Maybelline The 24karat nudes oogschaduw palette

Niet zo lang geleden kon je het andere palette van Maybelline hier al op mijn blog voorbij zien konen; The Graffiti Nudes. Het 24karat nudes palette was al uit vóór graffiti nudes. Ik was hem na het foto’s maken alleen stiekem een klein beetje vergeten, terwijl het een ontzettend mooi palette is!

De 24karat nudes oogschaduw komt in hetzelfde formaat doosje als zijn voorgangers. Er zit een groot venster in, waardoor je de kleuren oogschaduw meteen kunt zien. Het palette zelf is goud met daarop in zwarte letters de naam van het palette.

In het palette zitten 12 verschillende kleuren oogschaduw, waarvan 3 matte zijn. In het palette zit een dubbelzijdige applicator met aan de ene kant een spons en aan de andere kant een kwastje.

De gouden tint vind ik echt prachtig! Kijk hoe goed deze gepigmenteerd is. De matte oogschaduw die ervoor zit valt hierdoor wel een beetje weg op mijn lichte kleur huid. De onderste rij bevat wat donkerdere kleuren.

De pigmentatie is goed en er zitten mooie kleuren in het palette waar je veel kanten mee op kunt. De oogschaduws pakken goed op met een oogschaduw kwast en zijn goed te blenden.

De donkerbruine, gouden, aubergine, groen, koper en zwarte oogschaduw maakt dit een veelzijdig palette waar je heel veel kanten mee op kunt! Je kunt een lichte nude ooglook creëren, maar je kunt er ook een heftige smokey eyes mee maken als je dat zou willen, opties genoeg dus met dit palette!

Ooglook

Ik kocht het palette bij de DM (Drogerie Markt) voor €9,95.

24karat nudes
 

Wat vinden jullie van dit palette van Maybelline?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *