Food Mindset Programma – Week 3 & 4

mindset
Healthy for me
Inmiddels zit ik in week 5 van het Food Mindset Programma en het bevalt me tot nu toe ontzettend goed. Na jaren van alles geprobeerd te hebben, is dit het eerste wat echt werkt en ik al meteen resultaat zie. Ik zal jullie bijpraten over week 3 & 4 van het programma.

Mocht je de andere blogposts over dit onderwerp willen lezen, je vind ze hier.

Waar zijn we mee bezig geweest in week 3 & 4 van het Food Mindset Programma?

In week 3 van het programma hebben we het onder andere gehad over koffie, koolhydraten, vetten, eiwitten, bewegen en uiteraard ook weer het focusformulier en de live zoom sessie, die twee komen wekelijks terug.

Week 4 begonnen we met het maken van een moodboard, voedzame ontbijtjes, voedzame lunch, we wisselden recepten onderling, leren luisteren naar je lichaam, het bijhouden van een hongerschema, over eetbuien en we mochten weer voor 3 dagen een eetdagboek bijhouden om er weer fijne feedback op terug te krijgen.

Ik wilde mijn moodboard met jullie delen, maar bedacht me dat er niet rechtenvrije afbeeldingen in zijn gebruikt, dus dat gaat helaas niet.

mindset
Ik maakte ook heerlijke groenteloempia’s met ei uit de oven.

Wat vind ik ervan?

Ontbijten gaat me gelukkig steeds iets beter af. Wel moet ik nog goed zorgen dat ik elke dag de 80/20 balans goed terug laat komen en meer zuivel binnen zien te krijgen (magere kwark of yoghurt bijvoorbeeld). Ondanks dat ik in week 4 mijn verjaardag had, ben ik toch wat afgevallen en dat geeft een fijn gevoel.

Ik vind het tot nu toe erg goed vol te houden en vind de dagelijkse coaching en feedback erg fijn. Je krijgt altijd snel een antwoord terug van Do. Sinds ik met het Food Mindset Programma bezig ben voel ik me een stuk energieker (voor zover dat gaat met fibromyalgie en cvs) & zit ik wat lekkerder in mijn vel. En ik heb een hoop nieuwe lekkere recepten ontdekt, een aantal heb ik al geprobeerd en een hoop staan er nog op het lijstje!

Lijkt het Food Mindset Programma van Healty for me jou wat?

10 gedachten over “Food Mindset Programma – Week 3 & 4

  1. Wat ben je goed bezig zeg. En ja lijkt me wel wat. Het is fijn om er zo bewust mee bezig te zijn lijkt me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *