Barts – Hoofdband Patina ochre

hoofdband Barts Patina
Ik bestelde onlangs een hoofdband voor mezelf van het merk Barts Amsterdam. Het wordt namelijk weer steeds kouder buiten en dankzij deze fashionable hoofdband krijg ik geen koude oren als ik naar buiten moet.

Ik koos de hoofdband model Patina in de kleur ochre (okergeel), maar hij is ook verkrijgbaar in nog een aantal andere kleuren zoals zwart, groen, blauw, paars, grijs & meer. Tevens verkrijgbaar in andere leuke modellen.

De hoofdband is voor mijn een ideale uitkomst, doordat hij over de oren valt. Als het heel koud is of als er wat wind staat dan krijg ik heel snel last van oorpijn. Dankzij deze warme en fashionable hoofdband is dat verleden tijd en kan ik gewoon ongestoord een fijne wandeling in het bos maken, zonder oorpijn te krijgen.

De band is kwalitatief erg stevig en gemaakt van acryl & polyester (+ polyamide & elastaan). Hij is te wassen in de wasmachine op 30 graden, hij mag niet in de droger en je mag hem ook niet strijken. Het is een one size.

In het begin moest ik even wennen aan de hoofdband, omdat ik sowieso praktisch nooit een muts of hoed draag. Ook de kleur was even wennen, want die is uit mijn comfort zone. Nu ik er aan gewend ben, ben ik erg blij met deze kleurkeuze. Normaal zou ik namelijk voor veilig zwart of grijs zijn gegaan.

Ik was ook even bang dat hij aan mijn helix piercings zou blijven hangen, maar daar heb ik totaal geen last van gelukkig.

Na een stuk wandelen zitten mijn oren nog lekker warm onder de hoofdband, geen oorpijn of koude oren meer voor mij!

hoofdband
Hij is online verkrijgbaar in verschillende kleuren en kost €24,95.

Wat vind jij van deze kleur?

14 gedachten over “Barts – Hoofdband Patina ochre

  1. Das eigenlijk wel een goed plan. Gauw last van kou op de oren en daardoor oorpijn. Ga wel voor een ander kleurtje, heb nl een knalgroene winterjas. Wordt anders wel heel erg bont.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *