Edelsteen armband van Mostert Juweliers

edelsteen armband
Onlangs mocht ik een prachtige edelsteen armband uitzoeken en ontvangen om te reviewen van Mostert Juweliers. Ik ging, voor mijn doen, buiten mijn comfortzone en koos voor een schitterende gouden tennisarmband met zirkonia’s. Ik vertel jullie er graag wat meer over.

Edelsteen armband

Zoals ik al zei mocht ik zelf een edelsteen armband uitzoeken van Mostert Juweliers en dat was nog geen hele makkelijke opgave, gezien het grote aanbod in edelsteen armbanden dat Mostert Juweliers aanbiedt. Mostert Juweliers heeft überhaupt een heel groot aanbod in onder andere allerlei prachtige sieraden, horloges en ook het personaliseren van je sieraden is er mogelijk. Je vindt er onder andere merken als Buddha to Buddha, Pandora, Paul Hewitt, Swarovski, Zinzi en nog veel meer.

De keus werd er dus niet makkelijker op met zo’n groot aanbod, maar ik kan en durf met zekerheid te zeggen dat er voor iedereen wel wat moois bij zit! Uiteindelijk viel mijn oog op de gouden tennisarmband met zirkonia rij uit de Mostert huiscollectie. Normaal ben ik niet zo van het goud, maar na het zien van deze subtiele armband was ik op slag verliefd. Het is een prachtige geelgouden tennisarmband uitgevoerd met een zirkonia rij. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende draaglengtes (18 en 19 cm) en vervaardigd uit 14-karaat goud. Het is een hele fijne armband, ook het karabijn slotje is erg subtiel.

Zirkonia

Zirkonia is een kunstmatige kristal (door de mens vervaardigd) met optische eigenschappen die dichter bij de kenmerken van diamant komen dan die van welk ander materiaal dan ook. Met het blote oog is het niet makkelijk om ze van verschil te onderscheiden. Zirkonia heeft een mooie glans en sprankelt prachtig als het licht erop valt. Ofwel een erg goede diamant look-a-like!

Wat vind ik ervan?

Ik ben echt ontzettend blij met de door mij zelf gekozen edelsteen armband! Van tevoren had ik niet verwacht dat ik hem zo vaak zou dragen, mede doordat het goud is en ik toch vaker neig naar zilver. De zirkonia’s schitteren prachtig in het licht en het is een subtiele eyecatcher voor om je pols.

De verzending was overigens erg snel, ik had hem de volgende dag namelijk al binnen en de armband zat erg goed verpakt. Ik bewaar de armband tevens nog steeds in het mooie en handige meegeleverde doosje waar het in kwam.

Deze armband ga ik zeker weten nog heel vaak dragen en veel plezier van hebben!

Mostert Juweliers

Mostert Juweliers bestaat overigens al ruim 50 jaar dankzij een team enthousiaste en gedreven mensen met passie voor het juweliersvak. Ze staan voor kwaliteit en bieden je alles wat je van een goede juwelier mag verwachten.

Wat vind jij van edelsteen armbanden?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

16 gedachten over “Edelsteen armband van Mostert Juweliers

  1. ik vind het een schattig armbandje, heel lief . Ik zou graag willen dat ik armbanden kon dragen het is zo´n leuk sierraad! ik weet niet wat het is, maar na een uurtje irriteert het mee en gooi ik zo´n band af

  2. Oh wat een mooie armband! Ik hou van armbanden en er kan geen 1 meer bij. Ik heb 3 Pandora armbanden om en om de andere hand een horloge. Hou sowieso echt heel erg van sieraden

  3. wat een cute armbandje 😀 zelf ben ik niet zo weg armbandjes met steentjes want ben altijd zo bang dat er een steentje uitvalt en dan niet meer kan dragen omdat het er dan niet mooi meer uit ziet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *