Behind Jouvence #7 | Dansweekend, We Love the 90’s & Foute Oktoberfest

De laatste Behind Jouvence is al weer bijna 2 maanden geleden, tijd voor een nieuwe dus! Met onder andere wat ik de afgelopen 2 maanden zo’n beetje heb gedaan & waarom het zo lang stil is geweest op mijn blog.

– Ik liet wimperextensions zetten voor de eerste keer. Inmiddels zit er alweer een nieuwe set op.
– Ik scoorde de pastel markeerstiften van Stabilo.

– Samen met Wessel een stuk gewandeld waar we deze vlinder tegen kwamen.
– De Albert Heijn verkoopt sinds kort mega chocolade repen & ze zijn lekker!

Samen met mijn zusje Bo en vriendinnetje Cindy naar We Love the 90’s in het Goffertpark in Nijmegen geweest. Het was heerlijk weer en we hebben het erg leuk gehad.

De kittens groeien als kool! Inmiddels hebben ze alle vaccinaties gehad en gaat het goed met ze. Boefje (links) & Bengel (rechts) worden al zo groot, inmiddels zijn ze bezig met het wisselen van de melktandjes.

Ik ontving een aantal (pers)pakketjes, de inhoud van deze pakketjes zullen in de loop van de komende weken online verschijnen.

Bij de Ikea scoorden we twee nieuwe kussenhoezen (zwart-wit gestreept) & een staande lamp voor bij de eetkamer tafel.

& een grotere nieuwe bank! We zijn van 1,80 m naar 2,80 m gegaan 🙂

– Bij de Hunkemöller scoorde ik deze superleuke konijnensloffen inclusief oren en staartje! Bengel & Boefje vonden ze ook mooi.
– Vorig weekend had ik dansweekend met de dansvereniging, erg leuk maar ook heel vermoeiend. Toen ik zondag middag thuis kwam was ik kapot. We zijn onder andere gezellig wezen bowlen, hadden een bonte avond en keken oude dansfilmpjes terug. Uiteindelijk gingen we om 3 uur een keer slapen en zaten we om 9 uur weer aan de ontbijttafel.

Afgelopen zaterdag ging ik met papa, mama, mijn zusje Bo en nichtje naar het Foute Oktoberfest in het Goffertpark in Nijmegen. Het was erg leuk, maar ook erg vermoeiend, we zijn niet tot het eind gebleven. Wat was ik blij toen ik eindelijk in bed lag.

jouvence

& this happened! Ik kreeg een aantal oogschaduw paletten binnen, maar een was helaas al gesneuveld 🙁 Ik heb inmiddels gemaild en wacht op reactie.

Hoe gaat het verder?
Ik heb veel last van mijn lijf. Met mijn vorige huisarts liep het niet meer zo lekker, dus ben ik overgestapt naar een andere huisarts. Deze wilt binnenkort nog prikken op suiker om dit uit te sluiten en dan zullen we verder moeten kijken. Doordat ik veel energie kwijt ben aan mijn lijf waar ik gewoon dagelijks veel last van heb, heb ik ’s avonds vaak niet meer de energie om nog iets te doen naast eten, douchen en bankhangen/slapen. Dit is dan ook de reden dat er niets online is gekomen de laatste tijd. Ik wil het langzaam weer oppakken, want ik mis het bloggen enorm! Maar het kan dus zijn dat er af en toe een aantal dagen niets online komt. Wel probeer ik op Instagram actief te blijven.

Vrijdag 13 oktober ga ik met Wessel lekker een weekje ertussenuit naar Spanje, even genieten van de zon. Ik kijk er erg naar uit, maar vind het ook wel weer een beetje raar, want dit zal de eerste keer zijn voor de kittens dat wij niet thuis zijn. Gelukkig kunnen mijn ouders en zusje dagelijks een paar keer langskomen om ze te verzorgen en aandacht te geven.

Zie je bij de volgende Behind Jouvence!

Eén gedachte over “Behind Jouvence #7 | Dansweekend, We Love the 90’s & Foute Oktoberfest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *