De leukste kattencadeaus


Iedere kattenliefhebber wilt natuurlijk het allerbeste voor zijn of haar kattenmaatje! Tegenwoordig zijn er ontzettend veel leuke kattenspullen op de markt. Ik heb de leukste kattencadeaus voor je op een rij gezet!

D&D Leah Radiatorbed 

Een super mooi kattencadeau is het radiatorbed van D&D; het Leah Radiatorbed. Super modern en stevig! En door de verstelbare klem kan het radiatorbed op de meest voorkomende radiatoren geplaatst worden. Dit bed vind je niet overal, het is echt een ‘Dutch Design’ product. Een top kattencadeau! 


Bekijk op Pets Place

Doc & Phoebe’s Indoor Hunter

Ook een erg leuk kattencadeau, en een bekroond dierenartsontwerp, is de Doc & Phoebe’s Indoor Hunter. Dit is een interactieve indoor jachtvoeder. Dit speeltje verbetert het gedrag van jouw kat, voorkomt verveling en helpt jouw kat een gezond gewicht te behouden.  

kattencadeaus
Bekijk op Pets Place

Robocat

Nog een leuk kattencadeau en een absolute topper is de Robocat, de eerste vis die echt tot leven komt! En dat ook nog eens als een speeltje voor jouw kat! De Robocat is gevuld met Madnip en deze combinatie zorgt ervoor dat het jachtinstinct van de kat tot het uiterste wordt gestimuleerd. 
robocat goldfish zoo&zo
Bekijk op Pets Place

Keddoc Krabton Dubai Extreme Tower

Ook een schitterend kattencadeau en lekker een beetje over de top is de Keddoc Krabton Dubai Extreme Tower. Dit is een prachtige krabton van hoge kwaliteit waar jouw kat zich heerlijk op kan uitleven. De 4 verschillende gaten in de krabton geven uw kat de mogelijkheid om zich terug te trekken in deze krabpaal. Bovenop de krabton is nog een heerlijk zachte ligplek met rechtopstaande rand. Het kussentje bovenop de krabton kun je er ook vanaf halen. Daarnaast hangt er in elke opening van deze Keddoc krabton een leuk kattenspeeltje zodat jouw kat zich absoluut niet zal vervelen! De hoogte van deze mooie krabton is 120 cm en de diameter is 50 cm.  


Bekijk op Pets Place

Trixie Moving light kattenspeeltje 

Wat katten ook altijd erg leuk vinden is deze laserstraal van Trixie; Moving Light. Een laserstraal die willekeurig heen en weer beweegt. Ook dit kattencadeau stimuleert het jachtinstinct van jouw kat. Hij is in 2 spelvarianten instelbaar en gaat na 5 minuten automatisch in ruststand.  


Bekijk op Pets Place

District 70 Orb kattenmand/krabplank 

Als laatste van de kattencadeaus raad ik de kattenmand van District aan! Katten houden erg van geborgen plekjes waar ze zich helemaal in kunnen terug trekken om tot rust te komen. De District 70 Orb kattenmand is er een waar jouw kat heerlijk in weg kan kruipen. Deze kattenmand is vooral voor kleine katten geschikt. Het leuke aan deze kattenmand is dat het naast een kattenmand ook een krabmeubeltje is waar jouw kat zijn nagels in kan zetten. Doordat het gemaakt is van karton is het voor katten erg aantrekkelijk en zal je kat jouw meubels absoluut met rust laten! De afmetingen van deze kattenmand zijn 37 x 32 x 32 cm en de opening is 14,5 cm. 


Bekijk op Pets Place

Welke kattencadeaus lijken jou het leukste voor jouw kat of om cadeau te doen aan iemand?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

25 gedachten over “De leukste kattencadeaus

 1. Aaaah vind het allemaal leuk. Ik zag laatst ook een hangmat voor katten, die was zo cute. Onze katten zijn nu toe aan een nieuwe krabpaal, ben al aan het rondkijken.

 2. 😂 Er zitten leuke speeltjes tussen. De vis lijkt mij geweldig!!
  Familie van mij hebben een robo-muis. Die komt op bepaalde tijden van zijn plaats, kan filmen/foto’s maken en geluid doorgeven via een app. Op afstand bestuurbaar. Erg grappig.
  Zo’n hangmat was bij ons (vroeger) ook favoriet. Ik vond het ontharen van die dingen alleen een grote ellende. En vraag mij dan ook af hoe het met deze gesteld staat. De hoes die er bij ons overheen zat kon nl ook nog eens in de was.

 3. Onze kat ligt ook vaak lekker in zijn hangmat te relaxen en is gek op allerlei balletjes, maar hij kan zich ook prima vermaken met gewoon een stukje grid uit zijn kattenbak. Heel grappig om te zien hoe hij daar dan bovenop duikt.

 4. De laserstraal heb ik voor mijn hond buiten gebruikt als het donker is, maar hij werd er hyper van dus maar mee gestopt.

 5. o enig
  we hebben altijd katten gehad
  Nu even katloos en dat voelt soms niet compleet, maar ik vind dat als we weer een lieverd in ons huis nemen we wel er alles voor moeten doen, dit hebben we altijd gedaan
  het lieverdje hoort bij gezin
  En de kadootjes o wij waren zo gek met ze
  genoeg spleetjes enz

  1. 😿 Kan me voorstellen dat dat niet compleet voelt soms. Je hebt toch altijd aanspraak met een dier in huis.

   Hier breek je je nek ook onderhand over al het kattenspeelgoed. 😸

 6. Ik heb altijd al katten gehad, nog steeds.
  Net daarom koop ik nog zelden kattenspeeltjes, ze kijken er heel vaak gewoon niet naar om. Deze zijn wel heel erg leuk. Zo een lichtje heb ik ook al gehad, daar heb ik me dan al wel een kriek mee gelachen om ze mee bezig te zien. Je ziet dan soms zo op hun gezicht dat ze er echt niks van snappen.

 7. Geweldige cadeaus! Vorige jaar is onze eerste poes overleden en we hebben nu nog maar 1 over. Jack is 13 jaar en er staan wel wat cadeautjes bij die hem heel blij kunnen maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *