Behind Jouvence #6 | Bios, kittens, stroomuitval & winkelen

Deze foto’s zijn van de afgelopen paar weken, met weer een heleboel foto’s van de kittens ze zijn zó leuk. Ik bracht onder andere een bezoekje aan de Ikea, we bezochten 4 keer de bioscoop, ik moest met de kittens naar de dierenarts & we deden ze in bad.

Het begon allemaal lekker toen de wasmachine het ineens niet meer deed, what!? Na even snel de telefoonoplader erbij te pakken bleek het door het stopcontact te komen en niet door de wasmachine, pfieuw.. Papa to the rescue!

Boefje lekker in dromenland en zelfgemaakte ravioli ovenschotel.

Bengel mijn nieuwe blog assistente (stiekem was de muis/cursor die over het scherm heen bewoog erg interessant).

Ik maakte spaghetti shoarma naar een recept van de Albert Heijn, het klinkt als een rare combi en het ziet er wat onwennig uit, maar het was erg lekker!

Bij de Kruidvat scoorden we een Finding Dory waterbaan, eigenlijk bedoelt voor kinderen, maar voor de kittens net zo leuk met een zelf zwemmend visje.

Sinds kort hebben Wessel en ik een Pathé unlimited kaart, waarmee je onbeperkt naar de bioscoop kunt, ideaal! We trapten af met The Mummy.

Even kijken naar de nieuwe limited edition van Essence, maar mocht van mezelf niks kopen. Iets met ‘ik heb al genoeg’.

Een paar dagen later zaten we bij Wonder Woman. Ik had van tevoren zoiets van mwah, maar de film was ontzettend gaaf!

Boefje tussen de bank en de kussens gevallen.

Op bezoek bij mijn ouders. Spikey had wat uitslag en had daarvoor een injectie gekregen, maar mocht er niet aan krabben/bijten, de oplossing? Een rompertje, arm ding!

Bengel & Boefje willen we graag laten wennen aan water. Bij de dierenspeciaalzaak kochten we speciale kittenshampoo en kregen het advies om ze de komende 4 weken elke week even een keer te wassen, op deze manier wennen ze eraan.

Zonsondergang. & toen viel ’s avonds ineens in een gedeelte van het huis de stroom uit, na wat rond informeren zou de elektricien pas die dag erop, laat in de middag komen. Dan maar douchen in kaarslicht.

Bengel aan het ‘helpen’ met het schoonmaken van de kattenbak. En hij had er letterlijk schijt aan dat we nog bezig waren met de kattenbak verschonen. When you gotta go, you gotta go.

Ik bestelde een nieuw spel voor de Playstation.

Samen met Wessel en zijn moeder wezen lunchen. Ik ging voor het oerbrood met brie, sla, walnoten & honing.

Zelfgemaakte pizza is the best! Ik deed er tomatensaus, strooikaas, hamreepjes, mozzarella, champignons en Italiaanse kruiden op.

Uit verveling even rond gestruind door de Ikea, niet veel gekocht, behalve deze zak met Daim snoepjes!

Bengel.

Disco bowlen met Wessel, mijn zusje en mijn ouders. Was erg gezellig en heb 3 keer gewonnen en een potje niet af kunnen maken.

Uit een lege Ikea doos die er nog stond sneed ik een luikje voor de katten, Boefje maakte er meteen dankbaar gebruik van.

Zondags gingen we bij de vader van Wessel even bijkletsen, dit is hun hondje Juna, schatje.

Ook was ik erg druk voor mijn sieraden webshop, 17 september sta ik namelijk met mijn sieraden op een creatief markt.

Bengel & Boefje moesten naar de dierenarts voor een controle en eventueel een vaccinatie. Helaas vond de dierenarts ze nog niet fit genoeg voor de vaccinatie (ondanks de antibiotica kuur, gelukkig was het piepje wat ze op de longen hadden wel weg).

We kregen een pot met poeder mee, dit moet door het voer en is een ondersteuning voor de weerstand. Bengel had nog een vieze snotneus, dus daarvoor kregen we neusdruppels mee.

Lekker rondstruinen door de Action & de Ikea (again..). Ik vind deze bank bij de Ikea zó mooi!

Geen zin om te koken, dus we besloten om langs de cafetaria te gaan. Ik ging voor de döner kapsalon.

Bij de Action hadden we deze goedkope namaak variant van Trivial Pursuit gekocht, ’s avonds meteen uitgetest en het was erg leuk/gezellig!

In Ede zit een grote dierenspeciaalzaak; Zoo&Zo. We kochten er een hangmandje voor aan de verwarming en een balletje om snoepjes in te doen.

Ze hebben ontzettend veel dieren, prachtige vogels, reptielen, knaagdieren, konijntjes (die je mag aaien), ara’s, vissen & zelfs een dwergkaaiman! Bijna een soort van mini dierentuin.

Bij ons in het dorp zit sinds kort een nieuwe ijssalon, tijd om die eens uit te proberen. Op een bankje in de avondzon nog even heerlijk genoten. Ik kon moeilijk kiezen en ging uiteindelijk voor de smaken frozen yoghurt kersen, monchou en bokkenpootjes.

Het was tijd voor een grote schoonmaak in huis en Boefje kwam even helpen met het ophangen van de was.

PostNL was langs geweest, maar wij waren niet thuis. Eenmaal weer thuis trof ik dit briefje aan. Fun fact: ik heb geen fiets én geen tuin. Toen kon ik dus op zoek naar mijn pakketje, sukkels.

Verder hadden we een positief gesprek bij de bank en vulde ik mijn United Wardrobe account wat aan, van de week komt er nog meer bij, als ik alle foto’s heb gemaakt.

Donderdagavond gingen we weer naar de bios, deze keer naar Overdrive. En vrijdags gingen we gewoon lekker nog een keer naar de film: Babydriver.

Blijft interessant die kattenbak.

7 gedachten over “Behind Jouvence #6 | Bios, kittens, stroomuitval & winkelen”

  1. Gossie wat een schatjes zijn het! Die van ons vinden de muisaanwijzer nog steeds spannend. Goede tip van die waterbaan, ik zoek ook wel eens tussen het kinderspeelgoed voor speeltjes voor mijn katten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *