De mooiste sieraden voor het najaar

sieraden najaar

Op zoek naar het perfecte sieraad voor in het najaar? Lees dan zeker even verder, want in deze blog laat ik je zien welke sieraden absoluut niet mogen ontbreken in jouw juwelenkistje! Sieraden om te blijven koesteren en keer op keer mee te stralen.

Oorbellen

Ik gok dat de meeste dames wel gaatjes in hun oren hebben voor oorbellen, vaak zelfs al op jonge(re) leeftijd. Zelf heb ik in totaal 8 gaatjes in mijn oren en wellicht dat daar in de toekomst nog gaatjes bij komen. Een paar zilveren oorbellen voor dames mogen daarom niet ontbreken in jouw juwelenkistje. Zelf draag ik altijd zilveren oorknoppen met zirkonia’s erin.

Zilver blijft lang mooi en kan bij vrijwel elke gelegenheid gedragen worden. Persoonlijk vind ik gouden sieraden minder goed bij mij passen, terwijl zilver altijd kan. Zowel voor een bijzondere gelegenheid, maar ook neutraal genoeg voor een doordeweekse dag. Daarnaast zijn zilveren sieraden vaak ook een stuk goedkoper dan gouden sieraden.

sieraden
Bron foto’s: Parte Di Me

Ring

De perfecte manier om je outfit te voorzien van een subtiele en toch elegante touch? Kies voor een zilveren ring met of zonder zirkonia. Een ring staat al eeuwenlang symbool voor de liefde en verbinding. Een ring is rond en daarmee oneindig, net als ware liefde.

Kies voor een ring met een subtiel en minimalistisch design of ga all the way met een prachtige statement ring. Ga voor hetgeen waar jij je goed bij voelt! Je kunt er zelfs voor kiezen om meerdere verschillende ringen met elkaar te combineren/stacken.

Armband

Zelf ben ik een groot voorstander van het combineren van meerdere subtiele en minimalistische armbanden om dezelfde pols. Ik draag zelf altijd twee armbanden die ik nooit af doe, namelijk mijn zilveren closed forever armband (vroeger kon de armband niet meer afgedaan worden na het omdoen, vandaar de naam) die ik van mijn moeder heb gekregen en een armbandje met allemaal kleine zirkonia’s erin.

sieraden parte di me

Ketting

Ook met kettingen kun je meerderen met elkaar combineren, zorg er dan wel voor dat je kettingen van verschillende lengtes met elkaar combineert. Door de sluitingen aan elkaar vast te maken voorkom je dat de kettingen helemaal door elkaar gaan draaien.

Iets wat dit najaar ook weer helemaal terug komt zijn de statement kettingen, erg leuk voor de feestdagen, deze maken je outfit helemaal af. Wat we ook terug gaan zien in sieraden zijn parels, die zijn natuurlijk tijdloos en geven een chic effect.

Zelf draag ik mijn sieraden dag en nacht, ik doe ze nooit af. Doordat alle sieraden die ik draag van 925 sterling silver zijn, zijn ze stevig van kwaliteit en durf ik het aan om ze om te houden. Zo houd ik mijn oorknoppen en helix piercings altijd in, mijn 2 armbanden, 2 ringen, een ketting (van mijn partner gekregen heel lang geleden) en mijn zilveren enkelbandje die ik van mijn partner heb gekregen gaat ook nooit af.

Welke sieraden draag jij dagelijks?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

7 gedachten over “De mooiste sieraden voor het najaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *