Eau de toilette Naomi Campbell – Private

Private van Naomi Campbell is al een tijdje verkrijgbaar. Toch kocht ik hem onlangs pas, doordat ik de tester ervan ergens bij cadeau kreeg. Ik vond de geur zó lekker, dat de tester in no time leeg was en ik hem wel moest aanschaffen!

Ik kocht de geur Private eau de toilette van 50 ml voor €30,70 bij de DIO drogist. Omdat ik nog een aantal cadeaubonnen had van de DIO, gekregen met kerst, betaalde ik er uiteindelijk niets voor.
De eau de toilette is er in 3 verschillende formaten; 15, 30 & 50 ml.
De flacon heeft dezelfde klassieke vorm als haar gehele parfum collectie. Een vrij simpele flacon als je het mij vraagt, met op de voorkant alleen de naam van Naomi Campbell en de parfum. De dop is metallic roze en de sprayflacon is goud.
Private is een sensuele, bloemige en mysterieuze geur, aldus Naomi Campbell. Hierbij geeft ze de quote; ‘Wees jezelf en niet zoals anderen willen dat je bent‘.
Ik vind dat een mooie quote, want vandaag de dag wordt er zo ontzettend veel gelet op ‘het schoonheidsideaal’. Teveel jonge meiden die kampen met het waarderen van zichzelf zoals ze zijn. Daarbij vind ik dat het schoonheidsideaal enorm wordt verkloot door sociale media, modellen die gefotoshopt worden en veels te veel lagen make-up.
Zelf zou ik Private omschrijven als een zacht zoete bloemige geur. Het is geen zware geur, waardoor die zowel geschikt is voor overdag als voor een avondje uit.
Topnoten = mandarijn, peer en perzik.
Hartnoten = rozen, oranjebloesem en fresia.
Basisnoten = tonkaboon, vanille en muskus.
private
Wat is jouw favoriete parfum?

7 gedachten over “Eau de toilette Naomi Campbell – Private

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *