Unieke woondecoratie adressen

woondecoratie
Ik krijg altijd veel vragen als (een deel) van onze vitrinekast voorbij komt op Instagram of als mensen op visite komen bij ons thuis. We hebben namelijk een redelijke verzameling aan edelstenen, maar ook taxidermie in huis. Het leek me daarom handig en leuk om een blogpost te maken met adressen waar onze woondecoratie vandaan komt.

Het is en blijft unieke woondecoratie, omdat het natuurproducten zijn, zijn er nooit exact twee dezelfde van. Er staat inmiddels al voor een redelijk vermogen in de kast. Wij vinden dit mooi, maar er zijn ook mensen die hier niks mee hebben en dat is ook prima.

Ruben Robijn

De winkel waar wij veruit het meest komen is Ruben Robijn mineralen en edelstenen specialist in Duiven. Hier komen een heleboel van onze edelstenen vandaan. Met een showroom van meer dan 1000 m² ben je wel even zoet. Ze krijgen bijna dagelijks nieuwe items binnen, dus we komen hier dan ook met regelmaat.

’t Wildhuus

’t Wildhuus landelijke decoraties vind je in Harskamp en hier komen we ook op regelmatige basis. Hier komt onder andere de opgezette prachtrosella vandaan, maar ook het grote gewei met schedel bij ons aan de muur, konijnenvachtjes en onze geweilamp boven de salontafel.

De Museumwinkel

In Nijmegen vind je De Museumwinkel, 500 m² met unieke woondecoratie items. Je vindt hier taxidermie, ofwel opgezette dieren, skeletten, vlinders, insecten, veren, mineralen, fossielen, schelpen en meer.. Het is sowieso een mooie en unieke winkel om gewoon eens binnen te kijken.

Wij hebben hier onder andere opgezette vlinders vandaan en mineralen.

Happy Spirit

Happy Spirit is een winkel met edelstenen & spirituele producten en is onlangs gevestigd in Huissen (voorheen in Arnhem). De prijs van de edelstenen is hier erg goed.

Hier hebben wij onder andere edelstenen vandaan (apofyliet), maar ook de edelsteenbomen en versteend koraal.

Crystal Crawlies

Een vrij recente ontdekking: Crystal Crawlies. De eigenaresse doet ook aan taxidermie en entomologie. Zij zet onder andere vlinders en insecten op, maar kristalliseert onder andere ook schedels en schelpen.

Bovenstaande schedel van een kat heeft ze speciaal voor ons gekristalliseerd en onderstaande vlinder is ook voor ons geprepareerd. Daarnaast kochten we er ook een kokmeeuw schedel met kristallen erop. Erg blij met de nieuwe aanwinsten.

MT Sfeeridee

MT Sfeeridee zit in Huissen en verkoopt ook allerlei toffe woondecoratie items. Hier verkopen ze onder andere stolpen met vlinders en insecten, edelstenen op standaard, pauwenveren en meer.

Wij kochten er onder andere onze pauwenveren en edelstenen.

Verder kun je voor dit soort unieke en toffe items eens kijken bij Loods 5, Pronto, de lokale kringloop en op rommelmarkten vind je vaak ook dit soort items als je goed rondkijkt. Zo hebben wij destijds een hoop ree geweitjes gekocht op de plaatselijke vlooienmarkt.

De vitrinekast zelf komt van Indoteak vandaan.

Wat vind jij van deze woondecoratie?

9 gedachten over “Unieke woondecoratie adressen

  1. je hebt een lange rij van bijzondere winkels gevonden! Ik denk dat mijn man heel blij zou worden vanHappy Spirit

  2. Later als ik mn huis heb wil ik ook veel edestenen! Ik heb nu een kleine verzameling maar ik hou er zo erg van

  3. Grappig, een kennis van mij was een tijdje samen met de Ruben van RubenRobijn. Ik vind edelstenen heel erg mooi. Heb twee mooie lampen staan, een van zoutsteen en de ander van seleniet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *