Nieuwe sneakers


Girls just wanna have fun.. ehh, sneakers! Ik wel tenminste, ik ben dol op nieuwe sneakers. Ze zijn er in allerlei verschillende modellen, kleuren & merken, zodat er voor iedereen wel dé perfecte sneaker te vinden is. Sneakers lopen heerlijk comfortabel en zijn op heel veel manieren te combineren. Alleen daarom al zou iedereen een paar sneakers moeten hebben.

Ik zelf shop graag nieuwe sneakers, een vrouw heeft immers nooit genoeg schoenen (vind ik zelf tenminste, manlief denkt daar ondertussen heel anders over). Echter betaal ik er liever niet teveel voor en heb ik eigenlijk ook geen zin om zelf eerst 10 webshops af te moeten gaan om dezelfde sneakers te vergelijken in prijs. Gelukkig is dat ook niet nodig, want Sneakers4U is de grootste sneaker zoekmachine van Nederland.

Hier vind je makkelijk de leukste sneakers voor de beste prijs. Met een aanbod van meer dan 180.000 sneakers, uit meer dan 2500 merken en samengesteld uit 140 (inter)nationale webshops. Deze webshops bestaan uit grote webwinkels, maar ook uit exclusieve boetieks. Deze website maakt het zoeken naar toffe sneakers overzichtelijker en leuker! Als je uit al deze modellen sneakers niet kunt slagen, dan ga je nergens slagen voor je zoektocht naar toffe sneakers.

nieuwe

Zelf vond ik een paar gave sneakers op de website die ik echt niet aan me voorbij kon laten gaan, iets met een vrouw heeft nooit genoeg schoenen (en kleding of make-up). Eigenlijk heb ik wel meer dan een paar toffe sneakers gezien, maar die staan voorlopig op mijn verlanglijstje.

Draag jij graag sneakers?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

23 gedachten over “Nieuwe sneakers

  1. Ik draag ook wel graag sneakers, behalve in de zomermaanden, dan wil ik liever iets luchtigers aan mijn voeten 🙂 maar verder het hele jaar door eigenlijk.

  2. Super toffe kleuren hebben ze, hou zelf ook van pastel! Ik hou steeds meer en meer van sneakers, terwijl ik vroeger meer een ballerina en heels meisje was! Ze zitten ook gewoon zo gemakkelijk en staan ook nog eens leuk onder een jurkje!

  3. Sneakers lopen echt heerlijk altijd! In de zomer loop ik dan vaker met ballerina’s, slippers of sandaaltjes maar als het weer wat minder is trek ik zo een paar sneakers aan!

    Wat een leuke heb je uitgekozen zeg!
    En wat een keuze hebben ze ook op die site! En altijd handig als de prijzen al naast elkaar gelegd zijn! Scheelt een hoop uitzoekwerk 😀

  4. Ik draag zelf alleen maar sneakers, toch voor 90% van de tijd. Lekker makkelijk en je kunt het zo sportief of zo chique maken als je zelf wilt.

  5. Ik wissel graag af tussen mijn sneakers en andere schoenen. De sneaker zijn vooral handig om langer te stappen en achter de kids aan te lopen. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *