Anastasia Beverly Hills × Alyssa Edwards

Dit keer toch weer een wat kleurrijker en extremere look! Ik heb het palette van Anastasia Beverly Hills in samenwerking met Drag Queen- Alyssa Edwards uitgeprobeerd en (al zeg ik het zelf) het resultaat mag er zijn…

Ik ben zelf een groot fan van RuPaul’s dragrace, dus toen ik zag dat Alyssa Edwards een palette had uitgebracht, moest ik deze natuurlijk hebben!

Het is een mooi kleurrijk palette met veel felle kleuren en een aantal mooie shimmers. De witte en zwarte oogschaduw zijn opmerkelijk in het palette, maar ontzettend goed te combineren met de overige kleuren!

Omdat ik ook wel van een panterprintje houd, vond ik het wel leuk om dat met deze ‘heftige’ kleuren te combineren.

Ik heb hierbij de zilvere chrome eyeliner van L.A. Colors gebruikt

Omdat ik ook ontzettend veel gebruik maak van schmink, heb ik ervoor gekozen om het panterprintje te maken met zwarte schmink van het merk Superstar.

Om de look af te maken, gebruiken we natuurlijk nog een mooi paar wimpers. De wimpers die ik gebruikt heb zijn van Catrice, dezelfde als ik gebruikt heb bij mijn vorige look voor Halloween.

Lees ook: Jeffree Star x Shane Dawson – Conspiracy palette.

Wat vinden jullie ervan? De volgende keer wordt het een neutrale dagelijkse look!

34 gedachten over “Anastasia Beverly Hills × Alyssa Edwards”

 1. Waaauwie, knap!!
  Vroeger, tijdens mijn wilde puberjaren, droeg ik ook vaak felle kleuren. Nu ben ik meer voor de natural look gegaan, maar als ik dit zie, dan kriebelt het weer

 2. Waaauwie, knap!!
  Vroeger, tijdens mijn wilde puberjaren, droeg ik ook vaak felle kleuren. Nu ben ik meer voor de natural look gegaan, maar als ik dit zie, dan kriebelt het weer

 3. Wat een mooie kleuren! Wel een beetje heftig, maar je durft wel en dat toont lef! 🙂 Ik vind jou zonder die make-up mooier als ik eerlijk ben. Maar voor een feestje om helemaal uit te pakken is het wel heel mooi :-). Ik snap wel dat je liever opgemaakt naar een feestje gaat.

  1. Dankjewel!
   De kleuren vallen inderdaad goed op 😉
   In het dagelijks leven draag ik ook nauwelijks makeup, behalve als ik een dagje de deur uit ga. Op speciale feestjes mag ik los gaan 😀

 4. Wat een mooie kleuren! Wel een beetje heftig, maar je durft wel en dat toont lef! 🙂 Ik vind jou zonder die make-up mooier als ik eerlijk ben. Maar voor een feestje om helemaal uit te pakken is het wel heel mooi :-). Ik snap wel dat je liever opgemaakt naar een feestje gaat.

 5. Ik vind het al knap dat je al die kleuren zo goed in elkaar over kunt laten lopen zonder dat het door elkaar loopt. Het is voor mij zelf veel te heftig, ik gebruik al weinig make up en ben dan ook nog eens van de wat meer subtielere kleuren.

  1. Heb zelf nog steeds wat moeite met de kleurverloop, vooral met felle kleuren.
   De volgende look wordt een meer neutrale look!

 6. Ik vind het al knap dat je al die kleuren zo goed in elkaar over kunt laten lopen zonder dat het door elkaar loopt. Het is voor mij zelf veel te heftig, ik gebruik al weinig make up en ben dan ook nog eens van de wat meer subtielere kleuren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *