Aurélien driving shoes

Aurelien
De lente komt eraan, dus ik heb alvast mijn kledingkast omgegooid en de slippers & instappers naar voren gehaald en mijn nieuwe Aurélien driving shoes een plekje gegeven. Aurélien heeft een prachtige collectie in loafers en driving shoes, dus kom maar op met de lente!

Aurélien is een Nederlands merk en heeft een sterke focus op een tijdloze, Mediterrane stijl en ambachtelijk vakmanschap in schoenmode, kleding en accessoires. Er wordt gebruik gemaakt van de fijnste natuurlijke materialen, een collectie van pure luxe tegen een elegante prijs. Ze worden volledig met de hand gemaakt in Italië.

Zelf ben ik al een lange tijd op zoek naar fijne schoenen voor in het voorjaar waar ik zo zonder sokken in kan stappen. Deze zoektocht duurt overigens al best lang en ik ben zó blij dat ik nu dan eindelijk een paar mooie en fijne schoenen heb gevonden!

Het zijn overigens wel schoenen waar je van moet houden: je houdt ervan of je vindt het niks, ieder zijn ding. Ik heb gekozen voor de driving shoes (mocassins) in suéde uitvoering en zwarte kleur. Ze hebben deze schoen in een heleboel kleuren, hierdoor heb ik nog even getwijfeld, maar ben uiteindelijk toch voor het voor mij vertrouwde zwart gegaan. Ik draag sowieso veel zwart en het is voor mij een kleur die makkelijk te combineren is.

De schoenen van Aurélien zien er elegant uit met een sportieve touch eraan. De schoen is voorzien van noppen onder de zool en op de achter bies. Dit zorgt voor perfecte grip op de pedalen tijdens het autorijden. Tevens kun je het voetbed eruit halen, zodat je er je eigen zolen of steunzolen erin kunt doen.

Aurélien

Ik heb gekozen voor maat 38 (dit is mijn gebruikelijke maat) en deze zit bij mij prima. Hij sluit goed aan overal, floept niet aan de achterkant en ze lopen erg comfortabel. Ik zie mezelf al helemaal zitten op een terrasje met deze schoenen aan en een drankje in mijn hand.

Wat vind jij van dit soort schoenen?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

8 gedachten over “Aurélien driving shoes

  1. moet zeggen dat ik nog nooit zo’n schoenen gekocht heb. tijdens de zomer draag ik vaak sneakers of Toms, deze zitten echt heerlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *