Batiste dry shampoo – Wonder Woman

Batiste
Toen ik deze Wonder Woman droogshampoo variant zag van Batiste moest ik hem hebben! Vanwege de toffe verpakking uiteraard, want om heel eerlijk te zijn gebruik ik praktisch nooit droogshampoo.

Batiste wonder woman

‘Be bold like Wonder Woman! Breng je haar in slechts een paar minuten van dof naar gedurfd met de nieuwe Batiste droogshampoo Wonder Woman. Schud, spray & masseer in de wortels en verhef elke look onmiddellijk tot superheldenstatus. Perfect voor tussen de wasbeurten door om het haar schoon en fris te houden. Rekent af met vettig of dof haar en laat het verfrist achter.

Geef jezelf kracht met een gedurfde en vrouwelijke geur! We hebben de perfecte warme fruitige en bloemige geur gecreëerd met een delicate mix van roos, jasmijn, amandel en vanille. Vrouwelijk en gedurfd.’

Gebruik

1. Goed schudden voor gebruik. Houd de bus op 30cm afstand van droog haar, til je haar pluk voor pluk op en spray op de haarwortels.
2. Masseer de droogshampoo met je vingertoppen door je haar.
3. Borstel je haar, vanaf de wortels tot de haarpunten, om eventuele resten te verwijderen en stijl het zoals gewenst.

First things first, de verpakking is natuurlijk helemaal het einde! Althans als je het mij vraagt. Dat is ook een van de hoofdredenen dat ik deze Batiste droogshampoo heb gekocht, want ik gebruik namelijk zelden een droogshampoo in mijn haren.

De geur is heerlijk! Het beste te omschrijven als een fruitige fris zoete geur. Ik heb relatief snel vet haar, vooral bij mijn voorhoofd. Ik was mijn haren daarom altijd om de dag, anders is er niks meer mee te beginnen. De geur van de droogshampoo blijf je goed ruiken in je haren, wat zorgt voor een extra frisse touch aan je haar.

De droogshampoo doet goed zijn werk. Mijn haar is na gebruik minder vettig en heeft net wat meer volume. Handig voor als je ergens bent waar je je haren niet kunt wassen (festival) of het net even een snelle opfrisbeurt nodig heeft. Desondanks gaat er niets op tegen een wasbeurt als je het mij vraagt.

Een flacon Batiste droogshampoo bevat 200 ml en kost bij de Etos €5,49.

Gebruik jij wel eens droogshampoo?

10 gedachten over “Batiste dry shampoo – Wonder Woman

  1. Ik gebruik zelf de cherry variant van de Batiste droogshampoo en vind die altijd erg fijn. Deze zou ik sowieso al willen kopen vanwege de verpakking. Zo leuk! En hoe je de geur omschrijft, klinkt ook wel goed. Ik vind dat erg belangrijk, want met sommige droogshampoos stink je zo een uur in de wind. Dan ruiken ze je drie straten verderop al aankomen. Enne… dat wil ik liever niet! Thanx voor de review!

  2. heel, heel vroeger hadden we droogshampo, dat was wit poeder en dat was een gedoe om dat weer uit je haar te krijgen! Ik geef je trouwens gelijk: di everpakking zou ik ook willen hebben

  3. ik heb hem ook!! ik gebruik het al na het wassen van mijn haar! ik fohn mijn haar en dan een heel klein beetje droogshampoo en het heeft meer volume en het blijft langer fris dus hoef niet na een paar dagen nog een keer droog schampoo te gebruiken 😉

  4. Wat een leuke verpakking, alleen al daarvoor zou je deze komen. Ik gebruik regelmatig droogshampoo. altijd handig om in huis te hebben

  5. Ik heb zelf nog nooit een droogshampoo gebruikt en deze zou ik juist vanwege de schreeuwerige verpakking niet zo snel kopen, maar wie weet na je artikel dat ik hem toch een keertje ga uitproberen.

  6. haha de verpakking is inderdaad geweldig!!
    Fijn te lezen dat het doet wat het moet doen bij jou. Zelf heb ik er geen ervaring mee.
    Het lijkt mij juist dat je er vet haar van krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *