Morphe losse oogschaduw pans + namaak z-palette

Misschien heb je ze al voorbij zien komen in de post waarbij ik mijn eerste Boozyshop bestelling liet zien of je hebt de swatches al voorbij zien komen op Instagram. Maar vandaag laat ik je de swatches zien en mijn namaak ‘z-palette’.

Het z-palette stond al een tijdje op mijn beauty wishlist, maar voor een large formaat z-palette leg je €20,- neer. Op Boozyshop kwam ik een namaak variant tegen in extra large formaat voor slechts €9,49. Het palette sluit magnetisch en is lekker groot.

Het mooie van dit systeem is dat je op deze manier je eigen oogschaduw palette kunt creëren. Geen kleuren meer die je niet gebruikt, want jij kiest elke kleur stuk voor stuk zelf uit.

De losse pans van Morphe komen in een kartonnen doosje. In totaal kocht ik 6 kleuren voor €3,49 per stuk. Ik wilde er nog veel meer, maar moest me qua budget even inhouden. Op de onderkant van de losse pans staat de naam van de oogschaduw.

Hieronder kun je zien hoeveel ruimte ik nog over heb voor nog meer losse pans, yay! Ik wil hem niet alleen maar gaan vullen met Morphe pans, ik wil nog supergraag losse pans van Makeupgeek proberen.

V.l.n.r. Dazzling, Golden glory, Bitter, Radiance, Wilderness & Dirty martini.

z-palette

Na het swatchen was ik helemaal verkocht, de kleuren zijn echt prachtig en ontzettend goed gepigmenteerd! Mijn absolute favoriet uit dit rijtje is Dazzling.

De swatches op de foto’s zijn zonder oogschaduw basis en droog aangebracht, ik denk dat als je een oogschaduwbasis zou gebruiken ze nog intenser van kleur zijn.

Welke kleur vind jij het mooist?

11 gedachten over “Morphe losse oogschaduw pans + namaak z-palette

  1. Jammer dat het palette niet doorzichtig is! Verder scheelt het wel en zijn de oogschaduws erg mooi wat betreft kleur. Zelf heb ik een origineel Z-palette en daar ben ik erg tevreden over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *