Behind Jouvence #19 | ’t Zusje, 10 jaar samen & nieuw vloerkleed


Een nieuwe Behind Jouvence met onder andere een nieuw vloerkleed, uit eten bij ’t Zusje (ja, alweer!), Wessel & ik 10 jaar samen, diploma uitreiking, planten gekocht, verliefd op mijn nieuwe shorts en een oude hobby langzaam aan het oppakken. Kijk je mee met deze nieuwe Behind Jouvence?


Bij de Hunkemöller bestelde ik nieuwe sloffen, de oude had ik alweer helemaal versleten. Ik vind dit soort ‘ballerina’ sloffen erg fijn, maar er was vrij weinig keus, want zomer.. Het zijn dus fluffy roze konijnen sloffen geworden.


Ik kreeg een lading producten toegestuurd van Biovène. Ik ben namelijk gekozen als Biovène insider en mag op regelmatige basis nieuwe producten uitproberen.

In de vorige Behind Jouvence liet ik zien dat ik een nieuwe broek had besteld, dit is hem! Erg blij mee, want dit soort broeken zitten zo fijn!


We wilden al langer een plantje bij de voordeur, maar het kwam er elke keer niet van. We besloten naar het tuincentrum te gaan en met succes! We kochten er een paar hortensia’s, een plantenbak en potgrond. Nu ziet het er een stuk vrolijker uit bij de voordeur.


Wessel had zijn vader geholpen met verhuizen, dus aten we er ’s avonds mee: Turk! Ik ging voor de döner kapsalon, jammie!

Mickey vreet mijn schrift met blogaantekeningen op.


Wessel vond op school in zijn rugzak een speelgoedmuis die Mickey er in heeft gestopt, superlief!

Collecteren voor het Oranje Fonds.


Het pakket van de mega winactie is inmiddels alweer een paar weken op zijn plek van bestemming. Iedereen bedankt voor het meedoen, er komt binnenkort een nieuwe toffe winactie aan.


Mickey & Kaylo moesten voor een gezondheidscheck en vaccinatie naar de dierenarts. Ze vonden het maar niks..
Gelukkig zijn ze helemaal goedgekeurd.

Ik won een pakketje van Miracles by Stella met heerlijke producten.


Alle 4 de katjes op één foto, lukt niet vaak.

Klaar voor een verjaardag, sinds eeuwen weer eens de onderste waterlijn zwart ingekleurd op verzoek van manlief.


Wessel en ik waren aan het oriënteren voor een nieuwe bank, maar voorlopig houden we toch nog onze oude. De katjes zijn nog te wild/lomp met spelen om er al een nieuwe (dure) bank neer te kunnen zetten. Even wachten nog dus..


Met mijn zusje naar Kronenburg om te shoppen en lunchen bij de Mac Donalds. Met een Mc Flurry als toetje.


De Sims 4 Eilandleven kwam uit als uitbreiding, je begrijpt, die moest ik hebben!

Na lange tijd mijn hobby weer aan het oppakken, waaronder handgemaakte Swarovski elements armbandjes (op maat gemaakt). Ik wil een webshop systeem aan mijn blog hangen, maar daar ben ik nog even mee bezig..


We kochten een nieuw vloerkleed voor in de woonkamer bij de Kwantum. We waren al langere tijd op zoek naar zo’n soort kleed. Zó blij mee!

Rondneuzen bij Ruben Robijn in Duiven (vlakbij de IKEA), verkoop van natuur- & edelstenen met een winkeloppervlak van 1000 m². We kochten er uiteraard nog een aantal edelstenen en fossielen voor in onze verzameling.


Met Wessel en vriendinnetje Cindy uit eten bij ’t Zusje in Nijmegen, was weer erg lekker! Ik vind de Bastogne parfait zó ontzettend lekker.


Het was erg heet, dus lekker barbecueën bij papa en mama op de camping.

Mijn wimperextensions laten opvullen en ondertussen kon mijn zusje mooi mijn teennagels lakken, superdeal!


Deze short van de Only kocht ik tijdens de VIP night bij Express Wear en oh my.. wat zit deze broek heerlijk!


Eindelijk kwam de Litter Robot open air binnen (elektronische kattenbak)! Nooit meer zelf poepjes scheppen. Hier komt nog een review van, want na rondvraag op Instagram waren velen van jullie toch wel erg nieuwsgierig naar mijn ervaring ermee.

Mickey zit er altijd zo charmant bij.


Shoppen bij de DM in Duitsland, altijd een feestje!

Ik ontving de 100% natuurlijke Dr. Organic coffee fresh mint verzorgingsproducten om te testen.


Er waren weer 3 maanden voorbij sinds de zwangerschapstest en dus mocht ik weer langskomen bij de huisarts voor het zetten van de prikpil.

De film Venom van Marvel wilde ik heel graag zien en stond nu eindelijk op Netflix, aanrader!


Van mijn schoonvader en schoonstiefmoeder (leuk woord voor galgje) kreeg ik nog een verlaat verjaardagscadeau. Een keepsake box van de Rituals in mijn favoriete geurlijn! Review volgt nog.

Selfie met mijn nieuwe lipstick van MUA (& de nieuwe bronzer van Essence).


Diploma uitreiking van mijn zusje! Ze gaat nu verpleegkundige niveau 4 studeren, trotse zus! 😀

Een foto uit de oude doos, want 7 juli hadden we onze katjes Bengel & Boefje precies 2 jaar.

behind jouvence
Kaylo ziet het allemaal niet meer zitten. Echt bizar in wat voor poses die katten soms liggen te slapen.


Op 12 juli waren Wessel en ik 10 jaar samen <3


Afgelopen zondag struinden we de Luikse markt af bij het Gelredome in Arnhem. We scoorden er een aantal hertengeweitjes. Daarna nog even crashen bij de Mc Donald’s.


’s Avonds kreeg ik ontzettend zin in chocolade en bedacht om een chocoladecake te maken om 22:30 uur. Ik had alle ingrediënten in huis, dus zo’n anderhalf uur later had ik mijn eigen gemaakte chocoladecake.

Het is de rest van de week wat rustiger op mijn blog dan normaal door de Nijmeegse Wandel Vierdaagse/Vierdaagsefeesten. Mijn zusje en nichtje lopen de 40 km mee, dus ik ga ze aanmoedigen.

Tot de volgende Behind Jouvence! x

16 gedachten over “Behind Jouvence #19 | ’t Zusje, 10 jaar samen & nieuw vloerkleed

  1. Wat had je een fijne/toffe week. En die sloffen zien er echt super zacht uit. Maar denk dat het nu wel te warm is voor sloffen.

    En nog gefeliciteerd trouwens dat jullie 10 jaar samen waren.

    Bettie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *