Rituals – The Ritual of Jing shampoo & conditioner

jing
The Ritual of Jing is mijn favoriete geurlijn van de Rituals! Onlangs kreeg ik bij mijn bestelling de mini varianten van de shampoo en conditioner. Deze waren zo lekker, dat ik vlak erna de grote variant ervan haalde. Tijd voor een review.

Ik heb al een heleboel producten van de Rituals en helemaal van The Ritual of Jing, maar de shampoo en conditioner had ik nog niet, omdat ik toch wel erg gehecht ben aan mijn shampoobars.

Shampoo

Geef je haar nieuwe energie met de voedende shampoo van The Ritual of Jing. Voor glanzende gezonde lokken, van de haarwortel tot aan de punten. Het verstevigt je haar en verzorgt de hoofdhuid. Verrijkt met arganolie & shikakai met de kalmerende geur van heilige lotus en jujube.

Ingrediënten: Aqua/Water, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Parfum/Fragrance, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Propylene Glycol, Acrylates/Palmeth-25 Acrylate Copolymer, Decyl Glucoside, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Glycol Distearate, Glycerin, Sodium Benzoate, Citric Acid, Glyceryl Laurate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-10, Panthenol, Dipropylene Glycol, Polyquaternium-7, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Argania Spinosa (Kernel) Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Helianthus Annuus Hybrid (Sunflower Seed) Oil, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Acacia Concinna (Fruit) Extract, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Potassium Sorbate, Ascorbic Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool.

De shampoo heeft de heerlijke geur van Jing, een subtiele en rustgevende geur. Je hebt maar een klein beetje shampoo nodig om je haren te wassen. De shampoo schuimt goed en laat je haren zacht en verzorgd achter. Na het wassen blijf je de geur nog goed ruiken in je haren.

Ik heb het idee dat mijn haar iets sneller vet oogt met het gebruik van deze shampoo in plaats van met een shampoobar, maar de geur is heerlijk en ik was mijn haren toch om de dag.

De shampoo bevat 250 ml en kost €9,50.

Conditioner

Voor een optimaal resultaat scoor je de bijbehorende nourishing conditioner in dezelfde heerlijke geur. Verzorg je haar met deze conditioner voor een glad en glanzend resultaat. Het voedt en ontklit je haren en is geschikt voor dagelijks gebruik en alle haartypen.

Ingrediënten: Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Parfum/Fragrance, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-37, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Sodium Benzoate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydroxyethylcellulose, Isopropyl Alcohol, Lactic Acid, Panthenol, Quaternium-87, Dipropylene Glycol, Argania Spinosa (Kernel) Oil, Squalane, Camellia Japonica Seed Oil, Helianthus Annuus Hybrid (Sunflower Seed) Oil, PPG-1 Trideceth-6, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Acacia Concinna (Fruit) Extract, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Potassium Sorbate, Ascorbic Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Iedereen met lange haren kent het drama van klitten in je haren wel, ik had er vroeger zelfs trauma’s van, zo verschrikkelijk vond ik het! Het is fijn dat deze conditioner ervoor zorgt dat je na gebruik je haren soepel kunt borstelen. Dit is voor mij ook een van de redenen dat ik altijd iets van een conditioner, crèmespoeling of haarmasker gebruik.

Voor het beste resultaat laat je de conditioner 3 minuten intrekken en spoel je het vervolgens goed uit. Zelf breng ik dit soort producten alleen aan in mijn haarpunten en de haarlengten, niet bij de haarwortels, want dan wordt mijn haar heel snel vet. De conditioner is wederom verrijkt met de heerlijke geur van Jing.

Wat mij betreft is dit echt een top duo en als ze op zijn ga ik ze zeker opnieuw aanschaffen!

De conditioner bevat 200 ml en kost €9,50.

Heb jij iets in jouw badkamer staan van The Ritual of Jing?

6 gedachten over “Rituals – The Ritual of Jing shampoo & conditioner

  1. Ik ken deze geur van de Rituals niet, maar ik weet wel dat ze altijd heerlijk zijn en goed werken. Ik heb ook altijd klitten in het haar en gebruik standaard een haarmasker onder de douche, ik kan echt niet zonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *