De leukste fashion items voor de lente

fashion items lente
We hebben al even mogen genieten van heerlijk weer en des te meer zin krijg ik in de lente & zonnige dagen! Dan kunnen de rokjes en jurkjes eindelijk weer uit de kast, evenals de sandalen en slippers.

Stiekem kijk ik al uit naar een lange warme zomer, zoals we een aantal jaar geleden ook hadden. Toen konden we in april/mei al aan het water liggen, heerlijk! Als het aan mij ligt is het altijd zomer.

Rokjes

Van maxi-rokken tot mini-rokken, wikkelrok, kokerrok, rokken met split, printjes, effen kleur, ruches of in spijkerstof. Het kan allemaal in de lente, de benen kunnen weer bloot! Mijn favoriet zijn de rok van spijkerstof tot net boven de knie en de maxi-rok in een fijne dunne zwierige stof.

Colorblocking

Kies voor lekker kleurrijk, combineer verschillende kleuren en prints met elkaar. Alles kan! Hierbij is het ook leuk om met meerdere laagjes kleding te werken, OTTO heeft hierin ruime keus.

Basics

Een aantal fijne basics in je kledingkast is nooit weg! Zorg er in ieder geval voor dat je basics comfortabel zitten. Basics zijn makkelijk met andere fashion items te combineren en daarom ideaal om in je kledingkast te hebben (helemaal als je, net als ik , colorblocking nog wat eng vindt). Denk hierbij aan neutraal gekleurde shirts, tops, een blazer, trui en/of vest.

Damespak

Een damespak is zoveel meer dan alleen zakelijk, het is momenteel helemaal trendy en classy! Je kunt zoveel kanten op met een pak. Voel je een powervrouw in een zacht gekleurd pak, een basic kleur zoals zwart of misschien ga je liever wel voor een wat opvallendere kleur? Kortom: genoeg mogelijkheden!

Jurken

Een fijn jurkje (of meerdere) mogen niet ontbreken in jouw kledingkast. Hierin heb je uiteraard ook weer onwijs veel keus. Een maxi-jurk of wikkeljurk is ideaal voor in de lente, wanneer het soms nog wat fris kan zijn. Op de wat warmere/zonnigere dagen kan een cocktailjurk of blousejurk ook prima.

Wat is jouw favoriete lente fashion item?

21 gedachten over “De leukste fashion items voor de lente

  1. Ik houd van fel gekleurde kledingstukken of iets met een opvallende print. Heerlijk het is lente en we kunnen weer shoppen.

  2. Ik houd erg van damespakken, vooral nu ze steeds vaker in mooie kleuren en prints komen. En wat de lente/zomer betreft, ik ben het helemaal met je eens. Maar ik hoorde net dat het gaat sneeuwen 🙁

  3. Ik vond jurkjes ooit het leukste dat er is, maar merk dat ik ze de laatste jaren minder snel draag.. Dan vind ik m’n kont te dik of m’n buik te veel opvallen. Ik zit dus enorm te twijfelen om nieuwe jurkjes te kopen.. al een paar keer gekeken, inderdaad nu met het mooiere weer, maar nog niks gekocht. Door jouw artikel krijg ik toch gelijk weer zin om te gaan kijken, haha.

  4. Ik draag graag een kleedje. Rokjes heb ik eigenlijk niet zoveel. Maar kleedjes heb ik dan weer te veel. Mijn groene jurkje is mijn favoriet.

  5. Tja, dat dames pak heb ik van vorig jaar nog in de kast liggen. Ik vind het moeilijk te combineren met schoeisel

  6. Zo’n damespak vind ik altijd wel mooi staan bij vrouwen. Ik heb het zelf niet, maar het is zeker iets wat ik zou kunnen aanschaffen. Ik draag vooral jurkjes in de lente (en zomer), ik heb inmiddels ook een aardige verzameling. 😉

  7. Ik was van het zwart, zwart en zwart. Maar na een sessie met een echt hele goede Marie Kondo pruimcoach bleek dat ik zoveel meer van de kleur, pailletten, batik, dessin, extraverte outfits ben. Ik wissel nu af tussen casual en glam en geniet iedere dag van dat wat ik draag. Ik koop het liefst even niets nieuws (moet juist de ruis er blijven uithalen), maar Vinted is ook een inspiratie platform.

  8. Net wat ik leuk vind. Ik heb niet 1 favoriet item. Ik vind beige comboylaarzen wel heel tof. Ideaal voor onder rokjes, jurkjes maar ook jeans.

  9. Ik ben toch wel van de jurkjes! In de zomer wil ik graag blote benen, maar korte broeken / short vind ik vaak niet zo mooi staan bij mezelf. Dus dan is een jurkje ideaal!

  10. Ik heb altijd een paar basic kledingstukken in mijn kledingkast. Deze kan je overal mee combineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *