Maybelline The 24karat nudes oogschaduw palette

Niet zo lang geleden kon je het andere palette van Maybelline hier al zien, The Graffiti Nudes. Het 24karat nudes palette was al uit vóór graffiti nudes. Ik was hem na het foto’s maken stiekem een klein beetje vergeten, terwijl het een erg mooi palette is!

De 24karat nudes oogschaduw komt in hetzelfde formaat doosje als zijn voorgangers. Er zit een groot venster in, waardoor je de kleuren oogschaduw meteen kunt zien. Het palette zelf is goud met daarop in zwarte letters de naam van het palette.

In het palette zitten 12 verschillende kleuren oogschaduw, waarvan 3 matte zijn. In het palette zit een dubbelzijdige applicator met aan de ene kant een spons en aan de andere kant een kwastje.

Bovenste rij van links naar rechts. De gouden vind ik echt prachtig! De matte oogschaduw die ervoor zit valt hierdoor een beetje weg op mijn huid.

Onderste rij van links naar rechts. Deze rij bevat wat donkerdere kleuren.

De pigmentatie is goed en er zitten mooie kleuren in het palette waar je veel kanten mee op kunt. De oogschaduws pakken goed op en zijn goed te blenden.

De donkerbruine, gouden, aubergine, groen, koper en zwarte oogschaduw maakt dit een veelzijdig palette waar je heel veel kanten mee op kunt! Je kunt een lichte nude ooglook creëren, maar je kunt er ook een heftige smokey eyes mee maken, opties genoeg!

Ooglook

Ik kocht het palette bij de DM voor €9,95.

 

Wat vinden jullie van dit palette van Maybelline?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *