Deze tuinmeubelen mogen niet ontbreken bij mij!

tuinmeubelen
Op het moment van schrijven hebben we helaas nog geen tuin en dus ook geen tuinmeubelen. Maar de plannen voor het inrichten van de tuin liggen al helemaal klaar, we weten precies wat we willen, nu alleen nog een huis kopen met grote achtertuin. We kunnen niet wachten om de zwoele zomeravonden door te brengen in onze eigen tuin!

Loungeset

Met stip op een staat het aanschaffen van een loungeset waar we op warme zomeravonden heerlijk lang onderuit gezakt op de lounge kunnen chillen. Glaasje wijn, zak chips erbij, de kat naast me op de bank en ik ben tevreden. In de tuinmeubelen sale scoor je een loungeset die het best bij jouw wensen past voor een leuke prijs.

Ligbedden

Ik zeg niet dat het gaat lukken, maar we zouden dus heel graag een zwembad in onze tuin willen hebben. Daarbij kunnen een paar goede ligbedden uiteraard niet ontbreken. Heerlijk vertoeven in de zomer in je eigen tuin, geen gedoe op drukke stranden en de koelkast binnen handbereik. Een paar tropische planten eromheen en je waant je vanzelf aan de Costa Blanca.

tuinmeubelen sale

Tuinset

Een tuinset moet er uiteraard komen, een grote houten tafel met bijpassende stoelen zodat er ruimte is om in de zomer lekker buiten te eten. Gezellig barbecueën met vrienden en familie, om vervolgens op de loungeset tot in de late uurtjes gezellig door te borrelen met wat gezelschapsspelletjes. Gezelligheid gegarandeerd!

Parasol

Met het weer van de afgelopen weken is een grote stevige parasol geen overbodige luxe voor in je tuin. Handig voor boven de tuinset of loungeset. Zo kun je buiten heerlijk van het weer genieten zonder in de volle zon te hoeven zitten. Het zonnetje is heerlijk en goed voor de aanmaak van vitamine D, maar het kan ook erg schadelijk zijn, dus een parasol is wat mij betreft echt een must.

tuinmeubelen

Tuinhaard

Het kan ’s avonds flink afkoelen buiten. Om toch langer buiten te kunnen genieten van je tuin is een tuinhaard de ideale oplossing. Het geeft niet alleen warmte, het ziet er ook nog eens mooi uit en het brengt sfeer. Een vuurkorf vind ik ook erg leuk, maar dat lijkt me persoonlijk wat minder praktisch en meer rommel eromheen geven.

Welke tuinmeubelen mogen er bij jou absoluut niet ontbreken?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

17 gedachten over “Deze tuinmeubelen mogen niet ontbreken bij mij!

  1. Een loungeset mag zeker weten niet ontbreken, het hoeft niet heel luxe of groot te zijn als we maar in de tuin kunnen chillen. Maar oh my een ligbed lijkt me ook heeeerlijk – helaas hebben we er geen ruimte voor

  2. Wij zijn ook nog op zoek naar een nieuwe tuinset, maar ben er nog niet uit wat ik wil. Een lounge set of toch ook wel wat meer praktischer wat in ieder geval minder ruimte in beslag neemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *