Mijn fashion zomer favorieten

mijn fashion zomer favorieten
Ineens is het volop zomer in Nederland en dan kunnen mijn fashion zomer favorieten natuurlijk niet ontbreken! De zomer is echt mijn favoriete seizoen & als je het mij vraagt mag het nog wel warmer worden.

Mijn fashion zomer favorieten zijn elk jaar wel redelijk hetzelfde, evenals mijn zomer skincare producten, al shop ik elk jaar toch weer een hoop nieuwe kleding voor in de kledingkast erbij.

Badmode

Als ik aan de zomer denk, dan denk ik toch vrijwel meteen aan het strand, lekker vertoeven aan het water, het zwembad, verkoeling en daar hoort natuurlijk een leuk badpak of toffe bikini bij. Ik koop dus ook steevast elk jaar een nieuwe bikini of badpak, gewoon omdat het kan. Inmiddels heb ik dus een la vol met badkleding, dus kan ik lekker veel afwisselen de hele zomer door.

Shorts

Mijn favoriete shorts is de high waist shorts, die is namelijk erg makkelijk te combineren en ze zitten gewoon erg lekker als je het mij vraagt. Ook ideaal om over je badpak heen aan te trekken onderweg naar het strand, maar een shirt, blouse of sweater (’s avonds als het wat frisser wordt) erover kan ook prima. Kortom: er valt eindeloos mee te combineren!

Rokjes

Vroeger moest ik niets weten van jurken of rokjes, ik vond mezelf namelijk het figuur er niet voor hebben en mijn bovenbenen schuurde langs elkaar op als het zo warm was. Inmiddels is dat verleden tijd en wil ik mijn kledingkast nog wat verder uitbreiden met rokjes. Hiermee kun je eindeloos combineren, want ze zijn er in allerlei varianten en lengten. Zoals de maxi skirt, spijkerrok, plooirok, laagjes rok, leren rok, minirok en zo kan ik nog wel even doorgaan. Deze rokjes en meer vind je allemaal bij OTTO.

Slippers

Alhoewel ik in de zomer in huis liever de hele dag op blote voeten loop, doe ik dat buiten liever niet. Daarom zijn slippers de ideale schoenmode voor in de zomer! Je stapt er makkelijk in en uit als je van binnen naar buiten gaat en je kunt meteen je gelakte teennagels showen. Aan het strand of zwembad is het daardoor ook de ideale ‘schoen’. Zelf draag ik het liefst teenslippers, bij voorkeur die van Ipanema.

Blouses

Voordat je denkt dat ik niet goed ben geworden, een blouse met dat warme weer. Als je een blouse kiest met korte mouwen (ja die bestaan) of in de juiste stof dan is een blouse echt prima te doen in de zomer. Kies bij voorkeur voor linnen of zijde, beiden een natuurlijke stof die licht aanvoelen op de huid en waarbij de warmte goed weg kan. Een blouse kun je zo over je bikini heen aantrekken, in je high waist shorts, over een bralette heen of leg er een knoop in.

Wat is jouw fashion zomer favoriet?

12 gedachten over “Mijn fashion zomer favorieten

  1. ik heb te oude benen voor korte rokjes en broeken, baggy broeken vind ik ideaal, elegant en koel en ze verhullen mijn benen

  2. Heel lang korte rokjes en jurkjes gedragen maar nu ik wat ouder ben, ga ik over op 3/4 jurken en maxi jurken. Verder slippers natuurlijk en heul veul bikini’s!

    1. Zonder een zonnebril of short zou ik echt niet kunnen. Rokjes zijn ook echt heerlijk. Slippers ben ik nooit zo’n fan van geweest, draag liever open hakken!

  3. Hmm.. favorietjes.. heel eerlijk? Heb ik denk ik niet. Ik mis de winter enorm, en mijn winter favorietjes zoals mijn trui, dikke sokken en pantoffels etc. Ben geen zomer mens

  4. Mijn zonnebril zou ik niet kunnen missen en ook zonnecrème is zeker één van mijn favorietjes. Verder hou ik van lange jurken, maar ik vind het erg moeilijk om er mooie en geschikte te vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *