Secret deodorants van Exclusively

Secret
De laatste tijd ben ik druk geweest met het uitgebreid uittesten van deze 5 deodorants van Secret via Exclusively. Ik vertel je graag of de Secret deodorants doen wat ze moeten doen, of ze lekker ruiken en welke mijn favoriet is

Het gebruik van een stick is in het begin even wennen, zelf gebruik ik al langere tijd deodorant sticks en wil zelf niets anders meer. Kwestie van even wennen. Sinds het gebruik van sticks in plaats van sprays, heb ik ook aanzienlijk minder last van irritaties onder mijn oksels.

Daarnaast zijn deodorant sticks compact en zuinig in gebruik, tevens ook erg handig om mee te nemen op reis of in je handtas. Er zit geen alcohol in, wat de huid uitdroogt en er wordt geen gebruik gemaakt van drijfgassen, wat bij sprays wel het geval is.

Clinical Strength Invisible Solid – Stress response

Secret Clinical Strength invisible solid deodorant biedt maximale bescherming tegen transpiratie. Het heeft het hoogste percentage werkzame stof en is daarmee uitermate effectief tegen zweetvorming.

Dé deodorant die de hele dag maximaal beschermt en een verfrissende citrusgeur heeft.

Deze deodorant stick kun je voor een optimaal resultaat ook gebruiken voor het slapen gaan. Je brengt wat van de anti-perspirant aan onder je oksels voordat je naar bed gaat. Het zorgt niet alleen de hele nacht voor een heerlijk fris en schoon gevoel, maar ook de dag erna nog, zonder dat je hem opnieuw hoeft aan te brengen.

Zelf heb ik, aan gebruik van bepaalde medicatie, nachtelijk transpireren over gehouden. Het is inmiddels al een stuk minder, maar ik heb er helaas nog steeds last van. Dankzij de clinical strength deodorant stick sta ik ’s morgens nog steeds met een frisse geur en een droog gevoel onder mijn oksels op. Wel vind ik het voor mijn gevoel fijner om alsnog opnieuw deodorant aan te brengen voor overdag.

Goed laten intrekken of aanbrengen als je je kleding al aan hebt, want anders krijg je witte vlekken in je donkere kleding.

Deze stick bevat 45 gram en kost €14,95.

PH Balanced powder fresh

De Powder Fresh is de meest populaire deodorant van Secret. Deze deodorant stick heeft een hoog gehalte actieve ingrediënten en beschermt effectief tegen zweetvorming.

Voor een optimale werking kun je de Powder Fresh ook aanbrengen voor het slapen gaan. Het werkt ’s nachts om transpiratie tegen te gaan en blijft de volgende dag beschermen zonder opnieuw aangebracht te hoeven worden.

Tevens voorkomt het verkleuring van de kleding.

Deze deodorant stick zorgt de hele dag voor een schoon, droog en fris gevoel onder je oksels. Persoonlijk vind ik de geur van deze stick net iets te poederig en ergens wat weg hebben van babydoekjes, ik weet niet hoe ik het aders zou moeten omschrijven.

Hij doet verder wel wat hij belooft, deze gebruik ik voornamelijk ’s nachts voor het slapen gaan.

Goed laten intrekken of aanbrengen als je je kleding al aan hebt, want anders krijg je witte vlekken in je donkere kleding.

Deze stick bevat 73 gram en kost €9,95 (hij is er ook in 45 gram – €6,95).

Clear gel Outlast Xtend Completely clean

Deze deodorant beschermt je 48 uur lang tegen transpireren en ongewenste geurtjes dankzij het hoge percentage werkzame ingrediënten. De Clear gel houdt je de hele dag fris en droog.

Een deodorant in gel vorm is voor mij nieuw en maakte me ontzettend nieuwsgierig. De gel is transparant, makkelijk aan te brengen, droogt snel op en voelt prettig aan op de huid.

Een keer draaien is voldoende gel voor onder je oksel, je hebt relatief weinig nodig voor een optimaal resultaat. Deze deodorant heeft een heerlijk frisse en subtiele geur. Doordat de gel wat kouder is in vergelijking met een normale deodorant stick, voelt het extra verfrissend aan. Vooral met warme dagen erg prettig.

Zelf heb ik deze uitgebreid getest tijdens mijn danstrainingen en wedstrijden en ik was echt aangenaam verrast! Zelfs na een intensieve training of wedstrijd (op podium onder warme lampen) waren mijn oksels nadien nog droog en ze roken zelfs nog fris.

Je begrijpt dat deze stick inmiddels standaard in mijn danstas zit.

Deze stick bevat 73 gram en kost €11,95.

Outlast Sweat & Odor Protecting Powder

De Outlast Clear Gel Protecting Powder is een zeer effectieve deodorant die de hele dag bescherming biedt en een frisse geur heeft. Een heerlijk frisse geur die doet denken aan de schone was.

Persoonlijk vind ik de geur van deze clear gel net iets frisser dan de Outlast Xtend Clear gel. De gel beschermt 48 uur tegen nare geurtjes en klots oksels. De gel is transparant, makkelijk aan te brengen, droogt snel op en voelt prettig aan op de huid.

De stick bevat 73 gram en kost €11,95.

Clear gel Summer Berry

Summer Berry is een effectieve en heerlijk zomers ruikende anti-transpirant stick in de geweldige gel variant.

Qua verpakking vind ik de Summer Berry ook het meest aanspreken, net even wat meer kleur gebruikt zodat het eruit springt. De geur van deze clear gel is heerlijk zomers fris zoet. Van de clear gels is dit mijn absolute favoriet en hij is dan helaas ook al bijna op.

Op de verpakking staat naar behoefte 2 à 3 kliks aanbrengen, persoonlijk vind ik 1 x draaien echt meer dan voldoende voor één oksel. De gel is transparant, makkelijk aan te brengen, droogt snel op en voelt prettig aan op de huid. De clear gels laten geen vlekken achter op je kleding en ze passen prima in je handtas!

De Summer Berry bevat 73 gram en kost €11,95.

Kende jij de Secret deodorants al?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

90 gedachten over “Secret deodorants van Exclusively

 1. Wat een duidelijk en overzichtelijk review!
  Ik heb zoveel over deze deodorant gehoord en ben ook blij om te lezen dat ze nu ook in Nederland te verkrijgen zijn.
  Ik doe graag mee aan de wedstrijd ❤️

 2. Ik gebruik eigenlijk altijd spuit deo. Eentje met citrus geur heb ik wel eens gebruikt, liever heb ik een wat neutralere geur. Leuke winactie, succes met verloten!

 3. Wat een leuke review! Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar deze deodorantsticks en doe dus graag mee. Fris de zomer door!

 4. Ik gebruik altijd spuit deo. Maar ik hoor en lees steeds vaker over dit soort deo’s. Ik ben eigenlijk vooral erg nieuwsgierig en zou het graag eens proberen. Het klinkt fijn, ik doe dus graag mee.

 5. Oehh lijkt me heel fijn spul. Ik ben al tijden op zoek naar een deo die goed werkt. Ik zweet heel snel en veel dus is het lastig om een dag geen deo mee te nemen. Deze deo’s zijn handig voor onderweg. Dus ik doe zeker mee met de winactie!!

 6. Ik doe heel graag mee, klinkt als een set fijne deo’s , die zou ik wel graag eens proberen. Als moeder van drie meiden gaat er ook heel wat voorraad doorheen. Met dit pakket kunnen we er allemaal een proberen.

 7. Een goede en betrouwbare onafhankelijke mening! Ook fijn dat je aangeeft wat de gebruikshoeveelheid ongeveer is per oksel. Zo kun je immers langer genieten van de stick én hou je alsnog een okseldroog en fris gevoel over. Leuk dat het eens niet zo’n standaard sprays betreft. Good job! Zelf heb ik nog geen ervaring met gel deodorants, maar op basis van bovenstaande is mijn nieuwschierigheid en interesse wel gewekt. Zeker aangezien ze de huid goed droog houden en een langdurige frisse geur afgeven. Iets wat ik mis in mijn huidige stash met deodorants.

 8. Ben eigenlijk heel benieuwd naar die deo’s met gel. Had er eerlijk nog nooit over gehoord! Ik doe dus heel graag mee aan de wedstrijd.

 9. Klotsoksels hahaha. Moest het woord een paar keer lezen voor ik begreep wat er stond (iets met een baby en weinig slaap….) Ik ben heel benieuwd naar deze deo’s. Heb nog nooit een deo gehad die mn oksels lang droog en fris hielden.
  Ik maak graag kans

 10. Leuke winactie en echt goeie review! Heel overzichtelijk en aantrekkelijk! Normaal gebruik ik spray deo, maar wil deze wel eens graag proberen! Ik doe zeker mee en heb dit doorgeven aan mijn bestie zal ze zeker ook willen aandeelnemen!❤

 11. Ik ben net overgestapt van spray naar stick. Maar de topper heb ik nog altijd niet gevonden. Na het lezen van je blog ben ik erg nieuwsgierig of dit dan de oplossing is voor al mijn transpiratieleed.

 12. Meer dan graag! Ik zoek naar een echte goede deodorant! Zou dit het zijn?
  Zou zomaar een klein gelukje zijn voor mij!

 13. fijn om een goede deo in mijn tas te hebben voor op het werk in de gehandicapten zorg omdat het best zwaar werk is en zeker in deze corona tijd

 14. Met een Secret deodorantpakket
  worden mijn oksels in het zonnetje gezet
  en beleef ik veel ‘droge’ sport- en zonpret!

 15. Lijken topproducten. Ja doe graag mee, want anders kan je natuurlijk sowieso niet winnen… En wie weet is de datum van de verloting wel mijn lucky day…

 16. Ik doe heel graag mee met deze actie! Ik heb nu verschillende spuitdeo’s geprobeerd, maar ze bevallen me allemaal niet. Ik heb vooral veel last van irritaties. Ik zou deze deodorant graag proberen. Als het bevalt zal ik zeker naar dit merk overstappen!

 17. Wat een fijne deodorant’s, zou het graag gebruiken
  Wist niet dat je het ’s avonds al onder je oksels kon smeren.
  Doe dat meestal ’s morgens.
  Ik volg op Bloglovin en doe heel graag mee.

 18. Wat zou ik deze deosticks graag willen proberen na het lezen van je enthousiaste review. Ben heel nieuwsgierig geworden of ze net zo goed bij mij werken! Zou geweldig zijn om eens wat minder last van zweet te hebben als ik sport. En ik denk zo dat mijn twee sportende dochters er ook wel eentje zullen pikken van me. Vanaf nu dus maar heel hard duimen….

 19. Heerlijk een frisse deodorant, daar gaan we voor . Zeker nu het weer warmer word wil je toch fris en lekker ruiken. Ik doe dan ook graag mee aan deze heerlijke actie.

 20. Super actie <3 Ik doe graag mee. Ik heb deze ooit eens op vakantie gehad en is echt fijne deo. Kon ze hier niet vinden.

 21. Hallo Amy
  Wat een leuke actie. Ik zou heel graag deze producten willen winnen.
  Ben eigenlijk al jaren op zoek naar een deodorant die ook echt doet wat hij belooft. De informatie over deze deodorant was duidelijk. Kan niet wachten om ze mogen te proberen

 22. Mijn huid verdraagt moeilijk deodorants, ze bezorgen me irritatie wat allesbehalve fijn is ! Daarom doe ik graag mee aan deze winactie in de hoop geen allergische reacties meer te krijgen!

 23. Er zijn van die dagen dat er geen deodorant lijkt te werken. Het zal vast door mijn hormonen komen op dat moment, maar het kan me echt onzeker maken. Ik ben erg nieuwsgierig geworden door je lovende recensie.

 24. Super goed geschreven en geweldig onderbouwt! Complimenten, interessant en boeiend om te blijven lezen en dat is knap als je dat voor elkaar krijgt. Ik wil graag meedoen voor mijn puberdochter omdat ze het gewoon nodig heeft en ik als moeder nu mijn best doe om dat voor elkaar te krijgen als verrassing.

 25. Hopelijk een product dat me doet verrassen! Aan je recensie te lezen, zou m’n transpiratiegeur hiermee een heel eind moeten verdwijnen. Zin om dit uit te proberen!

 26. Wat een fijne reviews! Ik ben altijd van de een op andere deo omdat ik nog steeds geen een deo heb gevonden die het écht is. Altijd zoekende en het lijkt me leuk om na deze goede reviews ze ook uit te proberen! Hopelijk zit er een blijvende tussen ??.

 27. ik doe zeker mee.
  ik heb vaak irritatie onder mijn oksels, dus wie weet is dit de oplossing voor mij.
  wil ze graag testen

 28. Ben erg benieuwd naar de producten, zou het graag willen proberen.
  Doe erg graag mee ??
  Groetjes Anneliese

 29. Ik ben benieuwd! Ik ben sinds kort begonnen om voor elke lege flacon doucheschuim, shampoo of badgel, tubes tandpasta of spuitbussen van het een of ander een milieuvriendelijker alternatief aan te schaffen. Dus deze probeer ik graag.

 30. Wow..! een uitgebreide review..! Mooie producten. Ik doe graag mee en ruik in de zomer ook graag lekker 😉

 31. Ik doe hier graag aan mee.
  Heb een gevoelige huid en kan tegen weinig deodorants. Ben benieuwd naar dit merk door jou review en wie weet heb ik nu mijn deo gevonden 🙂
  Mooie manier om het uit te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *