Viktor & Rolf – Flowerbomb eau de parfum

Een van mijn favoriete geuren op het moment is zonder enige twijfel Flowerbomb van Viktor & Rolf. Ik kreeg hem cadeau met kerst van Wessel en ik ben hem daar tot op heden nog steeds ontzettend dankbaar voor! Ik wil jullie graag kennis laten maken met deze geursensatie.

De geur Flowerbomb van Viktor & Rolf komt in een lichtroze, vierkant doosje met daarop een zwarte zegel. Persoonlijk vind ik het er erg leuk uit zien, het is niet too much en toch leuk. Op de achterkant staan de ingrediënten van de eau de parfum.
Het flesje zelf is in de vorm van een handgranaat, erg leuk gedaan en passend bij de naam: Flowerbomb.
flowerbomb
Flowerbomb is een frisse, oriëntaalse bloemengeur. De geur begint explosief en eindigt romantisch, aldus Viktor & Rolf. Ik vind het een lichtzoete, poederige en vrouwelijke geur die lang blijft hangen.
De topnoten bestaan uit groene thee en bergamot, de hartnoten bestaan uit Arabische jasmijn, fresia, roos, oranjebloesem en orchidee. De basisnoten bestaan uit muskus en patchoeli.
Voor een flacon van 30 ml betaal je €69,50, je vind hem onder andere bij Douglas.
Heb jij parfum van Viktor&Rolf?

10 gedachten over “Viktor & Rolf – Flowerbomb eau de parfum

  1. Die flacon heeft iets weg van Ari, vind ik haha. Ik ben zo benieuwd naar de geur. Ze moeten echt zo'n knopje uitvinden waardoor ik de geur ook kan ruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *