MAC Mehr – matte lipstick

Het is alweer even geleden dat ik mijn laatste MAC aanwinst kocht in Amsterdam. Ik ging in Amsterdam naar de MAC store om pink plaid te kopen, maar tijdens het swatchen stuitte ik op mehr en ik was verkocht! Ik ging naar huis zonder pink plaid, maar mét mehr.

MAC Mehr is een matte lipstick en zit in het vaste assortiment. Mehr vind ik een bruin/roze kleur en het is een vrij neutrale kleur die meer naar koel dan naar warm neigt.
Zelf ben ik een groot fan van de matte lipsticks van MAC (sowieso van alle MAC lipsticks), ik vind de finish gewoon ontzettend mooi. MAC Mehr doet mijn hartje dan ook zeker sneller kloppen!
Hij deed me een beetje denken aan MAC Faux, maar dan een paar tinten donkerder. MAC omschrijft Mehr als een blauw/roze lipstick, ik weet niet of ik hem nou echt zo naar blauw/roze vindt neigen, maar aan de hand van de swatch op mijn hand zou ik zeggen dat het wel redelijk klopt (hier zie je het blauwige goed in terug).
De lipstick is erg goed gepigmenteerd, maar ik had ook niet anders verwacht van MAC (& ik had hem in de winkel al staan swatchen). Hij brengt fijn aan, hij glijdt vrij soepel over de lippen heen en dat voor een matte lipstick. Ook blijft hij een lange tijd goed zitten, zelfs na een hapje en een drankje.
Mehr is een prachtige kleur die iedereen wel kan hebben en overal bij past, wel benadrukt hij losse velletjes, goed scrubben van tevoren dus!
Hij is echt matte, maar door de flits op mijn camera lijkt ‘ie heel erg glanzend.
Mehr
Ik wil binnenkort gaan shoppen bij de MAC, welke kleuren lipstick vind jij het mooist/zijn zeker de moeite waard?
Wat vind jij van deze kleur lipstick?

18 gedachten over “MAC Mehr – matte lipstick

  1. Hij staat mooi op je lippen. Mehr ligt hier nog onaangeraakt te wachten (eerst foto's hè), maar als ik dit zo zie, gaat dat binnenkort wel gebeuren. Heb je de vloeibare lipsticks van MAC al geprobeerd?

  2. Wat een prachtig lipstick is dit toch! Ik ben er onwijs blij mee maar van matte lipsticks worden mijn lippen zo droog. Zelf ben ik nog benieuwd naar Twig en Pink Plaid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *