BH Cosmetics liquid foundation


Je kon deze liquid foundation onlangs al voorbij zien komen in mijn eerste indruk van het merk BH Cosmetics. Vandaag mijn uitgebreide review. Hoe goed is de dekking, brengt de foundation fijn aan & hoe is de kleur?

De liquid foundation van BH Cosmetics bevat verzorgende eigenschappen voor de huid en zorgt voor een stralende gloed. Het bevat onder andere hyaluronzuur, die de huid intensief verzorgt, hydrateerd en er jonger uit laat zien.

Ik heb de kleur #209 Ivory beige, in totaal zijn er 14 verschillende kleuren verkrijgbaar van de liquid foundation. Van heel licht tot voor de donkere/bruine huid.

Ingrediënten: Aqua (water), Isododecane, Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Mica, Mineral Oil / Paraffinum Liquidum / Huile Minérale, Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone, Sorbitan Sesquioleate, Steareth-2, Ceresin, Sodium Hyaluronate, Iodopropynyl Butylcarbamate, Ethylhexylglycerin. May Contain [+/-: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)] <7205.1>.

In de blogpost van de L’Orèal Paris infaillible more than concealer & true match perfecting powder vind je nog meer full face foto’s van de foundation in actie, ook zonder matterende poeder erover.

De BH Cosmetics liquid foundation heeft een satin finish en brengt makkelijk aan op het gezicht. Zelf breng ik mijn foundation aan met een foundation borstel van ByTess. De foundation voelt heel licht aan op de huid.

Toen ik de BH Cosmetics liquid foundation in de winkel zag, was ik erg benieuwd naar de kwaliteit ervan. Je kunt makkelijk doseren met deze foundation dankzij het pompje en omdat ik mijn foundation aanbreng met een borstel is het een erg fijne applicator.

Het is een fijne foundation met een medium dekking. Voor dit geld is het geen slechte foundation en zeer geschikt als je bijna geen onzuiverheden hebt.

liquid foundation

Ik kocht de BH Cosmetics liquid foundation voor €9,95 bij de DM (Drogerie Markt in Duitsland).

Wat is jouw favoriete foundation?

20 gedachten over “BH Cosmetics liquid foundation

 1. Lijkt me een fijn product. Jammer van de applicator. Ik heb een oogschaduw palette van dit merk daar ben ik erg blij mee.

 2. Lijkt me een fijn product. Jammer van de applicator. Ik heb een oogschaduw palette van dit merk daar ben ik erg blij mee.

 3. Opzich lijkt me de foundation een prima product hoe je het omschrijft. Jammer van de applicator. Al dat gemors en gedoe is voor mij echt een no-go… Voor de handigheid misschien een applicator gebruiken zoals de beauty blender.

  1. Ik denk dat dat niet zoveel uitmaakt. Gebruik nu een foundation borstel, maar doordat er zoveel foundation op de applicator van de foundation zelf zit knoeit de helft ernaast zodra je hem terug in het potje doet. 🙁

 4. Opzich lijkt me de foundation een prima product hoe je het omschrijft. Jammer van de applicator. Al dat gemors en gedoe is voor mij echt een no-go… Voor de handigheid misschien een applicator gebruiken zoals de beauty blender.

  1. Ik denk dat dat niet zoveel uitmaakt. Gebruik nu een foundation borstel, maar doordat er zoveel foundation op de applicator van de foundation zelf zit knoeit de helft ernaast zodra je hem terug in het potje doet. 🙁

 5. Het staat je erg mooi. Wat ik vaak van andere foundations vind zie ik bij deze niet en dat is dat hij teveel aanwezig zou zijn. Lijkt me een fijn product!

 6. Het staat je erg mooi. Wat ik vaak van andere foundations vind zie ik bij deze niet en dat is dat hij teveel aanwezig zou zijn. Lijkt me een fijn product!

 7. Dat gemors is ook niks voor mij, het zou bij mij meteen overal zitten. Ik vind de kleur erg subtiel, niet heel opvallend en daar ben ik altijd een beetje bang voor.

 8. Dat gemors is ook niks voor mij, het zou bij mij meteen overal zitten. Ik vind de kleur erg subtiel, niet heel opvallend en daar ben ik altijd een beetje bang voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *