Behind Jouvence #4 | Collecteren, magic bowlen & Spikey onder narcose

Het is de afgelopen paar weken wat stilletjes geweest op mijn blog, dit kwam door het warme weer. Ik had weinig zin om iets te doen en heb dan ook geregeld aan het water gelegen. In deze Behind Jouvence onder andere collecteren, Spikey onder narcose en magic bowlen.

Even een leuke ‘selfie’ met Spikey, wat is het toch een fotogeniek hondje.

Het 999 vragen aan jezelf boekje bestelde ik onlangs en kwam binnen, erg leuk om in te vullen en over bepaalde vragen na te denken!


Samen met de andere dames van het dansteam gingen we collecteren voor het Oranjefonds.

Op een donderdag avond besloten we ineens dat we naar de bios wilden. We gingen naar Pirates of the Caribbean Salazar’s revenge. Ik vond hem erg leuk & kan hem je zeker aanraden (zeker als je de andere delen ook gezien hebt).


Vrijdag ging ik samen met Wessel even gauw naar Duitsland om wat dingetjes voor het huishouden te kopen bij de DM. Bij CurryQ aten we een broodje curryworst met frietjes & Wessel ging voor de schnitzel.

Dit mooie oogschaduw palette van Maybelline kwam ik tegen in de DM, ik had er nog niets over voorbij zien komen, des te groter mijn nieuwsgierigheid.

Daarna reden we nog even snel door naar Nijmegen stad om wat dingen te halen bij De Museumwinkel. Ze hebben hier echt prachtige dingen! Opgezette vlinders, veren, opgezette dieren, dierenhuiden/vachten, stenen, schelpen, geweien & nog veel meer. Mocht je ooit in de buurt zijn, dan is deze winkel zeker de moeite waard om even binnen te kijken.

Wessel kocht voor mij deze kleurrijke roundie badlaken.

Ik probeerde mijn kledingkast uit te zoeken, maar ik kwam niet verder dan het hang gedeelte. Binnenkort toch maar eens verder met de rest. Ik vind dit zo’n rot klus, maar het is wel weer echt nodig.

Ik ben ook erg veel bezig (geweest) voor mijn sieraden webshop. Met het online zetten van een gedeelte van de zomercollectie, bestellingen verwerken en sieraden in het voren maken, want het is de bedoeling dat ik in september op een braderie ga staan.

Bij de Action hadden ze deze super zomerse kussentjes! Helaas heb ik geen tuin, anders had ik ze zeker meegenomen.

Donderdag avond was er sale op de nieuwe collectie van Riverdale en Riviera Maison bij Intratuin Duiven. Het was erg druk & we kochten uiteindelijk maar één dingetje van Riviera Maison.

Vrijdags was ik nog even uit het werk met mijn zusje in de stad, ik kocht er een nieuwe broek (niet nodig, maar toch..) en een topje bij de H&M. Ook kwam ik bij de H&M deze rok tegen, maar helaas niet meer in mijn maat, hoe leuk is die!?


Samen met het dansteam gingen we Magic bowlen, daarna zijn we met een klein groepje nog de stad in gegaan, een erg geslaagde avond!

Het was de afgelopen paar weken erg heet, dus in de weekenden en soms zelfs ’s avonds na het werk gingen Wessel en ik heerlijk naar het Waalstrandje om even af te koelen.

Yay, eindelijk de fishnet socks binnen die ik al een tijdje zocht.

Dinsdag avond was het weer tijd voor een danstraining, ondanks de warmte toch even lekker getraind.

Spikey
Spikey had een ontstoken kiesje en er moest tandsteen verwijdert worden. Hiervoor kreeg hij een narcose en naderhand nog voor 10 dagen een pijnstiller/ontstekingsremmer mee. Hij is er een paar dagen wat suf van geweest, maar hij is weer helemaal de oude (op een kaal plekje op z’n poot na, hier heeft het infuusje gezeten).

In het weekend komt Spikey altijd gezellig bij ons logeren, ik probeerde te werken aan mijn sieraden & Spikey kwam even ‘helpen’.

Vorige week zondag was het niet zo’n goed weer, maar tussen de miezer buien door zijn we toch even naar de Luikse markt bij het Gelredome geweest. Hier scoorden we twee ree geweien, een groot hertengewei en een konijnenvachtje.

De pearl ball chain armband uit mijn eigen zomercollectie met echte zoetwater parels.

Afgelopen weekend was ik erg moe en lui, we hebben dan ook niet veel ondernomen. Het was echt van dat weer om lekker binnen onder een plaid op de bank te kruipen met een kop warme thee en Netflix. Dit hebben we dan ook gedaan.

Wel scoorde ik vrijdag bij de Kruidvat nog even dit hysterische glitter telefoonhoesje voor mijn nieuwe telefoon.

Wessel wilde zaterdag toch niet de hele dag binnen zitten, dus besloten we even een rondje door de Ikea te doen. We kochten er een krukje en een knuffel voor Spikey. Daarna nog even bij de Mediamarkt binnen gelopen, waar we een nieuwe magnetron kochten.

’s Avonds keken we de laatste 4 afleveringen van The 100, nu moeten we weer een tijdje wachten voordat het nieuwe seizoen komt, mweh.. We hadden door de verhuizing al 3 maanden niet meer gekeken! Nog 13 nachtjes slapen en dan kunnen we ons weer vermaken met de nieuwe afleveringen van The Game of Thrones. Zondag was een lazy day, ik deed een wasje en we brachten Spikey terug naar mijn ouders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *