Ziaja – Baltic home spa body mist

Ziaja
Ziaja heeft sinds een tijdje de Baltic home spa lijn in haar assortiment zitten en dat is toch wel mijn favoriete lijn van hun op het moment. De heerlijke frisse en zoete geur van mango geeft je meteen een zomers gevoel.

Ziaja Baltic home spa fit body mist is een verfrissende body mist voor lichaam, gezicht en haar. Geparfumeerd met een geur geïnspireerd door ritme, dans en acrobatiek. Zorgt voor een aangenaam gevoel van ontspanning. Ideaal voor op warme dagen of na het sporten ter verfrissing.

Spray de body mist op het lichaam, gezicht en/of haar vanaf een minimum afstand van 20 cm.

De hoofdingrediënten zijn vijgenextract & provitamine B5 (D-panthenol).

Ik schreef al eens eerder over producten uit de Baltic home spa lijn van Ziaja en ook deze body mist heeft dezelfde heerlijke geur van mango. Het is een vrij zoete geur, ik houd ervan, maar persoonlijk zou ik hem niet in het gezicht gebruiken. Ik gebruik hem als body mist (op mijn kleding) en in het haar.

Hij blijft qua geur niet zo lang hangen als de body mists van de Rituals, maar een halve dag redt ‘ie wel. Deze body mist ga ik deze zomer nog vaak gebruiken, uiteraard afwisselend met de body mist van de Rituals uit de karma lijn.

Houd ook zeker mijn blog in de gaten, want er komt een toffe winactie aan in samenwerking met Ziaja.


De body mist bevat 90 ml en kost €2,41

Lijkt deze body mist van Ziaja jou wat?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

9 gedachten over “Ziaja – Baltic home spa body mist

  1. Dit ken ik niet en gebruik ik ook niet maar wat ik wel super handig vind zijn de zonnecremes die met zo’n mist werken. Gewoon een paar keer per dag spuiten en je bent toch redelijk beschermd. Veel eenvoudiger dan dat smeren!

  2. ik moet bekennen dat ik niet precies weet wat body mists doen..ik dacht dat het een prettig soort verkoeling was die je op je gezicht spuit, maar ik begrijp nu dat het een parfum is die j eop je kleding kan spuiten?

  3. Wat leuk! Ik gebruik zelf face mists en die zijn zo heerlijk met warme weer. Een merk wat ik nog niet ken overigens en wat een fijne prijs. Benieuwd naar en wat leuk dat er een winactie aankomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *