Geurkaars van Just An Attitude

geurkaars Just An Attitude
Het is inmiddels officieel herfst en dat is buiten ook wel te merken aan het koude en natte weer. Het waait inmiddels ook alweer lekker, hier ligt de plaid inmiddels alweer standaard op de bank, de pepernoten zijn in huis en de geurkaars kon natuurlijk ook niet achterblijven.

Nog even en dan kan de verwarming al weer aan, maar voor het zover is maak ik ’s avonds graag gebruik van de warmte en sfeerverlichting van kaarsen en geurkaarsen.

geurkaars

Van Just An Attitude mocht ik een heerlijke geurkaars uitproberen en ik heb gekozen voor de luxe geurkaars: perfectly imperfect. Deze heeft de perfecte geurcombinatie van sandelhout en dennennaalden. Een warm, zoet en leerachtig parfum. Bij deze geurkaars staat het volgende:

Nee, perfect ben je niet, maar moet dat dan? Jij laat je zelfbeeld niet bepalen door anderen, neemt de sociale media met een korrel zout en gaat je foto’s niet uren zitten bewerken. What you see is what you get! Jij bent blij met jezelf en je onvolmaaktheden koester je. Voor jou geen fake gedoe, maar the real thing.

Aan de binnenkant van het deksel van de geurkaars zit een kaartje die je kunt personaliseren. Ook zat er een handgeschreven kaartje bij mijn bestelling, wat het allemaal net wat persoonlijker maakt en daar houd ik van!

Just An Attitude heeft geurkaarsen voor elke gelegenheid, zoals samenwonen, bedankje, overlijden, beterschap, romantisch en meer. De geurkaarsen zijn speciaal geselecteerd en passen dus perfect bij de door jou gekozen gelegenheid.

De geurkaarsen worden stuk voor stuk met de hand gevuld en zijn zorgvuldig ontworpen. Ze geurkaarsen zien er niet alleen mooi uit, ze gaan minstens 80 branduren mee en de geur is intens. En dat de geur intens is staat vast, want ik had de geurkaars nog in doos in de woonkamer staan en mijn hele woonkamer rook al heerlijk subtiel naar de door mij gekozen geurkaars.

geurkaars

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik erg blij ben met de geurkaars. De geur is heerlijk, zelfs Wessel vind de geur erg lekker, dus dat zegt heel wat! Het is een vrij grote geurkaars in een prachtige glazen omhulsel. Hier gaan we in de herfst en winter nog heel veel plezier van hebben.

Wat vind jij van dit concept?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

16 gedachten over “Geurkaars van Just An Attitude

  1. De geurkaarsjes zijn erg mooi zeg en leuk dat ze voor alle gelegenheden zijn, vind ik heel mooi. Je kan ze zo mooi geven aan iemand met bepaalde gelegenheden. Die je ook kan personaliseren. Leuk!

    1. Ja, je kunt het glas dan even schoon maken met heet water en een sopje. Je zou het nog kunnen gebruiken als planten potje bijvoorbeeld.

    1. Ah, dat is erg vervelend! Ik kan me voorstellen dat sommigen erg heftig zijn qua geur en je er dan last van krijgt. Mijn partner kan helaas niet tegen diffusers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *