrokken voor een lamp. We schakelden mijn vader in (elektricien en monteur) om een hanglamp recht boven onze eethoek te realiseren.

Zo gezegd, zo gedaan. Via Directlampen scoorden we een ontzettend mooie hanglamp die perfect past bij de rest van ons interieur. Wessel en ik waren meteen op slag verliefd op dit exemplaar.

lampen

Het is een industriële/landelijke hanglamp van Light & Living. De kap is van glas in combinatie met metaal, opgehangen aan een houten katrol en hij is in hoogte verstelbaar (tijdens montage). Wij hebben mijn vader er meteen ook even een dimmer tussen laten zetten, zodat wij de hanglamp zelf kunnen dimmen. Zo hebben we er ’s avonds sfeerverlichting van, maar kun je hem ook feller zetten zodat je aan tafel kunt lezen of tijdens het eten zien wat er op je bord ligt.

plafondlamp directlampen

De nieuwe plafondlamp op het toilet is niet zo spectaculair, maar wel veel mooier dan de simpele lamp die er hing. Ook hier kozen we weer voor een lamp met een industriële touch. De metalen lamp heeft een beton look uitstraling en door het matte glas zorgt het ervoor dat het licht op een sfeervolle manier verspreid wordt.

Wat vind jij van onze nieuwe lampen?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

13 gedachten over “Nieuwe lampen van Directlampen.nl

  1. het is niet mijn stijl maar de lampen van direct lampen zijn wel duurzaam vind ik, heb toen ook een samenwerking met ze gehad en ik gebruik ze nog iedere dag en ze zijn nog steeds mooi!

  2. Het is niet mijn smaak, maar dat is het mooie aan directlampen. Ze hebben echt allemaal soort stylen. Ik heb er twee mooie gouden wandlampjes van!

  3. Mooi die hanglamp bij de eethoek en wat handig dat er een elektricien en monteur in de familie zit! Ik wou dat ik dat had 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *