Behind Jouvence #4 & een half | Kittenspam

Degenen die mij volgen via Instagram hebben het ongetwijfeld al voorbij zien komen, Wessel en ik hebben twee kittens! Sinds vrijdag zijn we trotse ‘papa & mama’ van deze twee kleine schatjes & ik deel maar al te graag de eerste paar kiekjes met jullie!

We wilden al langer kittens, maar waren er nog niet actief mee bezig geweest.

Donderdag avond mailde ik met een dierenasiel in de buurt, ik had kittens gezien en wilde weten of ze deze in het asiel hadden zitten of bij gastgezinnen. Toen ik vrijdag ochtend op de mail keek, was er geantwoord, de kittens zaten gewoon in het asiel.

Wessel en ik gingen boodschappen doen en besloten om daarna even te gaan kijken bij het asiel.

Na een halfuur rijden, eenmaal aangekomen bij het asiel, stapten we binnen. Ik zei dat ik had gemaild over de kittens. De vrouw van het asiel nam ons meteen mee naar het hok waar de kittens in zaten. Ze had nog twee katertjes en een poesje en ze drukte er ons allebei een in de hand. PATS, BOEM, VERLIEFD!

We keken elkaar aan en wisten genoeg. Wessel vroeg hoe oud ze waren, net 8 weken & wanneer ze eventueel het asiel mochten verlaten. Omdat we van wat verder weg kwamen, mochten we ze meteen mee nemen.

We namen twee broertjes, we wilden er graag twee, zodat als wij een keer niet thuis zijn ze in ieder geval elkaar nog hebben.

Totaal onvoorbereid, want we hadden geen reismandje of niks. De mevrouw van het asiel was ontzettend behulpzaam. We kregen van haar een reismandje en een zak kittenvoer mee, echt ontzettend lief!

Zoals ik al zei, totaal onvoorbereid en onverwachts. We gingen tenslotte alleen maar kijken. We reden met de kittens in het reismandje meteen door naar de dierenwinkel bij ons in het dorp, want we hadden echt niks behalve twee kittens, een reismandje en een zak voer. We haalden er de basis spullen en wat speelgoed, ook hier werden we ontzettend fijn geholpen.

Eenmaal thuis doken ze overal onder, ze waren erg schuw en zó ontzettend klein!

Pluim met veren goedgekeurd.

Het laserlampje is ook een succes.

De halsbandjes waren een wat minder groot succes, na een dag eraan krabben besloten we om ze toch maar af te doen. Ze lijken ontzettend veel op elkaar, dus het uit elkaar houden is wel wat lastig, maar het begint te wennen.

Boefje brokjes eten.

Bengel moe van alle eerste indrukken.

Links Boefje & rechts Bengel.

Erg vermoeiend al dat spelen.

We hebben ze nu drie dagen en ze doen het ontzettend goed! Ze zijn al veel minder schuw dan de eerste dag. Binnenkort willen we kijken hoe het gaat als Spikey (hondje van mijn ouders, die hier regelmatig logeert & eigenlijk over 4 weken hier 3 weken komt logeren, fingers crossed). Je zult de kittens nog regelmatig voorbij zien komen, voor leuke filmpjes van ze moet je even op mijn Instagram kijken. Sorry alvast voor alle kittenspam!

8 gedachten over “Behind Jouvence #4 & een half | Kittenspam

  1. Heel erg schattig. Wij kwamen een paar weken geleden tot de ontdekking dat we 4 kittens in de tuin hebben, maar we gaan ze binnenkort weg doen. We hebben zelf twee binnen katten en vorig jaar hadden we twee buiten katten. Die twee buiten katten hebben 3 kittens gekregen vorig jaar. En die vader is nu boven op een van zijn kinderen gekropen en nu hebben we vier kittens. We moeten ze nu wel weg doen anders hebben we dalijk 100 katten hier.

  2. Ik kom even een tegenbezoekje brengen .Dank je voor je reactie bij mij .En zo kwam ik dus op dit blog met de foto's en het verhaal over de poesjes .Wat een schatjes zijn het en jullie zullen er wel druk mee zijn .Zelf hebben we 1 poes Mikki en ze is een binnen kat ,zij komt ook uit het asiel.Ik zou wel meer poezen willen want ik ben dol op poezen maar met mijn allergie is een wel genoeg
    Groetjes Elisabeth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *