Vertellis Chapters – Dankbaarheidsdagboek

dankbaarheidsdagboek

Vertellis Chapters is het populairste dankbaarheidsdagboek van Nederland en ik mocht er een uitproberen! De hele dag door staan we AAN en we nemen maar zelden de tijd om even te pauzeren en reflecteren. Vertellis Chapters brengt hier verandering in.

Vertellis Chapters is jouw ‘persoonlijke coach’ in de vorm van een prachtig boek. Het helpt je om bewuster en positiever in het leven te staan, iedere dag. Het dankbaarheidsdagboek bevat krachtige vragen die je leren om te focussen op de dingen in het leven die er echt toe doen.

Een waardevol offline moment voor zelfreflectie, zodat je meer uit je dagen kunt halen, stress verminderen en persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Het daagt je uit om de beste versie van jezelf te worden, je leven bewuster vorm te geven en zo gelukkiger & mentaal sterker te worden. De basis voor een betere relatie met jezelf.

In het Vertellis Chapters dankbaarheidsdagboek doorloop je verschillende hoofstukken (chapters). Dagelijks krijg je vragen om aan jezelf te stellen als; waar ben je dankbaar voor, wat gaat er goed, wat kan er beter, waar kijk je naar uit, vertel eens over vandaag, waar ga je de komende tijd mee starten, waar ga je mee stoppen, waar ga je mee door, etc.

Daarnaast geef je de dag een cijfer, kun je zelf de datum en tijd invullen, zit het boordenvol prachtige quotes, opdrachten en korte inspirerende verhalen. Ook zitten er nog extra’s bij, zoals ansichtkaarten, posters en invultabellen.

Ik vind het Vertellis Chapters dankbaarheidsdagboek echt een fijn boek om in te werken. In het begin was het even wennen, maar het is zo ontzettend fijn. Je gaat de kleinere dingen in het leven meer waarderen, je focus verleggen op de dingen die er echt toe doen en stress loslaten om dingen die nog helemaal niet zijn. Je gaat leven in het NU.

Wat mij betreft is dit boek echt een aanrader; voor jezelf & om cadeau te doen aan anderen.

Gebruik jij wel eens een dankbaarheidsdagboek?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

25 gedachten over “Vertellis Chapters – Dankbaarheidsdagboek

    1. Dit is inderdaad een beetje hetzelfde idee, al gaan sommige vragen wat dieper op bepaalde onderwerpen in. Het dankbaarheidsdagboek is echt een soort ‘proces’ wat je per hoofdstuk doorloopt.

    1. Ik vind het persoonlijk erg prettig om op deze manier te reflecteren op je dag en zo bewuster te worden van alles & dankbaarder.

  1. Hmmm, ik zou dit ook weer eens op moeten pakken. Ik heb het wel heel lang gedaan en ik voelde me er echt fijn door. Ik ga het weer doen, en zal eens de link checken. Thanks voor de reminder girl!

  2. een dankbaarheidsdagboek…..ik geloof dat het zeg maar niet mijn ding is. Maar dat weet ik natuurlijk niet zeker, ik heb het nooit geprobeerd

  3. Ik gebruik niet eens een dagboek, laat staan een dankbaarheidsdagboek hihi. Niets voor mij. Ik ben mezelf wel bewust van waar ik dankbaar voor ben, maar dat is vooral op momenten dat er dingen ‘gebeuren’ dat je even met beide voeten op de grond wordt gezet.

  4. Oeh ik ben gek op dit soort boeken. Maar in de loop van de jaren ben ik er ook achter gekomen dat je ze dan ook wel echt, daadwerkelijk, moet gebruiken om er iets aan en mee te hebben. En daar schort het bij mij wel eens aan. Als enthousiasteling begin ik heel fanatiek maar na een paar weken komt de klad er in en voor ik het weet ligt ie in de kast. Bij de rest van de boeken en schriftjes die ik gekocht heb 🙈 Het idee erachter vind ik wel goed. Even een moment van (zelf)reflectie.

  5. Ik hou hiervan en ook al hou ik het (net als Deborah ;-)) niet altijd vol, ik pak het gewoon weer op als ik weer eens tegen iets aan loop. Geeft zoveel inzicht, ik ben er veel positiever door geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *